Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm
Bizimde solda 2.1 mm sağda 2 mm solda grade 1 varikosel elle muanede belli olmadı filmde çıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim memlekette gittgmz dr ele bakınca bişiler var sanki fln demsti ama nedense doppler istemedi. .ama nette okudum grade 3 olunca ameliyat diolar
merhaba canım,eşim ürologa muayene oldu ellemuayene de ve ultrasonda varıkosel dedı doktor...iki sperm testımız de sıfır cıktı canlı cansız bısey yok..sizin cocugunuz olmaz tüp yaptırın dediler...bende bu soku atlatmaya calısarak anlamaya bılgı edınmeye calısıyorum..saolsun arkadaslar paylasımda bulundular bılgılerını...
sizin durumunuz nedır?hangı doktora gittiniz.? anlatır mısın bıraz ögenmeye anlamaya calısıyorum yanlıs bısey yapmamak hemde yıpranmamak için..
Hormonlar da ne gibi sorun var cnm. Bizim de 2.6 mm ikisindede varmış 1 inde daha 1.6 celalettin hoca varikosel le ilgili bişe demedi. Kafam karşti bnmdecnm bizimde azosprm hiç yok yani
burda ilk öğrendiğimiz doktor söyledi ama ameliyat demedi önkü hormonlarda sorun var bizim
öğrenince celalttin hocaya gittik oda var dedi
bitkiseller verdi ama
2,5 du 3 oldu bitkilselelr filan kesinlike fayde etmiyor
daha sonra 4 oldu
ağrı yapınca burda bir kaç doktora gittik hepsi de acilen ameliyat dediler
ameliyat gözümü korkutmuştu ama hiç zor bişey değil çok kolay bir ameliyat
bizim sadice varikosel olmadığı için sorun doktor bu kesin çözüm demek değil
ama her halikarda olmanız gerikiyor çünki tesede önce varikosel yapılmalı
yoksa tesede hüsran olabiliyor dedi
bir ay oldu yapalı haziran sonu bir test yaptırmayı düşünüyoruz
hoca 3 ay dedi ama merak ediyorum
bir bakalım diorum
inşallah sizlere güzel umutlu haberler veririmm
Valla bize doktorlar ameliyatla ilgili hiç bişey demedi sadece hormonlara yöneldiler fsh yüksek 21.6 ama varikoselden ameliyat olupta çıkışı olan arkadaş bizi heycanlandırdı acaba bizede bi faydası olurmu ameliyatın bu konuda daha yeni ve tecrübesiz olduğumuz için şaşkın ördek yavrusu gibiyiz😒 hakkımızda hayırlısı
Anladım cnm oyüzden onemsemediler galibaBizimki ameliyatlık değildir test sonuçlarına araştırma hastanesinin üroloğuna gösterdik direk tüp bebek merkezine yönlendirdi varikoseli dikkate almadılar
selam kızlar esım dun sperm tsttı verdı sonuc gene 0
ama soyle bı sey yazıyor
sperm dışı hucre = 0.1 mılyon
bu ne anlama gelıyor acaba daha once boyle bı yazı gormedım
cevaplarsanız sevınırım
Valla bize doktorlar ameliyatla ilgili hiç bişey demedi sadece hormonlara yöneldiler fsh yüksek 21.6 ama varikoselden ameliyat olupta çıkışı olan arkadaş bizi heycanlandırdı acaba bizede bi faydası olurmu ameliyatın bu konuda daha yeni ve tecrübesiz olduğumuz için şaşkın ördek yavrusu gibiyiz😒 hakkımızda hayırlısı
Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm
Canım her zorluğun bir selameti vardır elbet
Üzülmek sıkılmak yok
Tedaviye tam gaz devam edeceğiz başka çaremiz var mı be gülüm
Sonra diyeceğiz ki korunmanın yollarını araştırcağız
Çocuklarımızın yaramazlıklarından bahsedeceğiz burda
cnm bizimde azosprm hiç yok yani
burda ilk öğrendiğimiz doktor söyledi ama ameliyat demedi önkü hormonlarda sorun var bizim
