Inşallah cnm tedaviyi hiç ama hiç bırakmayın nolur biz hep bekledik ben çok inandım esim olmaz dedi kalbinizi ferah tutun ve rabbime inanın olacak inşallah bizdede hücre yok yazıyordu ama bak bana hala ruyadayim sanki evet cnm nazar olurum diye korkmuyor değilim okuyacağım allaha emanet iz inşallah hersey gönlünüzce olur cnmmmmm
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile misin canım hayırlı olsun tüp bebek ilk denememi benim tutmadı geçen ay malesef hayırlısı artıkAminnnnn bitanem inşallah darısı başınıza inşallah 😍
Amin İnşalllahhhhhhh :) Allahım inşallah sağlıklı sıhatli nasip etsin. 9 ay sonra doğum haberlerinizi bekliyoruz
Hamile misin canım hayırlı olsun tüp bebek ilk denememi benim tutmadı geçen ay malesef hayırlısı artık
tüm kalbimle inşaallah diyorum diger tüm arkadaşlara da bugünlere gelmek nasip olurAminnnnn canım allah razı olsun yok cnm 3.denemem inşallah 2.sana sımsıkı tutunur cnm
canlarımmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnnn hepinizdennnnnnn
Maşallah canım çoooookkkkk sevindim Rabbim hayırlı hayırlı kucağına almayı da nasip eder inşallah...
Masallahhhhhh diyorum canim rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina alip anali Babıali büyütmeyi nasip etsiiiiiinnnnn.
Masallahhhhhh diyorum canim rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina alip anali Babıali büyütmeyi nasip etsiiiiiinnnnn.
Aminnnnn bitanem darısı başınıza olsun inşallah allah razı olsun güzel dualriniz için
Amin diyorum bende o kadar ihtiyacimiz varki dualara eksik etmezsin bizleridee kabul olsun insallaahhhh okunan edilen bütün dualarr
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
Eslerimiz ramazanda iğneyi ve bitkiseller i nasıl kullanicak. Aç karnına iciliyo iğneler sabah vuruluyo
Hayirli olsun canım Allah anali babali saglikli sıhhatli buyutmeyi nadip etsinkızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?