Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum topiğe... Umarım güzel haberler vardır... Eşim yarın yine sperm fish testi verecek... Bundan önceki testtte %2 diploid çıkmıştı yıllar sonra... tabi dualarınız sayesinde... Yeni dua listesinde yer alamadım iş yoğunluğundan dolayı aksatıyorum diye...
Dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Evlermizi bebek sesleri ve korkularıyla cennete çevirsin inşallah...

DEMET1973 canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Son düzenleyen: Moderatör:
Elifzeynep canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Yeşil034 canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.

Ya Rabbelalemin!

Rabbim bu kardeşimiz için şifa ve selametler nasip et.Bu kardeşimiz için kolay hamilelik ve kolay doğumlar nasip eyle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim daha once fish testi kac kez yaptrdiniz hangi doktorda tedavi oluyor esin insallah guzel cikar sperm fish sonucunuz canim bizmle paylasirsan sonucunuzu sevnrm cnm

Canim daha once fish testi kac kez yaptrdiniz hangi doktorda tedavi oluyor esin insallah guzel cikar sperm fish sonucunuz canim bizmle paylasirsan sonucunuzu sevnrm cnm

Canım 3. yıla girecez kaan hocada tedavide, üçüncü sperm fish testinde %2 diploid gördük daha önce hep haploid hücreler vardı... Uzun süre hormon tedavisi gördük... Hala da devam ediyoruz inşallah bu testte diploidler artarsa bu sperm bulma ihtimalinin yükseleceği anlamına geliyormuş...

İnşallah Rabbim bu testte de bize,hepimize umut olacak bir haber vermeyi nasip eder...

Bizimki sebepsiz azo... Hiçbir sorun gözükmüyor ama böyle hastalarda bence sebep normal gibi gözüken hormonların görevini yapmaması... Bu nedenle dışarıdan sağlam hormon vermek tedaviyi olumlu etkileyebilir....

Sıra diademe kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

tülay nasılsın cnm ya ben bu buluşmayı merak ettim kaç kişi gidiyor aşağı yukarı :26:

Merhaba arkadaşlar eşimin hormon sonuçları çıktı bugün biraz üzüldüm çünkü daha önceki testlerde sadece lh yüksek çıkıyordu bu testte fsh da lh da yüksek çıktı moralim bozuldu açıkçası neyse sonuclar şöyle
Fsh- 14,6 üst deger 12,4 olmaliymis
Lh- 9,7 üst deger 8,6 olmaliymis

Diğer sonuçlar normal sınırlar içinde

Cnm sizin prolaktin e bakıldı mi

Hı iyi çıkmış cnm ozmn bizim 31 çıktı celalettin hoca hipofiz için mr istedi
Canım bunu sakin kötüye yorma hipofizle ilgili sıkıntı lar daha kolay çözülüyor diye biliyorum ben yani sorun bu ise düzelir büyük ihtimalle bir de bize bak sebebimiz bile belli değil hormonlar bir yüksek bir normal anlamadım gitti

Cnm daha bellide değil bizim kromozom testi de yaptirdik sonuç bekliyoruz. Cnm inşallah duzelecek ilaç tedavisine basladiniz dimi ondan dolayı böyle oluyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…