- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
canım eşim önce özel hastaneye gitti.ultrasonda 2,5 mm sol çıktı (renkli dooplerde).o doktor fazla değil sanmıyorum bundan olsun dedi.ama erkek inf. uzman olan bir doktora gidin demiş.kaan Aydos u önermiş.
sonra ben netten kendi doktorumuzu buldum canım.Müfit hocayı.randevu aldım gittik.
o ultrasona baktı önce sonra muayene etti.elle yapılan muayene her zaman daha önemlidir.bazen ultrasonda net değerler çıkmayabiliyor dedi. bakınca muayeneden sonra 2,5 mm den daha fazla.ameliyat şart, önce kesinlikle teseyi önermem dedi.
o yüzden 3 ten sonra ameliyat şart diye bir kural yok sanırım.çünkü biz ultrason sonucuna göre 2,5 mm ken olduk o zaman.
valla derece için bişey demedi.benimde aklıma geldi bikaç kez sormadım inan canım.
Hormonlarmz çok yakınmis cnm bizim prolaktin biraz yüksekti 31 den 16 ya düşmüş. Maşallah dahada yükselir inşallah. Darısı bize olur inşallah. .Cnm sizin hocanin mail adresi fln varmi bizim sonucu yollasak cvp verir mi acaba
Tamam canım çok sağol rabbim şifa sindan ufler inşallah bizede o çok büyük gücü herseye yeter..ben netten bi bakiyimamin canım inşallah...darısı size...
M.Müfit GÜNEL (ankarada genart tüp bebek merkezinde)
http://www.mufitgunel.com/
tel: 0533 711 00 40
bi arayıp görüşün istersen canım.
ultrason kağıdında yazı olanları oku.ne dicek.yardımcı olur tabi.
ben hiç aramadan direk randevu aldım ve gittik.ama sonraki tel. görüşmelerimizde yardımcı oldu tabi.
bakalım canım cvp verir inşallah.yok ne demek herzaman sorabilirsin.Cnm ben kaan hoca ya mail attim bakalım cvp vericek mi.. çok soru sordum dimi. :) cnm istanbulda mi bu dr soyadı ne
kaan hocada iyidir.araştır karar ver canım.hakkınızda hayırlısı olsun.merhaba canım bende müfit hoca ve kaan aydos arasında kaldım...eşimin muayene olmasını istiyorum ıkısınden bırıne inş bizde de cıkıs bulunur...
sizde şimdi eşine tedavi devam ediyo mu yoksa bukadar cıkıs yeter mı dedı müfit bey
Tedaviye devam cikmadi o supermenler uzun sürecek bizim tedavi testis hasari çok galiba 2 micro tese ve kemoterapi olunca Rabbin geç olsun ama güç olmasin.cikana kadar devammm
O nazli spermlerr durmak yok yola devammm
bu yaramazi bulana dek sürecek mucadelemiz
evet canım azospermdi eşim.
ameliyattan önce fsh:7,62 total test:3,66 ydı.hormonlar normal değerdeydi.
3 ayrı testte sperm:SIFIR
kromozon analiznde genetik bir sorun çıkmadı.
aralık ayında ameliyat oldu eşim.tek taraflı (sol).ocakta kontrole gittik ve 50 bin sperm çıkışı oldu.
şuan sayımız 300 bin canım.kalite durumuda gayet iyi.
saolasın canım darısı size olsun.burdaki tüm arkadaşlarıma.
Canım rabbim inşallah o günleri gösterecek hücre sayısı artmış mi peki cnmTedaviye devam cikmadi o supermenler uzun sürecek bizim tedavi testis hasari çok galiba 2 micro tese ve kemoterapi olunca Rabbin geç olsun ama güç olmasin.cikana kadar devammm
valla canım derceler hakkında hiç bilgim yok inan.bizmki kaçıncı dereceydi onuda bilmiyorum.doktor hiç öyle bişey demedi.Bizde grade 1 stop varikosel bulundu yazıyo bu kaçıncı derece oluyo acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bakalım canım cvp verir inşallah.yok ne demek herzaman sorabilirsin.
ankarada canım doktor.
