Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hoşgeldin maşalalh oğluşuna ömrü uzun olsun cnm benim

sağol cnm kız 0 çıkmadı alalh hamdolsun ki çıkış var morfolojileri bozuk inşlh onlarda düzelir bendE bAŞLARIM TEDAVİYE
TMM KONUŞURUZ TATLIM

geldiiiiiim.kusura bakma komşularla oturduk bahçede geç kaldım.ben ortalığa birley atmıyorum ortada olanı sordum canım sen neden sinirlendin.sen syfa 4051 de böyle yazmışsın.sene 2011.bende merak ettim.sizde microtesede hücre çıkmayabilir.ama sonrasında hücre görülmüş.bende merak ettim.çünkü hiç microteseden sonra tedaviyle hücre çıktı yazmadın.hep bizde hücre mücre yoktu yazıyorsun.yani Allahtan yazılanlar ortada.merak edersen sende oku dediğim sayfaları ne demek istediğimi anlarsın.sen bana büyük harfle yazsanda ben doktorun ne olduğunu biliyorum beni etkilemiyor canım inan.ben sana imalımı sordum.size argimexmi etki dedim.sen celallendin kusura bakma.nedense hiç olumsuz bir şey duymaya tahammül edemiyorsun cemrem.siz burda bağış yazılmasındanda rahatsızsınız.herkes birşeyler örtme peşinde farkındamısın canım.sen grup oluşturmuyorsun ama grup ortada değilmi canım.bak benim sorumda inan ima arama.ben soracağımı net sorarm.nerde ima var anlamadım.sana direk yazdığını alıntıladım.ben şimdi sayfa 4065 de kaldım.orya kadar durum böyle.sonra nasıl olur bilmiyorum.bak o sayfaları okuyup öven ama sonradan karalayanları okursan ne dediğim anlarsın.sen benim yazdıklarıma allah razı olsun cevap verdinde alaka ne anlamadım.evet biz senle herşeyde anlaşıyoruz ama konu doktora gelince kilitleniyoruz.yani olay doktor eleştrisi olunca rica ederim hemen dellenme.kavgacı değilsen ben sana gayet imasız sordum ve kullandığın şeyle alakası varmı hücrelerin diye sordum.ben ayrıca kaan hocayıda yanlışını eleştiriyorum.mesela kaan hocanın testojel kullanması sakıncalı diyorum.ama alanında en iyilerdendir.sana bana fayda etmediysede kötü değildir.en azından karakteri sağlamdır ve gayette insndır.ayrıca bak sizden başka perudan altı ayda sonuç alanda olmamış.buda senin şansın değilmi.sana rabbim sperm görmeyi nasip etmişse demekki doktorun başarısı yokmuş yani.yanlış anlama hani diyorsunya kaderde yoksa doktor napsın diye.demekki varsada doktor bir şey yapmıyor yani. ama bakıyorum yeni gelenler iğneleri soruyor ve çok zararsız gibi yazılıyor.belki sana tepki etmedi ama hepimiz biliyoruzki masum değil.ve bize çok tepki yaptı.sadece bize değil yazmayanllar var ama onlardada çok ters tepki eden var.benim amacım polemik değildi ama böyle oldu.mesela ersel demiş antibiyotik 3 ay geriye götürür ama çoğunluk lökosit için antibiyotik kullanıyor.şimdi nasıl oluyor.bak gel hepimiz doktorları değil tedavimizdeki doğruları yanlışları konuşalım imasız net.eleştri yapalımki hangi doktor olursa olsun derdimize derman bulalım.inan bazen yanlış şeylere tahammül edemiyorum yanlış olduğunu biliyorum.susamıyorum buda elimde değil.

yani bak ne olur yanlış anlama tamammı.bunuda sen yazmışsın.bende okuyunca aklım karışıyor.

MİCRO TESENİN SONRASSINDA HÜCRE GÖRÜLMEDİ CNM ÖNCESİNDE O GÖRÜLEN HÜCRE DEĞİLMİŞ ARAŞTIRDIM BEN ONU O ZMAAN .
ya neyse kafamı boşuan agrıtmayacağım benim yığınla sıkıntım işim var bak sen sor ben cvp layayyım ama soru sorarken kendi yazdığımdan beni şüpheye sokmaya çalışıyorsun ben ne yazdıysam o neyse kapatalım bu konuyu
ersel bey mersel bey ali veli benim onların ne değini bilmeme imkan yok ben bi kere konuşuyorum hatta eşim konusuyor ilaç yolluyor kullanıp test yapıyorz herkesin her dediğini kale alsaydım o hohooooo..
iğnelerden yana sıkıntı çekenler olabilir herkesin bünyesi aynı bak kendin diyorsun o dr. size fayda etmedi ama başkasına faydası vardır diye o zmaan sen niye diğer dr.u yerden yere vuruyorsun ki.. herkesin peşinde koşamayız kimi sever kimi yerer ama herşey dozunda güzel.
dr.ların herşeyini eleştirmek bizim hakkımız işin ucunda eşlerimizin sağlığı var ama bunu yaparken tabiri caizse kaş yapayım derken göz çıakrmayalım..
buda burda kapansın ...iyi bari tahammüllerini atlatmışsındır komşularla oturark ...

