Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabah bir arkadaşım okula gelmeyeceğini midesi agridigi için doktora gidecegini söyledi simdi doktor ne dedi diye msj attim meğer hamile olduğunu öğrenmiş bana teyze oluyorsun yazdı ama ben artık teyze değil anne olmak istiyorum iyi ki arayarak sormamisim çünkü ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra tebrik ettim ben çok kötüyüm kizlar yaa okulda yine dört hamile var hepsi benden küçük ben napicam yaaa dayanamıyorum artık

Canım zor bir soru sordun.Şu anda eşimin ilk tahlili yanımda yok.Ama eve gidince bakıp da yazarım sana
Azo yu ilk öğrendiğimiz günlerde hiç tahlil yapılmadı.
Biyopsi yapıldığı zamanda tahlil yapılmadı
En son Kaan Beye gitmeden önce yaptırmıştık bütün testleri

Sağol canım esin microtese oldu mu hiç

Allahm mucizesini şu mübarek ayların başında nasip etmiş, tamamına erdirir inşallah :)

benim asıl sormak istediğim azo spermi hangi doktor sayesinde yendiniz? İğne tedavisine kim başlattı ? bizde azoluyuz ama micro teseden sonra memorialdaki doktorlar bunun bir tedavisi yok demişti. Gerçi bizde hücre bile yoktu. Sizde varmıydı? kusura bakmayın çok soru soruyorum, şuan sizin için gerçekten çok sevindim. Tanımasamda bilmesemde sanki bir yakınımın başına gelmiş gibi. kendim ve buradaki arkadaşlar içinde içimde biraz daha fazla umut oluştu :)

Yorum yazamıycam.İçimden bir şey yazmak gelmiyor.

Hepimiz birer kadın olduğumuz için anne olmayı hakkediyoruz
Ama rabbimizin bir bildiği vardır muhakkak ki
Penbis kardeşimiz dediği gibi rabbimize çok yalvarmalıyız çok dua etmeliyiz
Secde de yalvararak ağlayarak dua etmeliyiz
Ama ben çoğu zaman yatsı namazını kılmadan atılıp gidiyorum.
Bazen kızıyorum kendime
Keşke Hiç ama hiç çalışmasaydım

evet oldu.olgunlaşmamış bulundu yine
biyopside de öyleydi
ama mikro tese olurken hiç tedavi olmadı
kaan bey direk tese ye aldı eşimi
Anladım canım çok sağol ben kötüyüm bu aralar yine sürekli bişeyler okuyorum netten kafayı yedim sanki inan okul açıkken daha iyiydim şimdi boş olunca hemen okumaya başlıyorum kafam karışıyor keşke calismasaydim deme inan çalışmak terapi gibi bi de biz genetik test yaptirmadik bilmiyorum yaa bugün de işte üstüne hamile arkadasin haberini alınca daha kötü oldum öyle iste herşeyin hayırlısını versinn Allahım

DOĞADANDEVA CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Son düzenleyen: Moderatör:

Boşver canım kafayı başka şeyle bulandırma
Boş kaldığın zaman kitap oku namaz kıl tesbih çek.
Şeytanın işi yok maalesef.
Hep bizlerle uğraşıyor bu günlerde

Estağfurullah cnm ev kalabalık olunca yetişemiyorum kusura bakma cnm biz hiç hücre testi yaptirmadik antalya devlet hastanesine gittik urolojiye o dediki bu beyinle alakalı siz endokrine gireceksiniz dedi gittik ama Dr adını hatırlamıyorum 2009da biz sperm testi yaptirdik ne canlı nede ölü hücre görülmedi yaziyodu biz pregnly ve menegon birlikte kullandık 5ay sonra merkeze gittik suda buldular ama tutmadı sonra memoryla gittik aynı iğneleri verdi ama ilk pregnly 4ay kullandık lh yi yukselti sonra menegon ekledi şükürler olsun çıkış oldu herkesin farklı farklı cnm hastalığı inşallah hersey gönlünce olur cnm

Cevaplar için çok teşekkür ederim :) Bizde şuan Celalettin beye gidiyoruz. Aynı ilaçlar demek ki, 3 aydan sonrada menegon eklenicek sanırım. İnşallahhh bizlerdede aynı sonuçlar olur. Yanlız bir nazar duası okuyun yada okutun. Bizler burada hepimiz sevindik, kıskanacak insandan çok mutlu olup sizin sevincinizi paylaşacak insanlar olsa da siz genede bunu yapın.

Boşver canım kafayı başka şeyle bulandırma
Boş kaldığın zaman kitap oku namaz kıl tesbih çek.
Şeytanın işi yok maalesef.
Hep bizlerle uğraşıyor bu günlerde
Doğru söylüyorsun canım ama bu belirsizlik bu tedavi sureci cok yipratiyor bizi ben bir de zaten çok hassas biriyim aynı zamanda da hep duygularımı içimde yaşarım kederi de sevinci de özellikle eşimi uzmemek icin hep içime atıyorum takmiyormus gibi yapmak bir süre sonra patlama noktasına getiriyor ben en iyisi dediğin gibi dualarima başlayayım eksiğim de çok zaten

ah tulay aynı sıkıntıdayım cnm
bazen diorumki çıkayım ,işten
ne namzımı tam yapabiliyorum ne diğer ibadetlerimi
özelde olunca bütün zmanın işte geçiyor
ve kendine ait zamanın hiç kalmıyor
bazen niyetleniyorum
sonra duryorum evde sıkılırsam yapamassam die

Inşallah cnm tedaviyi hiç ama hiç bırakmayın nolur biz hep bekledik ben çok inandım esim olmaz dedi kalbinizi ferah tutun ve rabbime inanın olacak inşallah bizdede hücre yok yazıyordu ama bak bana hala ruyadayim sanki evet cnm nazar olurum diye korkmuyor değilim okuyacağım allaha emanet iz inşallah hersey gönlünüzce olur cnmmmmm

Ben özelde çalışsaydım şimdiye evde olurdum
Şimdi de çıkma şansım yok maalesef
Ama elzemin dediği gibi çalışmak terapi gibi geliyo bazen insana
Ne yapalım kaderimize razı olalım artık bizde
Elden anca bu kadar geliyor ki

Evet bir an önce toparlanda eksik dualarını okumaya başla
4 arkadaşa eksiğin var.

Teprik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah burdaki arkadaslarimiza vede bana nasip etsin hamile haberini vermeyi darisi basimiza insalllah bizede dua etmeyi unutma

Allah razı olsun canım inşallah etmeliyim ben secdede isimlerinizi sayiyorum rabbim kabul etsin inşallah 😌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…