Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizi bebeklerimize kavuştursun . Evlat hasretimiz son bulsun... minicik ağızlarıyla Annem dediklerini duymayı nasip etsin. Çare bekleyen tüm hastalara Şifalar Nasip etsin pazar günü tesemiz var ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah yalvarırım dua edin yalnız bırakamyın benide

Rabbim yardımcınız olsun canım.. Hayırlı haberlerini alırız inşallah. Bizi haberdar et muhakkak senin için dua edeceğim pazar günü..

Rabbim gönüllerinizdeki hayırlı muratları nasip etsin İNŞALLAH
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine yar ve yardımcınız olsun
Size 100 ya şafi okudum.Eşiniz şifa bulması için tese de spermlerinizin çıkması için.
Yüce Rabbim Kabul Etsin

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı kaliteli spermler bulunur tesede Rabbim sanada bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizi evlatsızlıkla imtihan etmesin buraya müjdeli haberlerini yazman için dua edicem bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarım hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gece de yapacağımız bütün dualarımızı kabul eylesin inşallahh.Biz dün ameliyatımızı olduk geldik.Herşey yolunda gitti çok şükür eşimin hiç ağrısı olmadı.Ben boşuna endişenmişim.Genart tüp bebek merkezinde müfit günel yaptı ameliyatı ve çok memnun kaldık.Gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ben de btd arkadaşımın sayesinde gitmeye karar vermiştim.Gerçekten anlattığı kadar varmış.Btdcimmm canım sana özelden tekrar yazıcam.Dün hem eşim ameliyat oldu hem babam ameliyat oldu daha babama gidemedim şimdi ona gidicem sana da dönünce tekrar yazıcam canım yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır.2 ay sonra hormon tahlili vericez belki spermiyogramda verebiliriz.İnşallah bende sizlere burdan güzel haberler verebilirim.Rabbim emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmasın inşallah.Şimdilik bizden haberler bu kadar.....

Maaşallah canımm... Eşinede babana da çook geçmiş olsun.. Gelsin 2 ay sonraa sıpalarrrrr

canım allah babanada şifa versin geçmişler olsun eşin ve baban için...inş dahada güzel haberlerle gelirsin buaraya..allahım hepimizin yüzünü güldürsün,kucagımızı doldursun inş

canım allah babanada şifa versin geçmişler olsun eşin ve baban için...inş dahada güzel haberlerle gelirsin buaraya..allahım hepimizin yüzünü güldürsün,kucagımızı doldursun inş

Amin canımmmm Rabbim nerede hasta kulu varsa hepsine şifa versin inşallah.Sanada ayrıca teşekkür ederim canım eşim ameliyattayken bile duadaydın bizim için.İnşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun.Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Maaşallah canımm... Eşinede babana da çook geçmiş olsun.. Gelsin 2 ay sonraa sıpalarrrrr

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.İnşallah babam da eşim de şifa bulacaklar.İnşallah 2 ay sonra o sıpacıkların müjdesini veririm bende.Daga çıkmadan halayımı çektin ya vallahi çookkkk mutlu oldum

aminnn canımm..hastanelerde derman bekleyen herkese dualarım var tabıkı sızlerede..allahım kabul ederse...bende tesekkür ederim..benımle paylasıyosun zaman ayırıyosun cok saol...inş hepberaber evlatlarımızdan bahsedecegımız gunlerde gelecek allahın izniyle

Benden sonra gelen tosbag ve diğer tüm arkadaşlar hepiniz için akşam dua edeceğim.
Allah dualarımızı kabul etsin.Tez vakitte sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.

Rica ederim canım lafı bile olmaz tabiki paylaşırım.Rabbim yaptığın bütün duaları kabul etsin.İnşallah canım evlatlarımızdan bahsedeceğimiz günlerde gelecek Rabbimin izniyle

Ya arkadaşlar pazartesi ve salı günü kimse celalettin beye kontrole gitmiyormu.
Keşke aranızdan birilerine denk gelip tanışsaydık.Allah güzel sonuçlarla dönmek kısmet etsin.

Canım inşallah ameliyat sonrası spermleri görürsünüz güzel haberler bekliyoruz

Benden sonra gelen tosbag ve diğer tüm arkadaşlar hepiniz için akşam dua edeceğim.
Allah dualarımızı kabul etsin.Tez vakitte sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.

Canım yazdığım yanlış anlaşıldı herhalde
Kendinden sonra derken buraya gelen ve yazan arkadaşlar için demek istemiştim
Dua listesindeki sıradan değil yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yazdığım yanlış anlaşıldı herhalde
Kendinden sonra derken buraya gelen ve yazan arkadaşlar için demek istemiştim
Dua listesindeki sıradan değil yani

Ben dua listesine göre senin için okuttum tatlım.. Dua listesini baz aldım.. Bundan sonra okuyacak arkadaşlar dikkat etsinler bari..

Rabbim yardımcınız olsun canım.. Hayırlı haberlerini alırız inşallah. Bizi haberdar et muhakkak senin için dua edeceğim pazar günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…