Cnm o zaman biz kaan hocayi birskmak uzereydik.biz bu testti a.s.m de yapmistik ben onu hucre zannetmistim ama ole degilmis o yazi lokositmis yani laborant bize hucre falan yoksadece mikrop var ddmisti hiccc unutmam asil sevindiysem ole de hickira hickira aglamistimo bile beni sevindirmistii..cnm sen bukadar sayfayi okuca mi
Hele kolay gelsin o zaman sana
Doktorlar hiç önemsemedi direk mikrotese dediler emin olmadan mikrotese yaptırmak mantıklı gelmedi şuanda tedavi eden bildiğim tek doktor celalettin hoca inşallah faydasını görürüz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hormon ilaçlarının yan etkilerini gören varmı korkuyorum bi yeri düzeltelim derken başka yeri bozulcak diye
evet ben okuyorum canım.yoksa nasıl bu kadar bilgi sahibi olabilirim.ben geçmişte yazılanlara bakıyorum şimdiye bakıyorum insanların düşüncelerinin nasıl değiştiğine anlam veremiyorum.o zaman kendi doktorlarını bir numara görenleri zamanla suçlayanlara bakıyıorum hemde sayesinde sperm görmüş hastalar var.zaman insanı çok değiştiriyor tatlım.bence sende geçmişi bi oku.gerçekten çok iyi oluyr.ben kitab okuyor gibi okuyorum.bu kitabın sonu yok.her gün yeni karakterler geliyor.bir o kadarda çıkyor.heyecanlı bir kitap.kitap okumasını seviyorsan tavsiye ederim.bence sizde hücreler vardı.başka bir topikte argimex araştırırken sen biz ilk hücreleri onlarla gördük yazmışsın.nasıl kopyalanıyor bilmiyorum.acaba bu kadar etkili olan argimexmi merak ettim.
Doktorlar hiç önemsemedi direk mikrotese dediler emin olmadan mikrotese yaptırmak mantıklı gelmedi şuanda tedavi eden bildiğim tek doktor celalettin hoca inşallah faydasını görürüz
Evet cnm aslinda okuyup gecmisi hatirlamak ii llur..biz arginmex kullandikmi dua hatirlamiyorum ama yazdiysam dogrudur kafamda kalmadi cogu sey.ama esim 2ameliyatindanda ne hucre ne bisey cikmadi.emre bey bile kuru agac senin esin dedi hicbir sekilde hucre yok damarlar kupkuru dedi ee afdindan bu gunlere geldik allahi izniyle..
ben araştırıyorum canım.doğruudur sizde microtesede bir şey çıkmamıştır ama kaan hocanın tedavisinde yol katetmişsiniz.sen öyle yazmışsın.ben öyle okyorum.ama övgülerin hep başkasına.
bizi nebido bir sene geriletti.testojel gibi hazır testesterondur.dışardan verildiğinde vücut belli zaman sonra dışardn aldığı için üretmz.erkek korunma yöntemleridir.her ne kadar fsh düşürsede asla çocuk tedavisinde kullanılmaz.pergnly bizde etkili olmadı.menegonda herşeyi ters düz etti.azı karar çoğu zarar.iyi ilaç dozu ayarlayan doktora denk gelirseniz iyidir.bunlar hormon iğneleridir.zararı zamanla ortaya çıkar tabiki.sonuçta hormon ilaçı ne kadar zararsızdır.şeker bile olsa fazlassı zarardır.uzun süreli kullanılması asla tavsiye edilmez.
İnşallah canım sizinle konuşmakta iyi geliyo çünkü bu konu hakkında merak ettiğim çok şey var bian aklımdan çıkmıyo
Cnm sen neyim pesindesi gene . Be ovgumu kimseye yapmam kardesim kaan hoca klomen ve igne vetip yollrca her gitmemdd hadi ameliyata deyip dura bi dr du fsh 32lerden inmezken habire ameliyat deyip dururdu .kalkip simdi onumu ovmem gerek anlamadim..benim gitmefigim yer dt. Hastane ufurukcu kalmadi onlR yapamadi simdi yapani mi boslayip yapmayanimi
Oveyim sende hele..yol kat ettik fsh bi indi bi cikti.dogru ama spetm gormedim hucre yok elle tutulur bisey yok nesine ilerledim ben manyakmiyim da bukadar sene biseyler oldu da olmadi yazayim kdndime kasttim ne yasim olmus 32 kardesim bile 2.ciyi dogurms ben niye hala evlat diye yanayim o zaman.
