Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Kandilimiz mübarek olsun canlarımm.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul güzel haberler vermek nasip etsin.

Kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kandiliniz mübarek olsun.dualariniz kabul olsun.
Rabbim hepimizin yüzünü guldursun.evlerimizi kucaklarimizi saglikli hayirli evlatlar versin.anali babali büyütmeyi nasip etsin hepimize

Kabdikiniz mübarek olsun canlarimmm. Rabbim dualarimizi dikeklerimizi bu mübarek günde kabul etsin insallah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı kandiller arkadaşlar.saraçoğlu hoca lökosit için karnabahar kürünü öneriyor.sonra nohut kürü en az 2 saat sonrada kırkkilit otunu demleyip içilmesini öneriyor.kırk kilit alınca deniyeceğim inşallah.birde microtese içinde tek testis yapılmalı tıp ilerliyor.tek testis sağlam olursa daha iyi olur dedi.karnıbaharıda deneyeceğim lökosit için.antibiyotik gibi direnç kazandırmaz aksine iltihabı söker temizler dedi.inşallah artık sağlıklı sperm görme zamanı gelmiştir hepimiz için.

Son düzenleme:
Hayirli kandiller herkese bu mubarek gecede rabbim dualarmizi kabul etsin hayirlisiyla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimmmm iyiyim ben sen nasilsin? Simdi sana ozelden yazdim. Merak ettim seni..

iyiyim canım benim.dün doktora gittim.sonucu yarın gösterecem inşallah.dün akmaya başladı adetim ama tam değil.yarın ilaç isteyeceğim doktordan.şöyle aksa taşsa parçalar düşse ses çıkarmayacağım inan.ama nerde hasret kaldım parça düşürmeye.yarın sana haber ederim sonucu canım.müsait olduğunda çaldır seni arayacağım inşallah.

Canım birsey yoktur inşallah.. her zaman öyle olmuyor zaten inanki. Hepimiz gun gectikce yasiyoruz bunlari. Uzme kendini. Birsey olmus olsa bile ki insallah olmayacak yinede tedavisi var canm sen icini ferah tut.. ararim bende sen haber et konusuruz.

Canım benim Eşiminde durumu size benziyor bazen çıkıyor bazen çıkmıyor geçen sene birkaç tane çıktı dondurduk. Kısmetse önümüzdeki ay onlarla deniycem sperm çıkmazsa tabi. Sen bi macundan bahsetmişsin acaba neler var macunda?

Canim senin için okudum rabbim niyetini kabul etsin. Bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin allahım.. cifter Çifter sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Günaydınlar iyi haftalar herkese
Bir kandil gecemizi daha geride bıraktık.
Bu hafta test yaptıracak olanlar hayırlı haberlerle gelin İNŞAALLAH
Halayları çekmeye hazırız bizlerdeeee....

canım gecen sene benim eşiminkileride dondurdular ilkinde 4 diğerinde 5 tane çıkmıştı her ihtimale karşı ama sayısı çok az olduğu için cözülünce bulamadılar oyle kaldık bu senede sadece 5 sperme ihtiyacımız vardı ilk testinde dört tane çıktı ama laboratuvarı uyarmamız gerekiyormuş işem yapılmadı sonra çıkan bir taneyi değerlendirdiler simdi her hafta veriyor ama çıkış olmuyor
eşim gingsen. tribulus, arısütlü ballı karışım kavucekirdeği yagı keçi boynuzu pekmezi bide caksır otu suyu kullandı doktor ilk önce ne kullanıyorsunuz diye sordu eşimden isimlerini istedi sonrada bunların çok bilinen seyler olduğunu dikkat edersen senin hep bu mevsimler de çıkıyor baharın verdiği mutluluktanda çıkış olmuş olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…