vakıfa para vererek insanlara yardım etmek çok güzel ama o kadar çok bu tür konuları suistimal eden insanlar var ki. Gördüklerimiz, duyduklarımız.... insanın içine şüphe düşüyor. Gerçekten vakıf mı ? neden her ay ? gibi sorular aklıma geliyor. sonuçta durumu olan var olmayan var. Bakalım biz gittiğimizde neler olacak, inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz :)
bende araştırıyorum hocayı bi kaç zamandır bağış olayını birde her ay olduğunu duyunca ya vericek durum yoksa nasıl olacak diye düşünmüyor değil insan...
Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
vakıfa para vererek insanlara yardım etmek çok güzel ama o kadar çok bu tür konuları suistimal eden insanlar var ki. Gördüklerimiz, duyduklarımız.... insanın içine şüphe düşüyor. Gerçekten vakıf mı ? neden her ay ? gibi sorular aklıma geliyor. sonuçta durumu olan var olmayan var. Bakalım biz gittiğimizde neler olacak, inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz :)
Hoca kimsenin bogazina yapismiyor ver diye söylüyor ki durumunun müsait olamdigini söyleyince anlamayacak bir insan da değil
Ankarada bir merkez kok hücre ile tedavi ediyor
Dünyada ispatlanmis ligi yok ve 30 bintl gibi
Bir rakami yatirarak 3 yil tedavi sureci var onlarda bilmiyor sonucu ne olacak diye ama
Evlat uğruna bu parayi ödeyen arkadaşlar var.
Hocanin tedavisinde günden güne güzel sonuçlar var.
Sunuda belirtelim hoca testlwrinizi devlet hastanesinde yaptirin diyor.o sonuclar ile tedavi oluyoruz yol gösteriyor boyle iyi bir insan daha. Ne yapsinnn tedaviye ilk önce inanmak lazim
Böyle sorular ile inanmayan ve tanimadan on yargi yapmayin lütfen.
İnşallah rabbim bu yolda olan hepimizin karsina evladini kucagina alacagi insanları cikarsin.
A dktr b dktr önemli değil inanmak ve sabretmek lazim.
Eğriyi doğruyu bu şekilde giden hastalara sorarak araştırıp öğrenicez. Ön yargıdan ziyade tanımaya öğrenmeye çalışmak, aklı başında her insanda olduğu gibi. Bir hastane kök hücre tedavisine başlanmıştı, 1 DEĞİL, 2 DEĞİL BİR SÜRÜÜÜÜ o kadar güzel yorumlar yapılmıştı ki, ve %80 çocugun olma ihtimali var, çocugu olanlar var... Gitmeye karar verdik ama tabi daha sonra sadece para tuzağı olduğunu ve yazılan tün yorumların kendi elemanları olduğunu bir şekilde öğrendik. Demek ki Herşeye inanmamak lazım.
Ama dediğiniz gibi ki durum; kimsede çıkıp evet zorunlu, böyle bir şartı var her ay bu bağış aidat gibi yatırılacak demedi.
1-2 hafta içinde gidicez inşallah, bende yazarım buradan olanları, olacakları...
canim ayin kacinda bitiyordu dualar tarih olarak soylermisin sana zahmet
ne kdr okunacak kişi başına. . Ben hızlı okuyamiyorum nasıl yetiştircem :)))
Canim aksam aksam duygulandirdin beni rabbim sana hayirli doğumlar nasip etsin.evladin ile bir omur sagliklu mutlu gunlerinuz olsun.
Dualarin icin çok sağol agzina o kocaman yüreğine saglik
Masalahhh sana yeşile ve sagnak ve lavinciye
bende araştırıyorum hocayı bi kaç zamandır bağış olayını birde her ay olduğunu duyunca ya vericek durum yoksa nasıl olacak diye düşünmüyor değil insan...
cnm çok ama çokk sevindim anlatamam maşallah ne güzel artmış spermler hemde daha da kaliteli olmuşlar bu sefer inşlhh her şeyler daha da güzel olacakCanım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
cnm aminn duana canı gönülden amin diyorum inşlh artık bizim de günümüz gelmiştir bizde hamişlik yoluna girelimKızlar fazla girip yazmasamda hep takip ediyorum sizi
Unuttu sanmayın her an aklımdasınız herzaman allahım tum arkadaslarıma nasıp et dıye dua edıyorum
Hıc umitsizlige dusmeyin zamanı gelınce hepnızın yuzu gulcek ınsallah ... Rabbım cok buyuk
Ben zaman zaman hala ınanamıyorum ... Allahım hepinize nasip etsin ınsallah bu gunlerı kısa zamanda
Cnm maşallahCanım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
herkese günaydınnn
topiğimiz bu aralar sessiz sakin inşlh okullar kapandıktan sonra herkesler buralarda olur..
benimde artık sınavlarım yaklaştı çok fazla kalamıyorum burda inşlh 30 mayıs ve 1 haziran sınavlardan sonra burdayım sizleri çokkkk seviyorum kızlar
evet dualar olmasa geeln giden hiçç olmayacak bide eskilerden de gelen yokki olsa topik daha da hareketlenecek ama ne yapalım olsun yaz geliyor tatil olunca belki çoğu uğrar buralaraGünaydın canım
Evet topiğimiz sessiz çünkü dualar bitti ya:26:
O yüzden fazla giren olmuyor
Ama yarın başlıyoruz Rabbimizin izni ile
Ben diyorum.Dualar olmasa burası iyice sessiz kalacak.
Rabbim sana da zihin açıklığı versin inşALLAH
evet dualar olmasa geeln giden hiçç olmayacak bide eskilerden de gelen yokki olsa topik daha da hareketlenecek ama ne yapalım olsun yaz geliyor tatil olunca belki çoğu uğrar buralara
sağol cnm ya uff bu ara derslerden başım ağrıdı mayısın son haftası sınavı atatayım bi tane arapça sınavı aklıyor sonra ohhh diyeceğim inşlhhh
sen nasılsın bu arada işler yoğun mu
Hayırlısı olsun canım ya
Sen yaparsın geçersin ben sana güveniyorum
Çok yoğun değilim canım bu aralar
3 günlük tatilden sonra haftaya alışmaya çalışyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?