kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,rabbim bu mübarek gece hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin ve bugün benim için okuyacağınız tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine bu cumartesi hayırlısıyla olumlu sonuçlar almayı nasip etsin eşime:18:
Buarada kendimizden sonraki kişiye dua hediye etme fikri çok güzel tülaycım sağol, bende regli dönemindeyim eşime okutacağım.. Diğer arkadaşlar da öyle yapabilir enazından fire vermemiş oluruz :)
Benden sonra gelen arkadaşımıza 100 ya ŞAFİ 120 ya Allah 110 ya Rahman 10 AYETEL kursi okudum... .Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul eylesin gönlünden ne murat ne dilek geçiyorsa rabbim verir inşallah. .Buna vesile olan Tülay arkadaşımızın dan rabbim gönlünden geçeni versin inşallah Aminn. .
Tülaycımm arkadaşım okuyor senin içinnnAllah kabul etsinnnnnnn inşallah..
Sagol canim cewabin icin
Imsallah elonge gibi biseydir doktorumuz cewap yazmadi henuz bnde meraktan cildircam artikk.
Bende arastirdim anlamadim diploid oranimiz da % 87. canim haploid hucre degilmi acaba diye de korkuyorum geriledi mi acaba tedavi diye bi onceki testte yuzde iki haploid wardi simdi hic oran yazmiyo direkt haploid hucreler yuvarlak yapida yazilmis i nsallah iyi bir sonuctur bu guzel gunun hatrina dualarimiz kabul olsun
Benden sonra eyinas yazmis 100 ya safi. 120 yaallah 110 ya rahman 10 ayetelkursi okuyorum.
Eyinas Rabbin bu gece bu gün hurmetine evladina kavusmayi nasip etsin yüce mevlaaammm kabul et.okuduklarimizi
Aminnn.
Önemli değil canım.Sende bir sonraki arkadaş için dua oku ki
O arkadaş da senin duandan faydalansın.
Böylelikle dua çemberi oluşturalım
Tülay bende senin için dua ediyorum.benden sonra yazmışsın.sayı olarak tam okuyamıyorum ama duamdasın canım.
rabbim ettiğin duaları kabul buyursun inşallah.
Anladım canım.İçine kuşku düşürme hemen.Bana iyi bir şeymiş gibi geliyor
Dr dan güzel haberler gelecek ben eminim buna.
Dualarımız sayesinde hepimiz bu illetten kurtulacak İNŞALLAH
haploid ve diploid yüzdeniz kaç sizin.
Yuzde 87 diploid cnm haploid orani yazmiyo bende o yuzden korkmustum direkt yuvarlak yapida yaziyo haploidler
arkadaşlar ürolog bu değerlere normal demiş olabilirmi?reaksiyon:7,2
hacim:3,0
sperm sayısı:38 milyon
total sperm sayısı:114 milyon
motilite oranı:
a) hızlı progresyon:%10
b)yavaş progresyon:%20
c)proresif değil:%20
d)hareketsiz:%50
Total fonk. sperm:34,200.000
normal morfoloji(kruger):%1
vitalite: bakılmadı
aglutinasyon:yok
round cell:<1
lokosit:<1
HAZIRLIK SONRASI SPER ANALİZİ MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
Hacim:1,0
sperm sayısı:21 milyon Normal morfoloji:%1
total sperm sayısı:21 milyon baş anomalisi:%52
motilite oranı:%95 ara parça anomalisi:%24
a)hızlı progesyon:%40 kuyruk anomalisi:%23
b)yavaş progesyon:55 sitoplazmik droplet:%6
c)progresif değil:%0 teratozoospermi indeksi-TZI:1.06
d)hareketsiz:%5
total fonk.sperm:19,950,000
rölatif kazanım:%58
lütfen bilenler bana yardımcı olsun(((
%13 de haploid olarak geçerlidir belki
Çünkü %100 e tamamlanır bu oranlar belki
Dr ne zaman cevaplayacak acaba bunu öğrenebildin mi
Canim ya % 13 degil heralde cunku % 6 si kaotik % 4 ANOPLOID % 3 DE nulizomil mis haploid oran hic yok bnde bu yuzden kafam karisti
arkadaşlar ürolog bu değerlere normal demiş olabilirmi?
cnm hiçbirinizi üzmek maksatıyla paylaşmadım....ürolog bu değerlere tamam demiş ama morfolojinin %1 olması bebek oluşumunda döllenmeyi imkansızlaştırıyormuş ben bunları internetten öğrendim ama sizi kırdıysam özür düşünemedim bu şekilde yorumlayacağınızı sayı hareketlilik iyi ama 3 senedir olmuyo bende problem yok ama morfoloji kafamı bulandırmıştı sizde bu konularda bilgillisinizdir diye sordumneyi soruyorsun anlamadım.sayınız iyi hareket iyi.neyin cevabını merak ettin anlamdım canım.senin doğal yolla çocuğunun olmaması mümkün değil bu değerlere göre.tahlil sonucunu yazmışsın ama neyi sorduğunu yazsan daha çok yardımcı olunur.ayrıca burda herkes bir spermin mücadelesini veriyor.bu sonucu buradikilerden hangimiz görsek amuda kalkarız.durumunuz gayet iyi.kendine sıkıntı edeceğin bir durum göremedim.ayrıca ürolog olur demiş.biz sana nasıl yön verebilriz ki tatlım.biz doktor değiliz.bizimkiler tahmin.işin ehli ve yön göstericiler doktorlardır canım.
cnm hiçbirinizi üzmek maksatıyla paylaşmadım....ürolog bu değerlere tamam demiş ama morfolojinin %1 olması bebek oluşumunda döllenmeyi imkansızlaştırıyormuş ben bunları internetten öğrendim ama sizi kırdıysam özür düşünemedim bu şekilde yorumlayacağınızı sayı hareketlilik iyi ama 3 senedir olmuyo bende problem yok ama morfoloji kafamı bulandırmıştı sizde bu konularda bilgillisinizdir diye sordum
sağol cnm teşekkürler benim bir oğlum var 15 yaşında şimdi 2. evliliğim olsun istiyorum hemen eşimdede bu sorunu yeni öğrendik hep benden kaynaklandığını sanıyorduk böyle olunca herhalde insan hep bir sebep arıyor tabiki herşey yaradanın elinde ...keçiboynuzuna zor ikna ettim kullanıyor 2 gündür... fayda eder inşallah......sizlerede rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah galiba topik seçimim biraz yanlış oldu tekrar kusura bakmayın cahilliküzülmedimki canım.sen değerleri yazmışsın ama neyi sorduğunu yazmamışsın.o yüzden neye cevap vereceğimizi bilmiyoruz.ben kendi adıma hiç kimsenin evlatla sınanmasını istemem.sen kafana takma.olur inşallah bebeğin.keçi boynuzu kürü uygula.arkadaşımında ikinci bebeği olmuyordu.eşide bir türlü tahlil yaptırmıyordu.ona keçi boynuzu kürünü söyledim.2. ayda arkadaş hamile kaldı.sizde herşey sağlıklı görünüyor.keçi boynuzu belki fayda verir size canım.hem unutma rabbim bir spermle bile hamile kalmanı dilerse sen o bir taneylede hamile kalabilirsin.dua et sters etme.stres sendeki yumurtayı bozabilir canım.
Aminn yesilcim bizleride dusundugun için çok sağol rabbim sana ve eşine saglik ve mutluluk içinde evladini büyütmeyi nasip etsin.
Allah razı olsun cnaımmm.. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?