Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımm biliyorum insan her gittiğinde çıkış olsun diye umut ediyor ama inan daha erken sizin 8 ay falan olmuştur dimi?Celalettin hoca 2 sene der genelde bizim gibi ağır vakalarda,oyüzden sabırla inançla devam edeceğiz tedavilerimize,Zor ve çok sabır isteyen bir yoldayız Allah hepımizin yardımcısı olsun,kımsenın kucağını bos bırakmasın Rabbim
Peki canım germ hücrelerin sayısı falan kaç,spermatit varmı?​

Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm

cnm bizimde azosprm hiç yok yani
burda ilk öğrendiğimiz doktor söyledi ama ameliyat demedi önkü hormonlarda sorun var bizim
öğrenince celalttin hocaya gittik oda var dedi
bitkiseller verdi ama
2,5 du 3 oldu bitkilselelr filan kesinlike fayde etmiyor
daha sonra 4 oldu
ağrı yapınca burda bir kaç doktora gittik hepsi de acilen ameliyat dediler
ameliyat gözümü korkutmuştu ama hiç zor bişey değil çok kolay bir ameliyat
bizim sadice varikosel olmadığı için sorun doktor bu kesin çözüm demek değil
ama her halikarda olmanız gerikiyor çünki tesede önce varikosel yapılmalı
yoksa tesede hüsran olabiliyor dedi
bir ay oldu yapalı haziran sonu bir test yaptırmayı düşünüyoruz
hoca 3 ay dedi ama merak ediyorum
bir bakalım diorum
inşallah sizlere güzel umutlu haberler veririmm

Bizimde solda 2.1 mm sağda 2 mm solda grade 1 varikosel elle muanede belli olmadı filmde çıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim memlekette gittgmz dr ele bakınca bişiler var sanki fln demsti ama nedense doppler istemedi. .ama nette okudum grade 3 olunca ameliyat diolar

Bizim memlekette gittgmz dr ele bakınca bişiler var sanki fln demsti ama nedense doppler istemedi. .ama nette okudum grade 3 olunca ameliyat diolar

Bizimki ameliyatlık değildir test sonuçlarına araştırma hastanesinin üroloğuna gösterdik direk tüp bebek merkezine yönlendirdi varikoseli dikkate almadılar

cnm önce neden kaynklı azo olduğunuz öğrenmeye çalışın
şimdi şoktasındır çok normal ben ağlam krizlerimi asla unutamam ama zaman geçtikçe daha sakinleşiosun
daha doru düşünüosun iyice araştır buradan geçmişi okumaya çalış cnm çok faydası oluyor
biz celalettin hocaya gittik ama izin sorunumuz filna derken kontrollere gidemedik
varikosel olması şarttı çocuk için değil sağlığı içinde gerekiomuş çünki
bizim baya hızlı ilerledi
ameliyat olduk doktor neofortil diye bir vitamin verdi ona başladık
bekliyoruz inşllahhhh sonuç alcaz

Hormonlar da ne gibi sorun var cnm. Bizim de 2.6 mm ikisindede varmış 1 inde daha 1.6 celalettin hoca varikosel le ilgili bişe demedi. Kafam karşti bnmde

cnm bizimde fsh 26 idi nebido die bir iğne kullandık 13 e düştü ama burdaki doktorda bu sadice
geçiçi düşürür dedi sonra varikosel artınca artık kesin olmalıyız dedik
şimdi bekliyoruz ama benim okuduğum ve araştırdığım kadarı ile varikoselin faydası oluoyr
çünkü eğer içierde sprm var ise varikosel
engelliyor veya ölü çıkıor
tabi bizim dediğim igib baya ilerlemişti hatta ağrı yapıyordu

Anladım cnm oyüzden onemsemediler galiba

selam kızlar esım dun sperm tsttı verdı sonuc gene 0
ama soyle bı sey yazıyor
sperm dışı hucre = 0.1 mılyon
bu ne anlama gelıyor acaba daha once boyle bı yazı gormedım
cevaplarsanız sevınırım

cemrem sen bunu 2011 de yazmışsın.sanırım o ara bitkiseller kullannmışsınız.siz o zaman kaan hocadamı tedavideydiniz merak ettim.çünkü cellaletin peruya başladığında sertoli cel diyordun.yani hücre mücre yok diyordun.şimdi geçmiş okuyorum ben.sayfa 4051 geldim.bu yazıyı görünce şaşırdım.sizde sperm dışı hücreler varmış daha önceden.bide arginmax kullandıktan sonramı oldu.