yani bak ne olur yanlış anlama tamammı.bunuda sen yazmışsın.bende okuyunca aklım karışıyor.
cnm hee tmm hee
yahu bu testlerin ardından eşim ameliyat oldu ÇIKMADI BİŞEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Son düzenleme:

Son düzenleme:
cnm hee tmm hee
yahu bu testlerin ardından eşim ameliyat oldu ÇIKMADI BİŞEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

he canım tamam canım. neyse bakayım.okuyorum zaten.keşkede çıksaymış.sizde zaten nbence şimdiki çıkışta varikoselden sonra olmuştur.çünkü btd nin doktoru varikosel varsa microtesedende çıkmaz demişş.altı ayda çıkmışsa varikoselmiş demek.

Varikosel olurken dr.saki bunun ardindan sperm cikar demeyi asla cikmaz demisti bizde heee deyip gecmustik cunki cogu varikoselin arfindan cikislar oluyordiger topiklerde yaziyor hatta sayisi az olanlar bile ameliyatin ardindan sayi cogaliyor tabiki bizde etkisi cokkk var..
Ne bilim keske ciksaydi o zamanlar bari simdi evladim 2 veya 3 yasinda olurdu

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben su doktor tartışma ların dan artık çok sıkıldım bazı arkadaşlar herhangi bir konu hakkında konuşulur ken öyle ya da böyle lafı doktorlara getiriyor tartışma ortamı oluyor biz burda birbirimize destek olmak yardımcı olmak için varız Allaha şükür herkesin aklı başında isteyen istediği mantığı uyuduğu doktora gider artık buna bir son verelim

canım sıkılacak bir durum göremedim.ortada tartışma yok.laf doktorlara mecbur geliyor.ortada abes durum vardı.destek olmak istiyorsan bana yazdıklarımı oku destek ol canım.desteğini bekliyorum.hepimizin aklı başındada hepimiz ilk topiğe girişi,miz doktor ve tedavileri sormak olmuyormu.kimse doktorunu bırak demiyor ki.ben cemreme soru sordum katılmak istersen buyur.tatrışmayı sanki yaratmak istedinde neyse.

Microtese de cikanlar var flazk da ameliyat ta cikti inslh sizinde olur cikar sende o a opuya girersin... ahhhh o yara hepppp kaniyor ...

Microtese de cikanlar var flazk da ameliyat ta cikti inslh sizinde olur cikar sende o a opuya girersin... ahhhh o yara hepppp kaniyor ...

opuya kadar gidermiyimki ...artık hayaldi gerçek oldu yazarım.neyse ben çıkayım canım.zaten arkadaşalr sıkılmış.biraz onlar yazsınlar.

merhaba arkadaşlar bizde sol testiste 3.2 mm, sağ testiste 1.4 mm varikosel tespit edildi ( grade 1 imiş), ancak ağrı yada başka bir şikayete sebep olmuyor. Sizce bu değerler ameliyat gerektiriyormu ? derece düşük olunca şüpheye düştük biz. acaba ameliyat olsak bu sperm çıkışını kolaylaştırabilirmi? tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim.

Yardıma her zaman hazırım... seve seve. Ayrıca ben burda hickimseyle tartismadim tartışma ya da katilmadim geçmişi okuyorsun ya görürsün zaten.
Tabi ki burda doktorları tedavileri konusuruz ama her seferinde celalettin hoca nin size uyguladığı tedaviyi ne kadar yanlış olduğunu neden ovulenler yerilmeye başlandı gibi imalari okumaktan sıkıldım sen yazdığın mesajlari bi okursan kac kere aynı şeyleri yazdığını görürsün zaten

Ben kac gündür hastayım bunu da önceki sayfalara yazdım buraya girdim ki biraz kafam dagilsin diye ama yine aynı şeyleri okudum

canımvarikosel konusunda bilgim yok.benim eşimde olmuştu yıllar önce ama ben yapan doktorun ehil olmadığını düşünüyorum.varikosel illaki ağrıda yapmıyor canım.yapsada herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.bence iyi bir doktora sorun.çünkü ameliyat sonrası çıkış olan çok var.

Bu hormon ilaçlarının yan etkilerini gören varmı korkuyorum bi yeri düzeltelim derken başka yeri bozulcak diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canin yanlis anlamadiysam senin esindede seker cikmis benim esimdede seker hast var bizde yaklasik bir sene once celalettin hocada tedaviye baslamistik ama menogon ignesi esime alerji yapti birakmak zorunda kaldik uroloji doktoru menogonun seker hastalarinda kullanilmasinin sakincali oldugunu igneleri birakir birakmaz degerler eskisinden daha cok yukseldi ve hoca bize hic bir yok gostermedi tedaviyi biraktik onun icin iyice arastirin bence oyle kullanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…