Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım birlikte doktora gidin.. Birlikte muayene olun.. Önce biraz araştırın.. İyi bir hastaneye yada tüp bebek merkezine gidin.. Tüm tahlillerinizi yaptırın.. Sonuçlarına göre yorum yapalım canım. Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah..

biz celalalettin hocaya gitmeye karar verdik. nasıl ulaşacağız sabahtan arıyorum ama bir türlü randevü alamadım...

merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir vallah beni sorarsaniz Ben simdilik cok iyim suan da tedavideyim hazirlaniyorum hayirlisiyla cumartesi yumurtalarim toplanicak esim de ameliyat olmasina gerek yokmus tek tuk Sperm bulundu cok sukur hoca yeterlidir teseye gerek yokmus cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisiyla hamile kalirim ben den haberler bukadar lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah hersey yolunda gider canım doktorunuz ve sorununuz neydi canim

Arkadaşlar hepimizin Berat Kandili kutlu olsun.
Allah dularımızı kabul etsin.Evlerimizin hayırlısıyla sağlıklı bebek sesleriyle yankılansın.
Halaylık sonuçlar nasip etsin.:18::18:

Arkadaşlar hepimizin Berat Kandili kutlu olsun.
Allah dularımızı kabul etsin.Evlerimizin hayırlısıyla sağlıklı bebek sesleriyle yankılansın.
Halaylık sonuçlar nasip etsin.:18::18:

Aminn canımm.. Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bize de nasip etsin bir melek kucaklamayı.. onun kokusunu duymayı.. Gülüşünü görmeyi.. Bize ait olduğunu bizimmmm olduğunu hissetmemizi nasip etsin Rabbim.. Hepimizin buna ihtiyacı var.

Ya Rabbim! Sadece sana dua ediyoruz sadece senden istiyoruz! Sensin bize sınavımızı veren.. Sensin yine onun gücünü de veren.. Biz sabrediyoruz, biz savaşıyoruz ve sana şükretmeye devam edeceğiz verdiğinn herşey için...

Sen bu mübarek günde gönlümüzde ki dileğimizi geri çevirme Ya Rabbim!

Bu topikteki tüm arkadaşlarımınn yardımcısı ol.. Esen rüzgarı uçuşan yaprağı dileklerimize ulaşmamız için vesile kıl.. Bizi yavrumuzla kavuştur Allahımmmm!

Çok istiyoruzzz sana dua ediyoruz.. Bize yavrumuzu nasip et Ya Rabbim! (Amin)

Kandiliniz mübarek olsun canlarımmm benimmm..

Sıra ZOZOOO kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ZOZOO canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım... Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Bu gün birbirimize dua edelim
Mesela şöyle yapalım
Benden sonraki gelen arkadaşıma 100 YA ŞAFİ-120 YA ALLAH-110 YA RAHMAN-10 AYETEL KURSİ hediyemdir
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine onun günahlarını affetsin.Hayırlısı ile muradına kavuştursun İNŞALLAH

Bu şekilde herkes kendinden sonra gelen kardeşine dua etsin.
En son gelen de benim için dua etsin.Hadi bakalım.Bismillah

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."HAYIRLI KANDİLLER

canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım

arkadaşlar cümleten berat kandiliniz mübarek olsun bu gecede yapılan tüm dualarımız kabul olsun inşallah
hepiniz için bugüne özel Rabbimden hayırlı evlat isteyeceğim inşallah dularımız kabul olunur hayırlı sağlıklı evlat ve eşlerimizle bir ömür boyu mutluluğumuz
daim olsun arkadaşlar

Cnm çok güzel dusunmussun:)) kendinden sonra gelen dr ken dua listesinde kendinden sonra gelen arkadaşmz a mi dua edicez

Canım ne güzel dua etmissin rabbim kabul etsin. .. senin ve burdaki arkadaşlarımızın kandili mübarek olsun... Rabbim sağlık huzur versin evlerimize allahim hayırlı sağlıklı inançlı evlatlar vererek taç landirsin evlerimizi insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…