Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim çok güzel sonuclarin Rabbim çok güzel hamilelik geçirip saglik ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba;
birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlardan eşinin meme uçlarında hassasiyet olan var mı? Varsa ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz? Benim eşim ilaca başladığından beri hassasiyet oluştu. Hoca e2 100'ü geçmedikçe sorun değil dedi ama ben çok huzursuzum kötü birşey olur mu diye?

Cnim bisure yazamayacagim netim yok ama listem var 31 . kisiye kadar hep sirasi geln arkadasa okuycam okudu saybenim ocin okuycak olan arkadaslardn simdiden allah kat ve kat razi olsun opiyorum

Cnim bisure yazamayacagim netim yok ama listem var 31 . kisiye kadar hep sirasi geln arkadasa okuycam okudu saybenim ocin okuycak olan arkadaslardn simdiden allah kat ve kat razi olsun opiyorum

31-ecrin_bebek
32-estare
33-missdely
34-papatyayarim
35-penpis

canım liste 35 kişi oldu umarım haberin vardır.bu arkadaşlara da okumayı unutma tamam mı tatlım

Canim hocadan cewap geldi mi merak ettim seni

Arkadaslar Merhaba ben uzun süredir giremiyorum topiğe işlerim yogun annem de geldi memleketten hafta sonu da görümcemin nişanı var.. pazar ve pazartesi hariç diğer günleri okudum..ayy burda yazışmaları da çok nerde ediyorum sizleri de özlüyorum. vakit buldukça yazmaya çalışacağım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…