Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm çok güzel dusunmussun:)) kendinden sonra gelen dr ken dua listesinde kendinden sonra gelen arkadaşmz a mi dua edicez

hayır canım.şu anda buraya gelen bu duaları okuyan arkadaşlar için
herkes için geçerli yani
şimdi ben senin için dua ettim.
sende "benden sonra gelen arkadaş için dua ediyorum de."
dua paylaş.üzerine dua almak isteyen arkadaş alır artık
bilmem anlatabildim mi

hepimizin kandili mübarek olsun.rabbim semaya açılan elleri boş göndermezmiş.
içimizden allah sevgisi,kalbimizden muhammed aşkı eksik olmasın.yanlış yönlendiğimiz yolları doğruya çıkarsın inşallah.

Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin seneye bizleride evlatlarimiza kavustugumuz sene olarak yazilsin.

Allahim bize inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin çok şükür oldu sevincini yasat.

Son düzenleme:
Kimse neden cewap yazmiyo arkadaslar :-(

canım yam olarak bilmiyorum ama sanki durumunuz iyi gibi..çünkü haploid hücre sperm serisi hücrelerdir.onların yuvarlak seri olması acaba elonge gibi birşeymi.tam emin değilim canım.doktorunuz ne dedi bu duruma canım.en sağlıklı açıklmaayı doktorunuz yapar.

Kimse neden cewap yazmiyo arkadaslar :-(

Canım bunun sonucunu bilmiyom ondan yazamadım.
Nette senin için biraz araştırayım dedim anlayamadım
İyi bir şeye alamettir umarım
Daha önce duymadım ama
Başka neler yazıyordu.Diploid hücre falan yazıyormuydu

Regli dönemimdeyim ama ayetel kürsi okuyabilir miyimm??

Aminn yesilcim bizleride dusundugun için çok sağol rabbim sana ve eşine saglik ve mutluluk içinde evladini büyütmeyi nasip etsin.

Allah razı olsun cnaımmm.. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu inşallah..

Benden sonra eyinas yazmis 100 ya safi. 120 yaallah 110 ya rahman 10 ayetelkursi okuyorum.

Eyinas Rabbin bu gece bu gün hurmetine evladina kavusmayi nasip etsin yüce mevlaaammm kabul et.okuduklarimizi
Aminnn.

Benden sonra gelen arkadaşımıza 100 ya ŞAFİ 120 ya Allah 110 ya Rahman 10 AYETEL kursi okudum... .Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul eylesin gönlünden ne murat ne dilek geçiyorsa rabbim verir inşallah. .Buna vesile olan Tülay arkadaşımızın dan rabbim gönlünden geçeni versin inşallah Aminn. .

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,Rabbim bu mübarek gece hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin ve bugün benim için okuyacağınız tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine bu cumartesi hayırlısıyla olumlu sonuçlar almayı nasip etsin eşime:18:
buarada kendimizden sonraki kişiye dua hediye etme fikri çok güzel tülaycım sağol, bende regli dönemindeyim eşime okutacağım.. diğer arkadaşlar da öyle yapabilir enazından fire vermemiş oluruz :)

Bende arastirdim anlamadim diploid oranimiz da % 87. canim haploid hucre degilmi acaba diye de korkuyorum geriledi mi acaba tedavi diye bi onceki testte yuzde iki haploid wardi simdi hic oran yazmiyo direkt haploid hucreler yuvarlak yapida yazilmis i nsallah iyi bir sonuctur bu guzel gunun hatrina dualarimiz kabul olsun

Sagol canim cewabin icin
Imsallah elonge gibi biseydir doktorumuz cewap yazmadi henuz bnde meraktan cildircam artikk.

canım gözünüz aydın.bende seni çok merak etmiştim.ne güzel teseye gerek kalmamış.
demek tese bu kadarda korkulacak bir şey değil.yanılmıyorsam sizin diğer teseyle bu tedavinizin arasında çok az zaman var diye hatırlıyorum.
kızında eşin tese olmuştu diye hatırlıyorum.ama ne güzel bunda gerek kalmamış.eşin bu süre zarfında neye dikkat etti ne yedi içti.biraz bahsedebilirmisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…