Be kimseni yaptugini yapmadi demem ama yillarca cabada hi bi arpa boyu kadR iletlemedimmm.TAAAAA KI CELALETTIN HOCADA TEDAVIYS BASLAYANA DEKKKK.....
ALLAHıma şükürler olsun biz gerileme değil bu ilaçlarla ilerleme kaydettik.Yeni arkadaşlar kafanızda binlerce soru işareti var farkındayım haklısınız kafanızda ölçün biçin tam anlamıyla tedaviye inandıktan sonra kafanızdaki soru işaretleri yok olunca karar verdiğiniz doktorla tedaviye başlayın,o doktor bu doktor farketmez biri bizi bu dertten kurtarsında hangi doktor olursa olsun.Herkes olumlu olumsuz tecrübelerini yazıyor bende kendimizden bahsedeyim, sizlere yardımcı olur belki.Arkadaşlar benim eşimin tek testisi var küçükken birii almışlar diğeride tam yerinde değil ve oldukça küçük 2008 yılında başka şansımız olmadığından mikro tese olduk sperm bulunamadı sonuç Sertoli cell onlydi,doktorumuz testisin gelişmediğini sperm üretecek ana hücre bile olmadığını kök hücreyi beklememiz gerktiğini söyledi daha sonrasında 5 sene hiçbirşey yapmadan bekledik,5 sene sonra Celalettin hocayı duyduk ve gitmeye karar verdik 14 aydır tedavideyiz şuanda 3.evre spermlerimiz (spermatit)normal sperm testinde çıkmaya başladı,tedavimiz devam ediyor inşallah 2 ay sonra sperm çıkışı bekleniyor bizden ,umarım öyle olur.Allah herkese hayırlı kapılar açtırsın ,neresi hakkınızda hayırlıysa oraya yönlendirsin,
Cnm sen neyim pesindesi gene . Be ovgumu kimseye yapmam kardesim kaan hoca klomen ve igne vetip yollrca her gitmemdd hadi ameliyata deyip dura bi dr du fsh 32lerden inmezken habire ameliyat deyip dururdu .kalkip simdi onumu ovmem gerek anlamadim..benim gitmefigim yer dt. Hastane ufurukcu kalmadi onlR yapamadi simdi yapani mi boslayip yapmayanimi
Oveyim sende hele..yol kat ettik fsh bi indi bi cikti.dogru ama spetm gormedim hucre yok elle tutulur bisey yok nesine ilerledim ben manyakmiyim da bukadar sene biseyler oldu da olmadi yazayim kdndime kasttim ne yasim olmus 32 kardesim bile 2.ciyi dogurms ben niye hala evlat diye yanayim o zaman.
Be kimseni yaptugini yapmadi demem ama yillarca cabada hi bi arpa boyu kadR iletlemedimmm.TAAAAA KI CELALETTIN HOCADA TEDAVIYS BASLAYANA DEKKKK.....
Amin canım inşallah bizde sperm çıkışı başladı deriz ben sadece ilaçlar eşime zarar vericek diye korkuyorum
Cnm dün Karnım agrio fln dedi ama tabi bunu ona yormam rabbim şifa versinfsh 26 dı bizim tests küçüklüğüde var e2 de yüksek
tam hatırlamıorum şimdi sonçları ama böyle sıkıntılar var yani
ilk gittimizde bizede dememişti sadice bitkilse çayını verdi ama sonra
ilerledi yaptırın dedi çok yoğundu o sıralar pek yoğunlaşamamışta olabilir yani
2,6 çok yüksek değil karın ağrıları bel ağrılaır oluomu eşinde
biz en son karın ağrısı artınca gittik varikosel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?