arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİE
amin canım Allah sağlıklı sıhatli nasip etsin de cinsiyet şu aşamada önemli değilevet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.
ayyy heyecanlandım bak.
ooo testlerde başlamış.
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.(bak sana bi kız bi oğlan koydum canım )
bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.
geçmiş olsun inşallah hayırlara vesile olsunkızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim
kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim
evet cnm bi bakmışsın süpriziniz gelmiş göbişineevet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.
ayyy heyecanlandım bak.
ooo testlerde başlamış.
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.(bak sana bi kız bi oğlan koydum canım )
bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.
kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim
burda denizli de veriliyo canım
Canım ilacı bulmak epey zor.Ama sonuçta recete ile alıyorsun ve parasız.
iyi dilekleriniz için
tosbag cnm ahmet soyluda olduk biz ameliyatı
cumada kontrol var işallah iyidir durumlar
birde pregnly raporlu alınyor cnm bizde oyle almıştık
tmm canm sağolasın sana zahmet eczanenin adını soyleyebilirmisin bide varsa telefonunu gerçi istanbula gidecek eşim ordan alamazsa denizliye gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?