canımvarikosel konusunda bilgim yok.benim eşimde olmuştu yıllar önce ama ben yapan doktorun ehil olmadığını düşünüyorum.varikosel illaki ağrıda yapmıyor canım.yapsada herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.bence iyi bir doktora sorun.çünkü ameliyat sonrası çıkış olan çok var.
Yardıma her zaman hazırım... seve seve. Ayrıca ben burda hickimseyle tartismadim tartışma ya da katilmadim geçmişi okuyorsun ya görürsün zaten.
Tabi ki burda doktorları tedavileri konusuruz ama her seferinde celalettin hoca nin size uyguladığı tedaviyi ne kadar yanlış olduğunu neden ovulenler yerilmeye başlandı gibi imalari okumaktan sıkıldım sen yazdığın mesajlari bi okursan kac kere aynı şeyleri yazdığını görürsün zaten
Ben kac gündür hastayım bunu da önceki sayfalara yazdım buraya girdim ki biraz kafam dagilsin diye ama yine aynı şeyleri okudum
Canin yanlis anlamadiysam senin esindede seker cikmis benim esimdede seker hast var bizde yaklasik bir sene once celalettin hocada tedaviye baslamistik ama menogon ignesi esime alerji yapti birakmak zorunda kaldik uroloji doktoru menogonun seker hastalarinda kullanilmasinin sakincali oldugunu igneleri birakir birakmaz degerler eskisinden daha cok yukseldi ve hoca bize hic bir yok gostermedi tedaviyi biraktik onun icin iyice arastirin bence oyle kullanin..
sana geçmiş olsun canım.tabi aynı şeyleri yazarım.bak ne güzel fikrim değişmemş.ya ben sana hiç doktorunu bırak dediğimi hatırlamıyorum.azsperm biterse sen burda inşallah güzel şeyleur okursun.senin kafan dağılsın diye olanı yazmayalımmı.ayrıca biz cemremle başka bir şey yazıyoruz.imayı sana yapmadığım için sıkılma tatlım.ortada tartışma yok ama sanki biri tartışsın diye bekliyorsun.
Kizlar cok tatlisiniz sizi seviyorum... herkeste ornek alsin.. hem tartisip hem anlayip sonra tatliya baglamissiniz. Bravo. Sizin gibi sabirli insanlara da bu yakisir zaten.. eyinas cemrem gerçekten sinirlerimiz geriliyor çünkü biz azo.ya senelerdir gik demeden katlaniyoruz ve Rabbime sukrediyoruz dua edioruz. Burada hepimiz sizi anliyoruz emin olun.. bosverin dr tedaviyi evlatlarimiz icin yeter ki biri veya bir tek sey vesile olsunnnnnnn :))) allah askina biz destek olalim birbirimize yeter :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pregnyli sorduk bi sakıncası yok dediler ama diğerini bilmiyorum daha napıcam ya iyice kafam karıştı sizinkide insülin direncimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) komiksin.... Sağol şimdi güldüm sayende. ..
Canm sekeri yuksek cikio esimin ilac kullaniyo prenglyde bi sikinti olmadi ama menagona baslayinca her tarafi kizardi kabardi sadece bizde oldu boyle bisey diger arkadaslara boyle bisey olmadi onun icin diyorum iyi arastirin yoksa igneleri birakinca degerler tekrar yukseliyo hemen ve o zamana kadar yapilanlarinda bir anlami kalmiyo
Sinirlerimiz geriliyor derken bahsettiniz seyler icin demedim. Olacak bunlar olmali da gerektiğinde tartismaliyiz.. ben azo icin geriliyoruz dedim yanlis anlasilmasin sakin.. eyinas mide bulantin nasil oldu canim bu arada?
Sinirlerimiz geriliyor derken bahsettiniz seyler icin demedim. Olacak bunlar olmali da gerektiğinde tartismaliyiz.. ben azo icin geriliyoruz dedim yanlis anlasilmasin sakin.. eyinas mide bulantin nasil oldu canim bu arada?
canım hoş geldin.bende seni merak etmiştim.nsılsın.artık göremiyorum seni.geçmiş olsun bu arada.
bende seni çok seviyorum tatlım.tam çıktım geldin.yarın görüşürüz canım benim.
Sagol canin hosbulduk tedaviyi biraktik dedigim gibi selahattin hocaya gitmeyi dusunuyoruz esimi zor ikna ettim temmuz gibi gitmeyi dusunuyoruz birde onu deneyelim bakalim belkide bizede o vesile olur
biliyorum canım.bana ne yaptıysa azosperm yaptı zatensen ne zaman çıkyorsun canım yolculuk ne zaman.
Ramazana girmeden gideceğiz tatlimm. Ben izin almadim isimden henüz onu ayarlarsam tamamdir. Ayarlayamazsam da raporu cakarim acimammmm :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?