M.Müfit GÜNEL.
kaan hocada iyidir.araştır karar ver canım.hakkınızda hayırlısı olsun.
bu kadar çıkış yeter demedi hiç.ilk çıkınca ne olur ne olmaz sayı çok az hemen tüp bebek tedavisine başlayın dedi.zaten bize ameliyattan önce çıkış olsa bile normal yolla bebek sahibi olacak kadar olmaz dedi.
çıkış olunca 1 ay sonra başladık biz tedaviye.ben bebeğimi kaybedince.hemen hocayı aradık.
ilaç verdi.şuan eşim proxeed plus diye bir ilaç keçi boynuzu pekmesi, arısütü bal pole kullanıyor sadece.
ama gidip gelmiyoruz doktora.
ağustosta 2.tedavi başlıcak zaten.şuan eşimin durumu gayet iyi.
canımmm hayırlısı olsun hakkınızda.
evet kuzucuk annesinin karnına sonra kucağına gelene dek savaşa devam canım.
herşey güzel olacak inşallah.
bakalım canım cvp verir inşallah.yok ne demek herzaman sorabilirsin.
ankarada canım doktor.
M.Müfit GÜNEL.
kaan hocada iyidir.araştır karar ver canım.hakkınızda hayırlısı olsun.
bu kadar çıkış yeter demedi hiç.ilk çıkınca ne olur ne olmaz sayı çok az hemen tüp bebek tedavisine başlayın dedi.zaten bize ameliyattan önce çıkış olsa bile normal yolla bebek sahibi olacak kadar olmaz dedi.
çıkış olunca 1 ay sonra başladık biz tedaviye.ben bebeğimi kaybedince.hemen hocayı aradık.
ilaç verdi.şuan eşim proxeed plus diye bir ilaç keçi boynuzu pekmesi, arısütü bal pole kullanıyor sadece.
ama gidip gelmiyoruz doktora.
ağustosta 2.tedavi başlıcak zaten.şuan eşimin durumu gayet iyi.
canımmm hayırlısı olsun hakkınızda.
evet kuzucuk annesinin karnına sonra kucağına gelene dek savaşa devam canım.
herşey güzel olacak inşallah.
valla canım derceler hakkında hiç bilgim yok inan.bizmki kaçıncı dereceydi onuda bilmiyorum.doktor hiç öyle bişey demedi.
Tedaviye devam cikmadi o supermenler uzun sürecek bizim tedavi testis hasari çok galiba 2 micro tese ve kemoterapi olunca Rabbin geç olsun ama güç olmasin.cikana kadar devammm
: ) meraba cnmm ya sorma bugün biraz kendime geldim daha çok kötü ve çok oyğun oldum bu defaNasılsın canımmmmmm iyimisin biraz daha?
canım inş hayırlısıyla tedavınle bebegın gelıcek,hep dua edıcem...inş bizde de guzel gelısmeler olur...allahım herkesın yuzunu güldürsün..
haklısın güzelce karar vermek gerekıyor...yolumuzu cızmemız gerek
Bizim doktor varikosel hakkında yorum bile yapmadı direk hormonlara yöneldi heralde bizim durum farklı Allahım bize derman vericek evlat sahibi olabilcrğimiz insanlarla karşılaştırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
: ) meraba cnmm ya sorma bugün biraz kendime geldim daha çok kötü ve çok oyğun oldum bu defa
nedir anlamadım cnmm
cnmm hiç üzülme vakti zamanı var demekki
hayırlısı ne zaman ise
evet canm mücadeleye devam bırakmak yok
kızlar varikosel dediniz galiba yetiştim :)))
biz yeni amliyat oldukta yardımcı olacağım birşey varsa
hemen geliorum
yemek arasına çıkıorum şimdi
: ) meraba cnmm ya sorma bugün biraz kendime geldim daha çok kötü ve çok oyğun oldum bu defa
nedir anlamadım cnmm
hayırlısı ne zaman ise
hemen geliorum
Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm: ) meraba cnmm ya sorma bugün biraz kendime geldim daha çok kötü ve çok oyğun oldum bu defa
nedir anlamadım cnmm
hayırlısı ne zaman ise
hemen geliorum
Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm
Canım her zorluğun bir selameti vardır elbet
Üzülmek sıkılmak yok
Tedaviye tam gaz devam edeceğiz başka çaremiz var mı be gülüm
Sonra diyeceğiz ki korunmanın yollarını araştırcağız
Çocuklarımızın yaramazlıklarından bahsedeceğiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?