cnm üzüldüm ama inan ki çareleri var hepsinin geçer gider bu tahlillerden inhibin devlet hast. yapılıyor diğerlerini bilmiyorum ama siz bence devlet hast. üroloji bölümünre randevu alın gidin bu sonucları gösterin belki hepsi orda yapılır.. inşlhhh bu testler hepsi temiz çıkar sonuçlarıgecen hafta istanbuldaydk maalesef korktğm gibi oldu eşimde incelenecek kadar meni çıkmadı çıkan kısmında da bakteri ve kan görülmüş...şimdi dr eşimi baştan ayağa inceleyecek bazı testler istedi...testis dopler , genetik test, hipofizer mr ,bazı vakalarda metabolik check up, inhibin b bunları yaptıran ya da yaklaşık ne kadar tutuyor bilen var mı?bir de devlet hastanelernde yapıyorlar mı...adanadayız.inş bir çıkar yol buluruz.umudumu kaybetmek üzereyim..çok yoruldum manen ve madden..
herkese günaydınnnn
bol güzel dualı bereketli bir gecenin ardından güneş cam gibi parlıyor insana umut mutluluk veriyor
inşlh bu yeni hafta hepimize güzel bol hareketli sevinçli günler getirir
sanada günaydın nasılsın şekerimCanımmmm günaydınnnnn.. Aminnn canımmm inşallahhh
Günaydınlar iyi haftalar herkese
Bir kandil gecemizi daha geride bıraktık.
Bu hafta test yaptıracak olanlar hayırlı haberlerle gelin İNŞAALLAH
Halayları çekmeye hazırız bizlerdeeee....
sanada günaydın nasılsın şekerim
ben ii sayılırım dün ablam kardeşim bendeydi güzel geçti bugün de adet oldum kıvranıyoırum buıgün benim içiçn su torbası ve yatak gözüküyorİyiyimm bitanem sen nasılsın??Ne var ne yok
ben ii sayılırım dün ablam kardeşim bendeydi güzel geçti bugün de adet oldum kıvranıyoırum buıgün benim içiçn su torbası ve yatak gözüküyor
sen nasılsın cnm emre beye gidecektiniz ne zaman gideceksin...
Celalettin hocayla tedavimiz başladı yarın test sonuçlarıyla beraber görüşmeye gidicez kısmetse ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Celalettin hocayla tedavimiz başladı yarın test sonuçlarıyla beraber görüşmeye gidicez kısmetse ☺️
güzel haberler alın hepCelalettin hocayla tedavimiz başladı yarın test sonuçlarıyla beraber görüşmeye gidicez kısmetse ☺️
aynen cnm emre bey söylüyor ne olduğunu hadi bakalım inşlh selahettin beyde tedaviniz olumlu geçer sperm çıkışınız olur ameliyata gerek kalmaz
Canımmm çok geçmiş olsunnn.. Ben eskiden o kadar ağrılı sancılı geçiyordum ki bu günlerime inanamıyorum artıkbizim belli değil canım bitkisellere devam şuan.. Evet randevu aldık ama iptal edebilirizz.. Ramazana falan denk geliyor zaten.. Mersin buradan daha yakın geliyor şuan Selahattin hocaya bir gitmek istiyoruz.. Ama son durağımız her durumda Emre bey olacak çünkü ben ona güveniyorum neyse onu söylüyor.. Bana üzülmesin bana acımasın bana moral vermesin dr. ben bunları beklemiyorum dr.dan! Bana anlatsın yeter başka hiçbir şey istemiyorum. Bunu yapanda şu ana kadar sadece Emre bey benim gözümde. O yüzden microtese de bir tek o diyorum ben.
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelin inşallah.
güzel haberler alın hep
aynen cnm emre bey söylüyor ne olduğunu hadi bakalım inşlh selahettin beyde tedaviniz olumlu geçer sperm çıkışınız olur ameliyata gerek kalmaz
İnşallah mutlu haberler verirsin bizlere canmm hayırlısı olsunn..
güzel haberler alın hep
aminn ahh o sıpalAR YOKMUUUUUUU onlar gelince bile nazlanıyorlar yaAmin canım inşallah.. O yönde pek umudum yok ama en azından microtese olumlu geçsinn inşallahh.. Biz yakalrız o sıpaları çıksınlar yeterki
ben ii sayılırım dün ablam kardeşim bendeydi güzel geçti bugün de adet oldum kıvranıyoırum buıgün benim içiçn su torbası ve yatak gözüküyor
sen nasılsın cnm emre beye gidecektiniz ne zaman gideceksin...
Hayırlı Olsun canım.Rabbim güzel haberler duymak nasip etsin İNŞALLAH
hiç deme kız bide 2 gün geçti benimBen şükür yeni atlattım o adet günümü.
1 ay sonraya ALLAH kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?