Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıra ilkbahar_ilkbahar kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Canım mailde ne yazabilir ki bizde gittik testler yapıldı orda bikactanede memlekete yapilck istedgi bikaç test daha oldu ona göre bi tedavi yolu cizecek

Adet im yeni bitti ben okurumda arapça değil türkçe okunusyla okuyorum olursa okurum anneme söylerim oda okur belli bi zamani varmı bide niyet etmemiz gerekiyomu

iyi dilekleriniz için
tosbag cnm ahmet soyluda olduk biz ameliyatı
cumada kontrol var işallah iyidir durumlar
birde pregnly raporlu alınyor cnm bizde oyle almıştık

amin canım Allah sağlıklı sıhatli nasip etsin de cinsiyet şu aşamada önemli değil
yaptır tüm testlerini canım aklında hiç soru kalmasın hem sen rahat edersin hem tedavini de daha rahat olursun
inşallah canım en yakın zamanda olacak belli mi olur doğal yoldan bebişin geliverir
geçmiş olsun inşallah hayırlara vesile olsun

cnım cok cok gecmıs olsun ı nsALH BUNDAN SONRA GUZEL GUNLER SENINLE OLSUN RABBIM COK BUYUK HEPIMIZE ANNLIGI TATTIRSIN IYI DILKLRIN ICIN allh RAZI OLSUN RABBIM KUCAGMZA ALDGMZ GUNLERI DE GOSTERSIN ALLHA EMANETSNZ

evet cnm bi bakmışsın süpriziniz gelmiş göbişineolmaz deme yaradan nasip ettikten sonra bi güne gelmez yaşarsın o anları
ahh inşlh bende ramazandan önce tedaviye başalrım cnm bekliyorum ama zamanını allah biliyor rabbim şu üç aylarda ol desin bana yeter
şu mübarek günlerde aylarda rabbim bütün arkadaşlarıma da ol desin yeter ize zaten

cnm çok geçmiş olsun ohh ne güzel kolayca atlatmışsınız
o kadarı olur cnm sonuçta ameliyat hemen düzelme olmaz bi iki güne hiç bişeyi kalmaz sonrasında gelsin nazlı spermciklerrrrrr

Ben bu günkü arkadaşımızın duasını okudum.Allah kabul etsin.Gönlünün muradını versin.

Kızlar celalettin hoca bizden metabolizma check up istedi sizlerden istedgi oldu mu Nerede yaptiricaz bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim

merhaba arkadaşlar Emre Bakırcıoğlu'nun muayene ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı.:44: Birde biz Andromer de spermiogram yaptırıp Emre beye göstersek olur mu, illa kendi hastahanesinde yapılmasını ister mi acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…