31-ecrin_bebek
32-estare
33-missdely
34-papatyayarim
35-penpis
canım liste 35 kişi oldu umarım haberin vardır.bu arkadaşlara da okumayı unutma tamam mı tatlım
Canim çok güzel sonuclarin Rabbim çok güzel hamilelik geçirip saglik ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.
Cnm ilk testinizdemi hücre çıktıCanim germ hucre çıktı doktor çok onemsemedi ama bizde volumun az olma sebebi kirec odaklari ve nodül 2 mayısta gideceğiz tekrar o zaman daha net bir sey söyleyebilirim
Cnm ilk testinizdemi hücre çıktı
Bizde hücrede çıkmadı eşim kromozom testi vericek ve hipofiz için mr cekilckEvet canım tedaviye baslamamistik daha şimdi bakalım ne olacak ilaclardan birini düzenli icti esim digerini icemedi hayırlısı artık
Arkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum topiğe... Umarım güzel haberler vardır... Eşim yarın yine sperm fish testi verecek... Bundan önceki testtte %2 diploid çıkmıştı yıllar sonra... tabi dualarınız sayesinde... Yeni dua listesinde yer alamadım iş yoğunluğundan dolayı aksatıyorum diye...
Dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Evlermizi bebek sesleri ve korkularıyla cennete çevirsin inşallah...
Canim daha once fish testi kac kez yaptrdiniz hangi doktorda tedavi oluyor esin insallah guzel cikar sperm fish sonucunuz canim bizmle paylasirsan sonucunuzu sevnrm cnm
Cnm sizin prolaktin e bakıldı miMerhaba arkadaşlar eşimin hormon sonuçları çıktı bugün biraz üzüldüm çünkü daha önceki testlerde sadece lh yüksek çıkıyordu bu testte fsh da lh da yüksek çıktı moralim bozuldu açıkçası neyse sonuclar şöyle
Fsh- 14,6 üst deger 12,4 olmaliymis
Lh- 9,7 üst deger 8,6 olmaliymis
Diğer sonuçlar normal sınırlar içinde
Cnm sizin prolaktin e bakıldı mi
Hı iyi çıkmış cnm ozmn bizim 31 çıktı celalettin hoca hipofiz için mr istediBakıldı canım 6,5 çıkmış normal görünüyor ust deger 15 çünkü
Canım bunu sakin kötüye yorma hipofizle ilgili sıkıntı lar daha kolay çözülüyor diye biliyorum ben yani sorun bu ise düzelir büyük ihtimalle bir de bize bak sebebimiz bile belli değil hormonlar bir yüksek bir normal anlamadım gittiHı iyi çıkmış cnm ozmn bizim 31 çıktı celalettin hoca hipofiz için mr istedi
Cnm daha bellide değil bizim kromozom testi de yaptirdik sonuç bekliyoruz. Cnm inşallah duzelecek ilaç tedavisine basladiniz dimi ondan dolayı böyle oluyodurCanım bunu sakin kötüye yorma hipofizle ilgili sıkıntı lar daha kolay çözülüyor diye biliyorum ben yani sorun bu ise düzelir büyük ihtimalle bir de bize bak sebebimiz bile belli değil hormonlar bir yüksek bir normal anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?