Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım cok guzel sayı artmıs .. Kız ınsallah dogal yoldan gelır yavrun cektıgın sıkıntıları unutursun ınsallah
Cok sevındım sayı baya fazla canım massallah

Kızlar fazla girip yazmasamda hep takip ediyorum sizi
Unuttu sanmayın her an aklımdasınız herzaman allahım tum arkadaslarıma nasıp et dıye dua edıyorum
Hıc umitsizlige dusmeyin zamanı gelınce hepnızın yuzu gulcek ınsallah ... Rabbım cok buyuk
Ben zaman zaman hala ınanamıyorum ... Allahım hepinize nasip etsin ınsallah bu gunlerı kısa zamanda

Aminnn canım rabbim dualarını kabul etsin. .Rabbim evladini sana bağışlasin

tüm arkadaşların duasını okudum allah kabul etsin allahım tez zamanda herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :13:

Ne kdr okunacak kişi başına. . Ben hızlı okuyamiyorum nasıl yetiştircem :)))

kızlar mrb,
lütfen bana bilgisi olanlar yardım etsin.
biz tüp bebek tedavisine başladık.. sorun benim eşimde... sperm sayısı 1,5 milyon 1 milyon arası değişiyor.. doktor ilk olarak benden fsh ve prolaktin testini istedii.. neyse bu önemli değilde eşimden sperm örneklerini istedi 1 milyondan canlıları bulmaya çalışacak bizde hepsi hareketsiz ama canlı varmı bilmiyoruz. eğer yoksa yumurtalıktan tesa yönetimiyle alacalarmış spermleri.. eşimde hiç gönüllüdeğil ya canlı bulunmazsa tesa filan olmam diyor.. doktorlar kandırıyor milleti diyor.. lütfen yardım edin 1 milyondaki harektsiz spermlerden canlı bulma ihtimali varmı.. başına böyle bişey gelen varmı..
bu çok zor bir sınavmış rabbim herkese muradını versin..

Canım öncelikle sperm olmasi çok güzel. Olanlarda hareket kazandrlir eşin e kullandrdgn bişiler var mı

Canlar eşim 2.kez hormon testi yaptrdi testesteron 3.95 çıktı ilkine göre düşmüş kaç olması gerekiyo. Bazı arkadaşların değerleri 100 un üstünde bizim çokmu düşük anlamadim

Tatlım normal aralıklarda testesteron.. Normalde 3,5 ile 8 aralığındaydı diye hatırlıyorum ben.. Bizimde 3,90 dı ve gayet normal demişlerdi.. Düşük değil yanii çok şükür..

Canim aksam aksam duygulandirdin beni rabbim sana hayirli doğumlar nasip etsin.evladin ile bir omur sagliklu mutlu gunlerinuz olsun.

Dualarin icin çok sağol agzina o kocaman yüreğine saglik

Masalahhh sana yeşile ve sagnak ve lavinciye

Tatlım normal aralıklarda testesteron.. Normalde 3,5 ile 8 aralığındaydı diye hatırlıyorum ben.. Bizimde 3,90 dı ve gayet normal demişlerdi.. Düşük değil yanii çok şükür..

Cnm mrb :)) peki niye yükseltmeye çalışıyorlar bazı arkadaslarda 1300lerde olanlar var biturlu anlamıyorum

canımmm maşallah yaaaSayınız artmış çok sevindim.İnşallah dahada çoğalırlar bol bol kaliteli spermcikler milyonlara ulaşsın inşallah canım.hadi bakalım darısı bize ve tüm arkadaşlarıma olsun.

Btd çok sevindim sonuclariniza içimden sanki supriz bir hamilelik haberi vericen gibi geçiyor

Canım öncelikle geçmiş olsun... Rabbim şifasını versin.. İlaç tedavisi var bununn.. En azından sperm çıkışı var çok şükür sizde.. Hemen tese.ye yönelmeyin derim ben.. Nerede hangi dr.a gittiniz?? Proexxed plus gibi sperm kalitesini artırıcı ürünler var.. Ayrıca canlı sperm çıkışı için tedavi yöntemleri var.. Sen içini ferah tut Allahın iznniyle halledersiniz onu..

Canim bir tedavi olsaniz ondan sonra olacaksa olsun esin ameliyat esin doğru soyluyorrr
Bizler olmayan spermler için eslerimuz tese oldu.
Tüp bebeğe hazirlandik iyiki burayi bulmussun tedavi yolu çizip kendinize en son ameliyat olun isterseniz.

Cnm mrb :)) peki niye yükseltmeye çalışıyorlar bazı arkadaslarda 1300lerde olanlar var biturlu anlamıyorum

Tatlım inanki o kısmını bende pek anlayamıyorum ama sanırım test yapan kliniklerin aralıkları farklı farklı.. Ayrıca serbest testesteron ve total testesteron var.. Emre bey bize normal seviyede ve bu umut verici demişti.. Araştır net.te de karşına çıkar.. AYnen benim dediğim gibi yazıyor aralıklar.. fsh ve h düştükçe testesteron yükseliyor zaten.. lh ve fsh yükseldikçe de düşüyor.. Bazen hoırmon tedavilerinde falan hepsinin birden yükseldiği yada düştüğü de oluyor ama 3,95 normal aralıkta canım.. Gayet ideal testesteronnunuz.

Fsh mız 7.57 çıktı lh miz da 5 küsür du canım prolaktin imiz ilk testte 31 di sonra 16 ya düştü eşim dut keçiboynuzu pekmezi bal yedi ve maydanoz yedi sadece başkada bişe kullanmadık daha :)

Bagis için bir zorunluluk yok ilk gittiğinde yaptik.diğerlerinde boyle olmadi.

Her defasında varsin olsun ne olacak ki tüp bebek ve microteseler içinoödediğimiz ve bile bile kandirildigimuz hastanelerin yaninda az kalir baguslar ki hocanin tedavisinden gün geçtikçe çok güzel sonuçlar cikiyor.
Hücresi olmayan un hücresi
Hücreleri olanlarda sperm evrelerine geçtiler
İnanarak ve sabirla devam edenlerde sperm cikanlar bunlar yetmezmi sonuçlar ortada
Hocayi bir defa gördüm çok iyi bir insan bizlerin
evlat sahibi olmasina vesile olacak insan yeterki rabbim ol desin.
Tanidiginuzda hak vereceksiniz yazdiklarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…