Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben bugünkü arkadaşımız dahil onceki dualari okufum ama fatiha ve yakahhar lari eksik onları da tamamliyorum yarina hepsi bitti sayabilirsin kusura bakma misafirler vardı giremedim nete

merhaba 325 TL. kendi muayenesinde test yaptırma şartı koşmuyor.İstediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.

selam guzel yurekli hanimlar
uzun zaman oldu yazmayali ama firsat buldukca okuyorum.
oglusum sekizinci ayina girdi masallah emeklemeye calisiyor
herzaman dualarimdasiniz RABBIM hayirlisi ile gondersin meleklerinizi..emeklerinizi dualarinizi elbette goruyor ve kullarina cok merhametli.
tez vakitte yuzunuz gulsun, gobusler kocaman olsun sevgiyle kalin

cnm istanbulda barış eczanesi var. ordan kargoyla gönderiyorlar. biz 3 aylık iğneleri 18,75 tl ye aldık. oğuzhan bey sahibi istersen telini de yazarım. Ama pregnil değilde çoragon diye. aynısıymış. bunun saklama koşulu kolay ve buza gerk yok

Canim çok sevinirim tel yazarsan allah razi olsun

tüm eksik dualarımı ve bugünkü arkadasın duasını da okudum allah kabul etsin

düzenli içse bir şişesi 7-8 günde bitecek ama 10-11 günü buldu 3 şise vermişti ersel bey 3 haftada falan bitmesi gerekti ama 1 ayda falan ancak bitecek. hücremiz vardı çıkış başlayabilir demişti ersel bey ama şimdide seminer çıktı seminere gidecek eşim sıvıların yanında iğnelerde aksayacak şimdi. Allah sonumuzu hayr eylesin

Teşekkür ederim canım gelirsrk çok iyi olur tanışırız derdimizi anlayanlarla. m oral olur moral buluruz. Bi mani çıkmazda gidebilriz inşallah

ben geldim.... hepinizi özledim.
bilgisayar bozuldu tamirdeydi. çok şükür geldi.
ne kadar kaynatmışsınız sayfalar uçmuş...

biz iğne ilaç devam haftada 3 preglny kullanıyoruz bugünde sp lere başlayacağız inş. sizler neler yapıyonuz, tedavileriniz nasıl gidiyor.

toblo çokkk geride kaldı. hemen güncellemem lazım. son 15 günde kimler konturole gittiyse yazabilir mi ekleyeyim.
vee bu hafta sonu kimlerle tanışıyorum bakalım, kimler geliyor. ??

ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olur inşallah. onlarıda listeye eklem için yazarsalar çok iyi olur. hızlı bir şekilde güncellersek hocaya hafta sonu tabloyu da gösteririm belki.

GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

herkese hayırlı günler
hepimizin regaip kandili mübarek olsun bugün edilen dualar allahın katında hayırlarla kabul olsun
Aminnn aminnn Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin inşallah birbirimize dua edelim inşallah

cemremmm cnmmm ya çok sağol çok heyecanlı böyle düşününce gelirle işallah kendileri : )bekletmesinler artık
evet doru adam okadar kesildi biçildi hakklısın cnm bazn pimpirklilğim tutuoda

cnım cok cok gecmıs olsun ı nsALH BUNDAN SONRA GUZEL GUNLER SENINLE OLSUN RABBIM COK BUYUK HEPIMIZE ANNLIGI TATTIRSIN IYI DILKLRIN ICIN allh RAZI OLSUN RABBIM KUCAGMZA ALDGMZ GUNLERI DE GOSTERSIN ALLHA EMANETSNZ

cnmm çok teşekkür ederim aminnnnnn diyorum güzel dileklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…