- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
merhaba 325 TL. kendi muayenesinde test yaptırma şartı koşmuyor.İstediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.
kızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim
evet cnm bi bakmışsın süpriziniz gelmiş göbişineolmaz deme yaradan nasip ettikten sonra bi güne gelmez yaşarsın o anları
ahh inşlh bende ramazandan önce tedaviye başalrım cnm bekliyorum ama zamanını allah biliyor rabbim şu üç aylarda ol desin bana yeter
şu mübarek günlerde aylarda rabbim bütün arkadaşlarıma da ol desin yeter ize zaten
cnm çok geçmiş olsun ohh ne güzel kolayca atlatmışsınız
o kadarı olur cnm sonuçta ameliyat hemen düzelme olmaz bi iki güne hiç bişeyi kalmaz sonrasında gelsin nazlı spermciklerrrrrr
Canlar dün gittik hoca igne verdi rapor çıkardı iğnelere fark çıktı siz nasıl aldınız bu arada ersel beyle de tanıştık harika bir insan bize terapi gibi oldu
Teşekkür ederim canım gelirsrk çok iyi olur tanışırız derdimizi anlayanlarla. m oral olur moral buluruz. Bi mani çıkmazda gidebilriz inşallah
ben geldim.... hepinizi özledim.
bilgisayar bozuldu tamirdeydi.çok şükür geldi.
ne kadar kaynatmışsınız sayfalar uçmuş...
biz iğne ilaç devam haftada 3 preglny kullanıyoruz bugünde sp lere başlayacağız inş. sizler neler yapıyonuz, tedavileriniz nasıl gidiyor.
toblo çokkk geride kaldı. hemen güncellemem lazım. son 15 günde kimler konturole gittiyse yazabilir mi ekleyeyim.
vee bu hafta sonu kimlerle tanışıyorum bakalım, kimler geliyor. ??
ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olur inşallah. onlarıda listeye eklem için yazarsalar çok iyi olur. hızlı bir şekilde güncellersek hocaya hafta sonu tabloyu da gösteririm belki.
cnm bize önce celalettin hoca reçete yazdı. recete numarasını söyledik. adam hemen gönderdi. adı oğuzhan. barış eczanesi. teli 0505 697 93 52 .Canim çok sevinirim tel yazarsan allah razi olsun
cnm istanbulda barış eczanesi var . oraya reçete numaranı söylüyosun kargoyla gönderiyo. biz üç aylık iğne aldık çhoragon fark 18,75 ödedik. adı oğuzhan bey 0505 697 9352Canlar dün gittik hoca igne verdi rapor çıkardı iğnelere fark çıktı siz nasıl aldınız bu arada ersel beyle de tanıştık harika bir insan bize terapi gibi oldu
S.a arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun hepinizin inşallah pazar günü eşim ve ben bursada olacağız kimler geliyor tanışalım
cnm istanbulda barış eczanesi var . oraya reçete numaranı söylüyosun kargoyla gönderiyo. biz üç aylık iğne aldık çhoragon fark 18,75 ödedik. adı oğuzhan bey 0505 697 9352
Kızlar bursa buluşmasına bizde katılacağız inşallah,sizlerde gelen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?