Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydinnnnn Doppler ler sonucunda söyle bişey yazıyo ne demek bu resmini ekledim. Yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• $20140427_103338.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 42

ayyy hadi inşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin
kanamaların azalmış canım çok sevindim insan her kanamayı gördüğünde tedirgin oluyordur inşallah bundan sonra olmazda hamişliğin artık tadını çıkartırsın
beni sorarsan aynı eskiden günde 5 kez falan çıkartıyodum şimdilerde 3 e düştü sayı inşallah 3 aydan sonra iyice azalırda kaybolur mide bulantısıda çok kötüymüş ne yediğini anlıyosun ne hamileliğin tadını çıkartabiliyosun öylece yatıyorum tüm gün Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.Şükürler olsun sen de kurtuldun.hemen halaya yetişeyim canım geç kaldım birazRabbim sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirmeyi ve bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Zumra11 çok teşekkür ederim canım gönlüne yüreğine sağlık ALLH razi olsun yaptığın dualar dan her daim aklımda buradaki tüm arkadaşlarım ALLHIM kucağımiza aldigimiz günleri de göstersin hepımıze anneligi tattirsin dualarımdasın her zamn ve de tüm arkadaslarimm

gözünaydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

hemen halaya katılayım

darısı hepimize ve tedavideki tüm arkadaşlarımıza inşallah

Canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini hatta bebeklerini darısı burdaki herkese

Arkdslrm cok ck tesekkur ederim Allh tEz vkitte buradaki tum krdeslerime nssip etsin Allh kucagimiza aldgmz gunleri de gormyi nasip etsin Alhim hepimize anneligi tattirsin amin amin amin

Bu günkü arkadaş ecrin için okudum.Allah kabul etsin.Dualarımız gerçek olsun

giremiyordum canlarım darısı diğer tüm arkadaşların basına insallah sağ sağlım kucağına almak nasp olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bugünün pazartesi ve salinin duasını okudum allah kabul etsin hepimize sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…