GunaydinnnnnDoppler ler sonucunda söyle bişey yazıyo ne demek bu resmini ekledim. Yorum yapabilir misiniz
canım mrb nasılsın siz sonuçları gönderdinizmi dr beye
Evet canım yolladık lökosit fazla dedi doppler için normal dedi Diğer testlere göre yorum yapicak cnm
maşallah canım hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip ettsin canım
Dr size ne dedi canım sizde ilk testte hücre ciktimi
Cnim bisure yazamayacagim netim yok ama listem var 31 . kisiye kadar hep sirasi geln arkadasa okuycam okudu saybenim ocin okuycak olan arkadaslardn simdiden allah kat ve kat razi olsun opiyorum
Bizde kaan hocayla bu yola ciktik. Ayni sekilde 2 basarisiz micro tese denememiz olmustu onceden. Artik bir kac ay umitlenip sonra olumsuz yanit almaktan o kadar yoruldukki. ustune ustluk yurtdisinda yasiyoruz ve her an gelip gitmemiz cok zor oluyor. Celalettin hocayi bende duydum. Ayni senin gibi bende denemek istiyorum. Hocadan henuz ikinci fish testinin sonucu icin cevap gelmedi, dunden beri sabirsizlikla bekliyoruz ama...
saniyorum size dedigi gibi tup bebege gecelim diyece ama olmayan seyle neyin denemesini yapacak anlamis degilim.
3 arkadaşımız için okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin18-çiçek00______________________26/04/2014 Cumartesi
19-ecrin23______________________27/04/2014 Pazar
20-tosbag______________________ 28/04/2014 Pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?