Allahım okurken nasıl heyecanlandım gözlerim sulandı.Allah kucağına almak nasip etsin.Darısı biz dua eden ve bekleyenler olsun.Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671 Eki Görüntüle 1170671
Canım biliyorsun bizim hormonlar başta normaldi sonradan bitkiseller yükseltti ama neyse biz azo sebebini tam olarak bilmiyoruz ama internette hormonlar normal ise ve tıkanıklık yoksa maturasyon arresti vardır yazıyordu senin eşinin hormonları ilk başta nasıldı tani ilk ogrendiginiz zaman şimdiden teşekkür ederim
Canım zor bir soru sordun.Şu anda eşimin ilk tahlili yanımda yok.Ama eve gidince bakıp da yazarım sana
Azo yu ilk öğrendiğimiz günlerde hiç tahlil yapılmadı.
Biyopsi yapıldığı zamanda tahlil yapılmadı
En son Kaan Beye gitmeden önce yaptırmıştık bütün testleri
Allah razi ilsun cnm amin inşallah sağ salim kucağıma alirim bizide azoluyuz eşimde sperm bulunamadı iğne tedavisiyle 15ay da çıkış oldu şükürler olsun eşim hiç ameliyat olmadı Drumuz memorialdeki murat başar ama biz ilk endokrin druna gittik onlar anlıyorum ben transferimi memoryda yaptırdım drum nur dokuzeylul çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim koyduğu tutuyor😍😍😍
Sabah bir arkadaşım okula gelmeyeceğini midesi agridigi için doktora gidecegini söyledi simdi doktor ne dedi diye msj attim meğer hamile olduğunu öğrenmiş bana teyze oluyorsun yazdı ama ben artık teyze değil anne olmak istiyorum iyi ki arayarak sormamisim çünkü ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra tebrik ettim ben çok kötüyüm kizlar yaa okulda yine dört hamile var hepsi benden küçük ben napicam yaaa dayanamıyorum artık
Sağol canım esin microtese oldu mu hiç
Anladım canım çok sağol ben kötüyüm bu aralar yine sürekli bişeyler okuyorum netten kafayı yedim sanki inan okul açıkken daha iyiydim şimdi boş olunca hemen okumaya başlıyorum kafam karışıyor keşke calismasaydim deme inan çalışmak terapi gibi bi de biz genetik test yaptirmadik bilmiyorum yaa bugün de işte üstüne hamile arkadasin haberini alınca daha kötü oldum öyle iste herşeyin hayırlısını versinn Allahımevet oldu.olgunlaşmamış bulundu yine
biyopside de öyleydi
ama mikro tese olurken hiç tedavi olmadı
kaan bey direk tese ye aldı eşimi
Anladım canım çok sağol ben kötüyüm bu aralar yine sürekli bişeyler okuyorum netten kafayı yedim sanki inan okul açıkken daha iyiydim şimdi boş olunca hemen okumaya başlıyorum kafam karışıyor keşke calismasaydim deme inan çalışmak terapi gibi bi de biz genetik test yaptirmadik bilmiyorum yaa bugün de işte üstüne hamile arkadasin haberini alınca daha kötü oldum öyle iste herşeyin hayırlısını versinn Allahım
Allahm mucizesini şu mübarek ayların başında nasip etmiş, tamamına erdirir inşallah :)
benim asıl sormak istediğim azo spermi hangi doktor sayesinde yendiniz? İğne tedavisine kim başlattı ? bizde azoluyuz ama micro teseden sonra memorialdaki doktorlar bunun bir tedavisi yok demişti. Gerçi bizde hücre bile yoktu. Sizde varmıydı? kusura bakmayın çok soru soruyorum, şuan sizin için gerçekten çok sevindim. Tanımasamda bilmesemde sanki bir yakınımın başına gelmiş gibi. kendim ve buradaki arkadaşlar içinde içimde biraz daha fazla umut oluştu :)
Estağfurullah cnm ev kalabalık olunca yetişemiyorum kusura bakma cnm biz hiç hücre testi yaptirmadik antalya devlet hastanesine gittik urolojiye o dediki bu beyinle alakalı siz endokrine gireceksiniz dedi gittik ama Dr adını hatırlamıyorum 2009da biz sperm testi yaptirdik ne canlı nede ölü hücre görülmedi yaziyodu biz pregnly ve menegon birlikte kullandık 5ay sonra merkeze gittik suda buldular ama tutmadı sonra memoryla gittik aynı iğneleri verdi ama ilk pregnly 4ay kullandık lh yi yukselti sonra menegon ekledi şükürler olsun çıkış oldu herkesin farklı farklı cnm hastalığı inşallah hersey gönlünce olur cnm
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
Doğru söylüyorsun canım ama bu belirsizlik bu tedavi sureci cok yipratiyor bizi ben bir de zaten çok hassas biriyim aynı zamanda da hep duygularımı içimde yaşarım kederi de sevinci de özellikle eşimi uzmemek icin hep içime atıyorum takmiyormus gibi yapmak bir süre sonra patlama noktasına getiriyor ben en iyisi dediğin gibi dualarima başlayayım eksiğim de çok zatenBoşver canım kafayı başka şeyle bulandırma
Boş kaldığın zaman kitap oku namaz kıl tesbih çek.
Şeytanın işi yok maalesef.
Hep bizlerle uğraşıyor bu günlerde
Yorum yazamıycam.İçimden bir şey yazmak gelmiyor.
Hepimiz birer kadın olduğumuz için anne olmayı hakkediyoruz
Ama rabbimizin bir bildiği vardır muhakkak ki
Penbis kardeşimiz dediği gibi rabbimize çok yalvarmalıyız çok dua etmeliyiz
Secde de yalvararak ağlayarak dua etmeliyiz
Ama ben çoğu zaman yatsı namazını kılmadan atılıp gidiyorum.
Bazen kızıyorum kendime
Keşke Hiç ama hiç çalışmasaydım
Cevaplar için çok teşekkür ederim :) Bizde şuan Celalettin beye gidiyoruz. Aynı ilaçlar demek ki, 3 aydan sonrada menegon eklenicek sanırım. İnşallahhh bizlerdede aynı sonuçlar olur. Yanlız bir nazar duası okuyun yada okutun. Bizler burada hepimiz sevindik, kıskanacak insandan çok mutlu olup sizin sevincinizi paylaşacak insanlar olsa da siz genede bunu yapın.
ah tulay aynı sıkıntıdayım cnm
bazen diorumki çıkayım ,işten
ne namzımı tam yapabiliyorum ne diğer ibadetlerimi
özelde olunca bütün zmanın işte geçiyor
ve kendine ait zamanın hiç kalmıyor
bazen niyetleniyorum
sonra duryorum evde sıkılırsam yapamassam die
Doğru söylüyorsun canım ama bu belirsizlik bu tedavi sureci cok yipratiyor bizi ben bir de zaten çok hassas biriyim aynı zamanda da hep duygularımı içimde yaşarım kederi de sevinci de özellikle eşimi uzmemek icin hep içime atıyorum takmiyormus gibi yapmak bir süre sonra patlama noktasına getiriyor ben en iyisi dediğin gibi dualarima başlayayım eksiğim de çok zaten
Teprik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah burdaki arkadaslarimiza vede bana nasip etsin hamile haberini vermeyi darisi basimiza insalllah bizede dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?