- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Fsh mız 7.57 çıktı lh miz da 5 küsür du canım prolaktin imiz ilk testte 31 di sonra 16 ya düştü eşim dut keçiboynuzu pekmezi bal yedi ve maydanoz yedi sadece başkada bişe kullanmadık daha :)
Bagis için bir zorunluluk yok ilk gittiğinde yaptik.diğerlerinde boyle olmadi.
Her defasında varsin olsun ne olacak ki tüp bebek ve microteseler içinoödediğimiz ve bile bile kandirildigimuz hastanelerin yaninda az kalir baguslar ki hocanin tedavisinden gün geçtikçe çok güzel sonuçlar cikiyor.
Hücresi olmayan un hücresi
Hücreleri olanlarda sperm evrelerine geçtiler
İnanarak ve sabirla devam edenlerde sperm cikanlar bunlar yetmezmi sonuçlar ortada
Hocayi bir defa gördüm çok iyi bir insan bizlerin
evlat sahibi olmasina vesile olacak insan yeterki rabbim ol desin.
Tanidiginuzda hak vereceksiniz yazdiklarima
Canım öncelikle sperm olmasi çok güzel. Olanlarda hareket kazandrlir eşin e kullandrdgn bişiler var mı
Sağol canım Allah razı olsunCanım öncelikle geçmiş olsun... Rabbim şifasını versin.. İlaç tedavisi var bununn.. En azından sperm çıkışı var çok şükür sizde.. Hemen tese.ye yönelmeyin derim ben.. Nerede hangi dr.a gittiniz?? Proexxed plus gibi sperm kalitesini artırıcı ürünler var.. Ayrıca canlı sperm çıkışı için tedavi yöntemleri var.. Sen içini ferah tut Allahın iznniyle halledersiniz onu..
Sağol canım Allah razı olsun
biz istanbul da bir doçent bulmuştük sperm testi istedi yaptirdik. 1.5 milyon ve 0 hareketli çıktı. Doktor tüp bebek dedi. Ama bu hareketsiz 1.5 milyonun içinde canlı varsa tüp bebek olurmuş çok kafamız karıştı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu neyin bağışı Allah aşkına ben bir kaç kez daha duydum?? Nedir bağış durumu tedaviye gidince bağış mı yapılıyor?? Bi yerde daha denk geldim sanki.. Hangi hocanın tedavisinde oluyor bu durum?[/QUOTE
Siz kimde nerede tedavi oluyorsunuz
Ayyy cnmm bnm Sağol inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız. Çok haklisin çok dua ediyorum hem size hem kendimize rabbim kabul ederse inşallahMaaşallah canımmmBen sizinle ilgili umut doluyum zatenn Kullanmasın bence başka bişey zaten.. Halledebiliyorsanız bitkilerle halledin en güzeli.. İnanki başka şeylere inanmıyorum ben bitkisellere inandığım kadar.. Bazen evet ilaç ve hormon tedavisi çok gerekliyse olmak gerekiyor ama her zaman her durum için doğru bulmuyorum ben.. Hele ki hormon tedavisi deyince 2 kez düşünmek lazımm.. Muhakkak ki zarar veriyor vücuda.. Bu benim fikrimmm herkes bu konuda aynı şeyleri düşünmeyebilir..
Kızlar bu neyin bağışı Allah aşkına ben bir kaç kez daha duydum?? Nedir bağış durumu tedaviye gidince bağış mı yapılıyor?? Bi yerde daha denk geldim sanki.. Hangi hocanın tedavisinde oluyor bu durum?[/QUOTE
Siz kimde nerede tedavi oluyorsunuz
Biz henüz bir yerde tedavi olmuyoruz. Araştırıyoruz. Neden sordunuz?
Ayyy cnmm bnm Sağol inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız. Çok haklisin çok dua ediyorum hem size hem kendimize rabbim kabul ederse inşallah
Biz henüz bir yerde tedavi olmuyoruz. Araştırıyoruz. Neden sordunuz?
Allah YARDIMCINIZ olsun doğru kapilar actirsin.evladiniza kavustugunuz tedavinuz olsun.
Canım bence siz tedavi olun önce.. Bir tedavi yöntemi seçin bu konuda bilgili olan arkadaşlar vardır muhakkak yardımcı olurlar sana.. Hemen tese yaptırıp tüp bebeğe yönelmeyin derim ben.. Çünkü çıkışınız var. Bu konuda çok bilgi sahibi olamasamda tedavi edilebileceğini biliyorum. Araştır biraz kafanı karıştırmasın hiçbirşey.. Bitkiseller falan deneyin.. Geçmişteki yazıları oku muhakkak birşeyler bulursun.. Bence hemen tese. düşünmeyin..
Allah YARDIMCINIZ olsun doğru kapilar actirsin.evladiniza kavustugunuz tedavinuz olsun.
Aminn Allah razı olsun.. Allah sizinde YARDIMCINIZ olsun inşallahh canmm.. Herkese evladına kavuşmayı tez zamanda nasip etsiin Rabbim hayırlısıyla. Bu forumda yardım arayan dertlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma nasip etsin yavrularını tez zamanda güzel Allahımmm
Aminnnnn canım inşallahAminnn canımm benimm.. İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn.. Bende çok dua ettimm ve hala ediyorumm.. Gönlüm hep buralarda hep birilerinden güzel haber duyalım moral olsun istiyorumm.. Rabbim inşallah teker teker hepimizin yüzünü güldürsünn canımm
ya zaten tese hemen yaptırmayacagiz. boşalma yöntemiyle alınan spermde canli varsa yumurtayi bununla döllenme yaptıracaklar. benim eşimin hormonları normal Varikosel yok. Ama sayı 1 milyon falan. küçükken menenjit geçirmiş oda hücreleri öldürmüş dedi doktor. artar belki ama nezaman artar uzun zaman sürer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
Bagis için bir zorunluluk yok ilk gittiğinde yaptik.diğerlerinde boyle olmadi.
Her defasında varsin olsun ne olacak ki tüp bebek ve microteseler içinoödediğimiz ve bile bile kandirildigimuz hastanelerin yaninda az kalir baguslar ki hocanin tedavisinden gün geçtikçe çok güzel sonuçlar cikiyor.
Hücresi olmayan un hücresi
Hücreleri olanlarda sperm evrelerine geçtiler
İnanarak ve sabirla devam edenlerde sperm cikanlar bunlar yetmezmi sonuçlar ortada
Hocayi bir defa gördüm çok iyi bir insan bizlerin
evlat sahibi olmasina vesile olacak insan yeterki rabbim ol desin.
Tanidiginuzda hak vereceksiniz yazdiklarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?