Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
Aminnn canım rabbim dualarını kabul etsin. .Rabbim evladini sana bağışlasinKızlar fazla girip yazmasamda hep takip ediyorum sizi
Unuttu sanmayın her an aklımdasınız herzaman allahım tum arkadaslarıma nasıp et dıye dua edıyorum
Hıc umitsizlige dusmeyin zamanı gelınce hepnızın yuzu gulcek ınsallah ... Rabbım cok buyuk
Ben zaman zaman hala ınanamıyorum ... Allahım hepinize nasip etsin ınsallah bu gunlerı kısa zamanda
Aminnn canım rabbim dualarını kabul etsin. .Rabbim evladini sana bağışlasin
Amin canim cok sagol .. Allahım hepınıze nasıp etsın
Canlar eşim 2.kez hormon testi yaptrdi testesteron 3.95 çıktı ilkine göre düşmüş kaç olması gerekiyo. Bazı arkadaşların değerleri 100 un üstünde bizim çokmu düşük anlamadim
Canım öncelikle sperm olmasi çok güzel. Olanlarda hareket kazandrlir eşin e kullandrdgn bişiler var mıkızlar mrb,
lütfen bana bilgisi olanlar yardım etsin.
biz tüp bebek tedavisine başladık.. sorun benim eşimde... sperm sayısı 1,5 milyon 1 milyon arası değişiyor.. doktor ilk olarak benden fsh ve prolaktin testini istedii.. neyse bu önemli değilde eşimden sperm örneklerini istedi 1 milyondan canlıları bulmaya çalışacak bizde hepsi hareketsiz ama canlı varmı bilmiyoruz. eğer yoksa yumurtalıktan tesa yönetimiyle alacalarmış spermleri.. eşimde hiç gönüllüdeğil ya canlı bulunmazsa tesa filan olmam diyor.. doktorlar kandırıyor milleti diyor.. lütfen yardım edin 1 milyondaki harektsiz spermlerden canlı bulma ihtimali varmı.. başına böyle bişey gelen varmı..
bu çok zor bir sınavmış rabbim herkese muradını versin..
Canlar eşim 2.kez hormon testi yaptrdi testesteron 3.95 çıktı ilkine göre düşmüş kaç olması gerekiyo. Bazı arkadaşların değerleri 100 un üstünde bizim çokmu düşük anlamadim
Kızlar fazla girip yazmasamda hep takip ediyorum sizi
Unuttu sanmayın her an aklımdasınız herzaman allahım tum arkadaslarıma nasıp et dıye dua edıyorum
Hıc umitsizlige dusmeyin zamanı gelınce hepnızın yuzu gulcek ınsallah ... Rabbım cok buyuk
Ben zaman zaman hala ınanamıyorum ... Allahım hepinize nasip etsin ınsallah bu gunlerı kısa zamanda
Tatlım normal aralıklarda testesteron.. Normalde 3,5 ile 8 aralığındaydı diye hatırlıyorum ben.. Bizimde 3,90 dı ve gayet normal demişlerdi.. Düşük değil yanii çok şükür..
Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki
tüm arkadaşlarıma olsun.
kızlar mrb,
biz tüp bebek tedavisine başladık.. sorun benim eşimde... sperm sayısı 1,5 milyon 1 milyon arası değişiyor.. doktor ilk olarak benden fsh ve prolaktin testini istedii.. neyse bu önemli değilde eşimden sperm örneklerini istedi 1 milyondan canlıları bulmaya çalışacak bizde hepsi hareketsiz ama canlı varmı bilmiyoruz. eğer yoksa yumurtalıktan tesa yönetimiyle alacalarmış spermleri.. eşimde hiç gönüllüdeğil ya canlı bulunmazsa tesa filan olmam diyor.. doktorlar kandırıyor milleti diyor.. lütfen yardım edin 1 milyondaki harektsiz spermlerden canlı bulma ihtimali varmı.. başına böyle bişey gelen varmı..
kızlar mrb,
Cnm mrb :)) peki niye yükseltmeye çalışıyorlar bazı arkadaslarda 1300lerde olanlar var biturlu anlamıyorum
Tatlım inanki o kısmını bende pek anlayamıyorum ama sanırım test yapan kliniklerin aralıkları farklı farklı.. Ayrıca serbest testesteron ve total testesteron var.. Emre bey bize normal seviyede ve bu umut verici demişti.. Araştır net.te de karşına çıkar.. AYnen benim dediğim gibi yazıyor aralıklar.. fsh ve h düştükçe testesteron yükseliyor zaten.. lh ve fsh yükseldikçe de düşüyor.. Bazen hoırmon tedavilerinde falan hepsinin birden yükseldiği yada düştüğü de oluyor ama 3,95 normal aralıkta canım.. Gayet ideal testesteronnunuz.
Bizde gitmeyi düşünüyoruz ama her ay bağış mı yapmak gerekiyor ?????? Giden arkadaşlar bilgi verebilir mi? Eğer böyle bir zorunluluk var ise para verip bağış yapmak için olmasada, bir kez daha düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?