Son düzenleme:

allahım şifdalar versın canım..bizde yenı ögrendım..aynen dedıgın gıbı şaşkın, üzgün,umut ve umutsuzluk arasında,ne yapacagımızı bılmez haldeyız..
inş hayırlı ıyı ınsanlarla karsılasırız hepimizde yavrularımıza kavusuruz

Ayy cnm iyi olur yaa bizim solda grade 1 varikosel bulundu .. solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo kağıtta nette baktım grade 3 olunca ameliyat ediliomus. Bizi bilgilendirir sen sevinirim cnm

allahım şifa versın canım hepimize...

inş canımmm....ogunlerde gelecek

hadı ıns canım güzel sonuclar alıcaksınız hepberaber sevınıcez burda

evet canım haklısın bız kaynagını bılmıyoruz..bizi tüp bebek deyıp gönderdıklerınden saşkınlıktan bişey ogrenemedık doktordan..
evet eşimde ayrı streste,ona destek olmaya calısıyorum bıyandan kendımı sakınlestırmeye calısıyorum..
birde bu konularda hıcbısey bılmıyoruz bılgısızlık cok kotu.yolunu bulamamk...allahım hayırlısıyla karsılastırsın...bazı merkezler para tuzagı.insanların maddı manevı hayellerını bosa cıkaranlar var...korkuyorum...
evet bide işten izin sorunu bızde de var napıcaz bız bıde ankara da deılız gel gıt nasıl olacak
amelıyatı müfit bey yaptı deıl mı??

inş canım sonuclarınız cok guzel olucak hep dua edıcem hepimize

Doktorunuz kimdi canım sizin bizde g.hücresi bile yok şekerde çıktı doktor metabolizma düzgün çalışmadığı için hormonları bozuyo o yüzden üretim bozukluğunuda etkiliyo dedi tek derdimiz varis olsaydı😒 Allah beterinden korusun şuan herşeyden önce eşimin sağlığını düşünüyorum eşim yanımda olmasa on tane çocuk olsa neye yarar Rabbim hepimize şifa hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Hormonlar da ne gibi sorun var cnm. Bizim de 2.6 mm ikisindede varmış 1 inde daha 1.6 celalettin hoca varikosel le ilgili bişe demedi. Kafam karşti bnmde

fsh 26 dı bizim tests küçüklüğüde var e2 de yüksek
tam hatırlamıorum şimdi sonçları ama böyle sıkıntılar var yani
ilk gittimizde bizede dememişti sadice bitkilse çayını verdi ama sonra
ilerledi yaptırın dedi çok yoğundu o sıralar pek yoğunlaşamamışta olabilir yani
2,6 çok yüksek değil karın ağrıları bel ağrılaır oluomu eşinde
biz en son karın ağrısı artınca gittik varikosel dediler

Bu hormon ilaçlarının yan etkilerini gören varmı korkuyorum bi yeri düzeltelim derken başka yeri bozulcak diye

Acaba bitkisellermi varikoseli azdırıyo büyümesine neden oluyo bizim solda 2.1 sağda 2 sadece hapşırdığında ağrısı oluyo karnında yada belinde yok şimdilik

Cnm o zaman biz kaan hocayi birskmak uzereydik.biz bu testti a.s.m de yapmistik ben onu hucre zannetmistim ama ole degilmis o yazi lokositmis yani laborant bize hucre falan yoksadece mikrop var ddmisti hiccc unutmam asil sevindiysem ole de hickira hickira aglamistimo bile beni sevindirmistii..cnm sen bukadar sayfayi okuca mi
Hele kolay gelsin o zaman sana

celalettin perudu cnm
ama ameliyatı bulundmuz yerde olduk bizimde aslında tek sorun o deil ama
buda bi engeldi onu çözelim dediik
evet kesinlikle önce onların sağlığı gerisi boş tabiki çabalıcaz uğraşıcaz ama onlara zarar vermeden olmalı herşey
aminn Allahm şifalar versin eşlerimize sağlıklı evlatlar versin bizlere

Hocanın verdiği ilaçların yan etkisi oldumu rahatlıkla kullanabilirmiyiz iğneleri

( bilmiyorum ki onuda artamay başladı birden : (
bizde daha beter olmadan ollalım dedik zaten baya kötüdü
sizin yüksek değilmiş cnm o yüzden ameliyat gerekmez derler belki
siz iyi bir doktor seçin başlayın Allah yarıdmcımız olsun hepmizin

Doktorlar hiç önemsemedi direk mikrotese dediler emin olmadan mikrotese yaptırmak mantıklı gelmedi şuanda tedavi eden bildiğim tek doktor celalettin hoca inşallah faydasını görürüz

Hocanın verdiği ilaçların yan etkisi oldumu rahatlıkla kullanabilirmiyiz iğneleri

nebido,pregnyl ve menagon kullandık biryan etkisini görmedik şükür ama bir arkadaşımızın eşine menagon alerji yapmıştı kullanamamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…