- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
yok tatlım daha belli olmadı ama gönlümden geçen ve içime doğan bu bilmem belki tutar ne dersin
sen nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyor malum benim kanamalardan pek anlayamadım ama çok şükür bu günlerde bitti inşallah bidaha nüksetmez
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Oooo hayırlı olsun lavinci çok sevindim devamı gelir inşAllah kucagina almayı nasip etsin rabbim bende daha soruyordumInsALLH Cemre rabbım p.tesi de güzel değerler görmeyi nasip eylesin hayırlı bir sekilde
canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.Şükürler olsun sen de kurtuldun.hemen halaya yetişeyim canım geç kaldım birazRabbim sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirmeyi ve bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oooo hayırlı olsun lavinci çok sevindim devamı gelir inşAllah kucagina almayı nasip etsin rabbim bende daha soruyordum
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Zumra11 çok teşekkür ederim canım gönlüne yüreğine sağlık ALLH razi olsun yaptığın dualar dan her daim aklımda buradaki tüm arkadaşlarım ALLHIM kucağımiza aldigimiz günleri de göstersin hepımıze anneligi tattirsin dualarımdasın her zamn ve de tüm arkadaslarimm
GunaydinnnnnDoppler ler sonucunda söyle bişey yazıyo ne demek bu resmini ekledim. Yorum yapabilir misiniz
giremiyordum canlarım darısı diğer tüm arkadaşların basına insallah sağ sağlım kucağına almak nasp olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim tamamına erdirsin inşalllahhh...Gözünaydın
Canım volüm azalmış demek aynısı bizde de yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?