hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnmm
hikayeni kısa bi özet geçermisnin cnm
tedvini kullandıklarını v.s..
şu an ezan okunuyor ve bu haber beni ağlattı, rabbim kucağına almak nasip etsin canım. Nolur bizlere de dua et.
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
aminnnn cnm inşallah sende pozitifi görüsün dua edeceğim sana
Çok sevindim canım ... sağlıkla kucağına al inşallah. ..hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Amin canım inşallah benim bugün 10.gunun hiç bir belirtim olmadı sadece dudaklarim çok kurudu bol bol su içtim cnm belirti arama bence kalbini ferah tut ve bol bol dua et ben çok secdede ağlaya Ağlaya dualar ettim sende bol bol dua et cnm ama oturduğunu yerden kıl namazının inşallah Hayırlı haberler alirsin☺☺☺İnşAllah canımŞu mübarek cuma günün , 11 ayın sultanı Ramazan ayının , Rabbimin en çok sevdiği ismi yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın inşAllah dileyen herkeze sağlıklı sıhatli salih hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah
12 gün süreyi nasıl geçirdin ne gibi şikayetlerin oldu benim sıtım çok ağrıyo bazen adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyo 21 haziranda bebişlerimi verdiler bedenime ama hala benimlelermi çok merak ediyorum :18::18::18::18::18:
Çok sevindim canım ... sağlıkla kucağına al inşallah. ..
toprammmmmmmmmmm benimmmmmm rabbim isteyen herkeze yoktan var etsin inşallahhhhh canlarımmmm inşallah darısı başınıza
Amin amin canım benim İNŞALLAH
Bu günleri sonra ararsın doya doya yaşa
Kızın olur İNŞALLAH Kİ kardeşinin adını koyarsın gülüm
yes beeeeeeeeeeeeeeeeev
Allah razı olsun kardeşim 8 sene sonra mucizelerim oldu inşallah sonuna hasar hayırlı bisekilde devam eder rabbimin izniyle kucağıma sağ salim alırım cnm sabrın sonu selamet inşallah seninde güzel ve kocaman yüreğin varki sen rabbimin kıymetli kullarındansın bak senin sayende rabbime el açıyoruz ben inanıyorum yaradanım sana farklı güzellikler verecek inşallah😌Çok şükür canım.Bugün bir kadın daha hayaline kavuşuyor
Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İNŞALLAH
Sen güzel ve temiz yüreğinle çoktan hakettin bunu.
Haydiiii halaya
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
Canlar aranızda eşinde maturasyon arresti olan var mı bişeyler sormak istiyorum
Eşimde bu durum söz konusu
Sor bakalım belki cevaplayabilirim zor olmazsa tabiki de
Ayyy ne güzel bir haber, Allah'ım inşallah sağlıklı sıhatli bebeklerinizi kucagınıza almanızı nasip eder, bunu gerçekten canı gönülden diliyorum
Birde sizin sorununuz neydi ve doktorunuz kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?