Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımmmm gözünaydınnnnnn ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şeklilde kucağına almayıda nasib etsin inşalllahhhhh.

sagol cvpin icin cnm. esinin hipo hastasi oldugunu yazmisin o ne oluyor tam? birde sizin hormonlar normalmiydi acaba?? yoksa beyinden geldigini nasil anladilar doktorlar?

Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar her anlamda bereketli bir ay olur inşallah

penbiş canım gözün aydın geceyarısı bilgisayarı sırf senin güzel haberini almak için açtım inan Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin

penbiş canım gözün aydın geceyarısı bilgisayarı sırf senin güzel haberini almak için açtım inan Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin

ablacımmmm allah razı olsunnn amin inşallah sağ salim kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah inşallah ablacımm rabbim burda isteyen arkadaşlarıma tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin

Canimmm halaya gec kalmadim dimiiiii
Hayirlisi ilsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhhhhhhhhh

kizlar bizde yarin gitcez test vermeye bugun gitcektik ama arif bey yokmuştu bakalim biI neler beklio

yok geç kalmadın bitanem gönüller bir olsun hem saat 00.00 geçmemişamin inşallah cnm sende güzel haberlerle gel allahın izniyle

Sıra ilkbahar_ilkbahar kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ilkbahar_ilkbahar canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Canimmm halaya gec kalmadim dimiiiii
Hayirlisi ilsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhhhhhhhhh

kizlar bizde yarin gitcez test vermeye bugun gitcektik ama arif bey yokmuştu bakalim biI neler beklio

Hayılı güzel haberleriniz bekliyoruz canım.

Nursima nasılsın canım?

Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar her anlamda bereketli bir ay olur inşallah

Amin canım.Hayırlı ramazanlar.

Canlarım bir sorum olacak.Benim eşimin 15 gün önce bitkiselleri bitmişti.Ama şimdi ramazan nedeniyle oruç tutacağından ersel bey bitkisellere bayramdam sonra başlayalım demiş.Yani eşim 1,5 ay ilaç ve bitkisel almamış olacak. Bu durumda olan varmı sadece iğne vurulup bitkisel toz yada sıvı almadan Ramazan ayını geçirecek olan.

Hayırlı Ramazanlar canımm,kusura bakma yazıp çıktım hemen,yeni gördüm yazını,sen nasılsın
iim cnm ne olsun orucun ilk günü sahura kadar oturayım dedim ama muhabbet edecek kimseyi bulamadımşükür bu günümüze ...
cnm bizimde bitkiseller bitti ersel bey biraz dinlenin dedi he belki bayrama kadar eşim bişey kullanır bilmiyorum ama şimdilik bizde sadece iğne kullanıyoruz.

herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....

Cemrem ne güzel bir haber bu inşallah yaz bitmeden hamile haberini alicaz hadi hayırlısı olsun. ..

Cemrem ne güzel bir haber bu inşallah yaz bitmeden hamile haberini alicaz hadi hayırlısı olsun. ..
sağol cnm benim inşlh bakalım bu yola girmek bile güzel devamı inşlh evladımla gelir darısı hepinize olsun sizlerde yazın böyle inşlh hepbirlikte o günleri görelim...

Canım çok sevindim.Tatile gidip gelinde sizede halayları çekelim yani.Allah hamileyimmmmmmmmm yazdırıp kucağına almak
nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…