öğrenince celalttin hocaya gittik oda var dedi
bitkiseller verdi ama
2,5 du 3 oldu bitkilselelr filan kesinlike fayde etmiyor
daha sonra 4 oldu
ağrı yapınca burda bir kaç doktora gittik hepsi de acilen ameliyat dediler
ameliyat gözümü korkutmuştu ama hiç zor bişey değil çok kolay bir ameliyat
bizim sadice varikosel olmadığı için sorun doktor bu kesin çözüm demek değil
ama her halikarda olmanız gerikiyor çünki tesede önce varikosel yapılmalı
yoksa tesede hüsran olabiliyor dedi
bir ay oldu yapalı haziran sonu bir test yaptırmayı düşünüyoruz
hoca 3 ay dedi ama merak ediyorum
bir bakalım diorum
inşallah sizlere güzel umutlu haberler veririmm
cnm önce neden kaynklı azo olduğunuz öğrenmeye çalışın
şimdi şoktasındır çok normal ben ağlam krizlerimi asla unutamam ama zaman geçtikçe daha sakinleşiosun
daha doru düşünüosun iyice araştır buradan geçmişi okumaya çalış cnm çok faydası oluyor
biz celalettin hocaya gittik ama izin sorunumuz filna derken kontrollere gidemedik
varikosel olması şarttı çocuk için değil sağlığı içinde gerekiomuş çünki
bizim baya hızlı ilerledi
ameliyat olduk doktor neofortil diye bir vitamin verdi ona başladık
bekliyoruz inşllahhhh sonuç alcaz
cnm bizimde fsh 26 idi nebido die bir iğne kullandık 13 e düştü ama burdaki doktorda bu sadice
geçiçi düşürür dedi sonra varikosel artınca artık kesin olmalıyız dedik
şimdi bekliyoruz ama benim okuduğum ve araştırdığım kadarı ile varikoselin faydası oluoyr
çünkü eğer içierde sprm var ise varikosel
engelliyor veya ölü çıkıor
tabi bizim dediğim igib baya ilerlemişti hatta ağrı yapıyordu
Hormonlar da ne gibi sorun var cnm. Bizim de 2.6 mm ikisindede varmış 1 inde daha 1.6 celalettin hoca varikosel le ilgili bişe demedi. Kafam karşti bnmde
fsh 26 dı bizim tests küçüklüğüde var e2 de yüksek
tam hatırlamıorum şimdi sonçları ama böyle sıkıntılar var yani
ilk gittimizde bizede dememişti sadice bitkilse çayını verdi ama sonra
ilerledi yaptırın dedi çok yoğundu o sıralar pek yoğunlaşamamışta olabilir yani
2,6 çok yüksek değil karın ağrıları bel ağrılaır oluomu eşinde
biz en son karın ağrısı artınca gittik varikosel dediler
cemrem sen bunu 2011 de yazmışsın.sanırım o ara bitkiseller kullannmışsınız.siz o zaman kaan hocadamı tedavideydiniz merak ettim.çünkü cellaletin peruya başladığında sertoli cel diyordun.yani hücre mücre yok diyordun.şimdi geçmiş okuyorum ben.sayfa 4051 geldim.bu yazıyı görünce şaşırdım.sizde sperm dışı hücreler varmış daha önceden.bide arginmax kullandıktan sonramı oldu.
Doktorunuz kimdi canım sizin bizde g.hücresi bile yok şekerde çıktı doktor metabolizma düzgün çalışmadığı için hormonları bozuyo o yüzden üretim bozukluğunuda etkiliyo dedi tek derdimiz varis olsaydı😒 Allah beterinden korusun şuan herşeyden önce eşimin sağlığını düşünüyorum eşim yanımda olmasa on tane çocuk olsa neye yarar Rabbim hepimize şifa hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Acaba bitkisellermi varikoseli azdırıyo büyümesine neden oluyo bizim solda 2.1 sağda 2 sadece hapşırdığında ağrısı oluyo karnında yada belinde yok şimdilik
Hocanın verdiği ilaçların yan etkisi oldumu rahatlıkla kullanabilirmiyiz iğneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?