Canım yoğunluk nedeniyle ne zamandır giremedim topiğe ilk giriyorum ve müthiş haber daha mutlu olamazdım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
w
Hayirli olsun canım Allah anali babali saglikli sıhhatli buyutmeyi nadip etsin
Canımmmmm faceden kutladım ama burdanda kutlayayım bitanemmmmm çokkkk çokk sevindimmmmm
Allahım hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallahhhhhhh..miniklerini
:
faceden halay çekilmiyor burdan çeekyim dedim..
darısı diğer kızların başına inşallah bu mübarek günlerdeee :)
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
Aminnnnn canım inşallah çok sağolun rabbim tez zamanda sizlerin yüzünüdeCanim gözün aydın Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canlar aranızda eşinde maturasyon arresti olan var mı bişeyler sormak istiyorum
allah razı olsunnnnn canlarımmmm cok duygulandımmm cok dualar ettik rabbim nasip etti seviçden ağlıyorummmmmmmmallahım sizlerede nasip etsinnnnn inşallllah canlarımmmm
tüm kalbimle inşaallah diyorum diger tüm arkadaşlara da bugünlere gelmek nasip olursizde sperm sayısı kaçtı canım ?
Bizde degisiyor 100,bin 200bin 450 bin ama hareket yok içinde 4 5 tanesinin motilitesi iyi
Canım durumunuzu ilk ogrendiginiz zaman hormonlar normal miydi bir de microtese oldunuz mu hiçbizdede canim ne yazikki... hayirdir?
Cnm yusuf veya yunus suresiydi galiba tam ogreniyim yazarim da 7 gün boyunca okunuyo mus çok iyiymişKIZLARRRR RAMAZAN BOYUNCA HER GÜN 1 KERE MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AYRICA İNTERNETTE GEZERKEN ŞÖYLE BİR ŞEY BULDUM.
Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah Teladan ümit ederek içerse, Allahın izni ile hamile kalır.
BUNU DA BİR DENİCEM. NE KAYBEDERİM Kİ, AKSİNE YARARI OLUR :)
Cnm ben sana yazmamisim kusura bakma bizim 15ay çıkış olmadı 15 ay sonra çıkmaz diye gittik teste 5milyon çıkış gördük hareketlilik iyi dediler cnm
ohhh ne güzell bir haberrr
çok sevindimm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH
Aşılama di mi??
tüp değill
Hayrlı olsunn
duanda bizleride unutma
Ohh maşallahCnm ben sana yazmamisim kusura bakma bizim 15ay çıkış olmadı 15 ay sonra çıkmaz diye gittik teste 5milyon çıkış gördük hareketlilik iyi dediler cnm
Inşallah cnm tedaviyi hiç ama hiç bırakmayın nolur biz hep bekledik ben çok inandım esim olmaz dedi kalbinizi ferah tutun ve rabbime inanın olacak inşallah bizdede hücre yok yazıyordu ama bak bana hala ruyadayim sanki evet cnm nazar olurum diye korkmuyor değilim okuyacağım allaha emanet iz inşallah hersey gönlünüzce olur cnmmmmm
Canım nasıl bir tedavi uygulandi size ve sebep neydi kusura bakma soruyorum bu güzel gününde ama bize umut olsun diye
Canım sagol cevabın için biz iğne kullanmiyoruz sadece bitkisellerle çıkışı baslayan da sanırım yok. Bildiğim kadarıyla hipogonadizm tedaviye en iyi cevap veren durumu azonun ve sizde de öyle olmuş ne de güzel olmuş tabi bizim işimiz daha zor bize dua et canımSor canım ben bu siteyi senelerce takip ettim hep üye olup sorsam diye can atardım cnm benim eşimin hastalığı hipogonadiz kısaca hipo vücudu sperm uretmiyor dışarıdan alınan hormonlarla şükürler olsun beyin sperm üret komutu veriyor vücuda bizde sizin gibi pregnly ve menegon kullandık sabır la bekledik vücudu tedaviye cvp vermeye bilirdi dr 2 sene bekliceksiniz dedi inmemiş testis yada kromozon bozukluğu vs bi sorun yoktu
tekrarda hayirli olsun canim hepimiz cokk sevindik ins sonuna kadar cok güzel gecer hamileligin. pregnyl kullandik diosun ama sen celalettin hocada degilmiydin yani baska doktorlardami ayni ilaclari veriyor onun gibi? bizde yeni celalettin hocaya gittik ve bitkisel ve igne verdi, ben saniyordumki sadece o veriyor öyle ilaclari oyüzden sordum... ins bizlerede ayni etkiyi yaparda güzel sonuclar aliriz... bizlerede dua et cnm Allaha emanet olun
Canimmm halaya gec kalmadim dimiiiii
Hayirlisi ilsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhhhhhhhhh
kizlar bizde yarin gitcez test vermeye bugun gitcektik ama arif bey yokmuştu bakalim biI neler beklio
cnm inslh bi halaylik haberde senden gelir ramazan daha ilk gunden bereketiyle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?