kızlar iyi maşallah cemreminşlhhhh cnm inşlhhhh evet artık kararımızı verdik eşimle kısmet zamanı buymuş olsun sonunda hamileyim diye yazayım inşlh da....
sen nasılsın kızlar nasıl
canım ne olur üzülme hatta daha da umutlu ol 3. tüp bebek denemem de bende hamile kaldım ilk ikisinde negatif sonuçla çok yıkılmıştımcanlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
canım inan çok üzüldüm tüpbebeği tekrar denemiyorum çünkü senin şimdi yaşadığın duyguyu 2 defa yaşadım .artık hayattan bir beklentim de kalmadı .her geçen gün bana daha uzak geliyor bebiş düşüncesi .inşallah Rabbim bu sıkıntıyı en yakın zamanda atlatmanı ve bebişine kavuşmanı nasip etsin sana
ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki 3.de yüzümü güldürdü inşallah sende 3.tedavinde daha da umutlu olursun ve yüzün güler canım
canım Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine canınıza can katsın inşallah eşinin ameliyatı çok iyi geçer ve sende bu mutluluğu doyasıya yaşarsınCanlarım telden yazıyorum alıntı yapamadımhepinize tek tek teşekkür ederim inşallah hepimizi zaferimize ulaşırız pozitif olmaya çalışıyorum Ranbim ne yazdıysa onu yaşayacağız , flzask cnm hamilelik kelimesiyle aynı cümlede geçmek bile o kadar güzel ki ... Lütfen iftar dualarınıza beni de ekleyin
Rabbim yardımcınız olsun
maşalalh cnm görüş gününe ne kalmış şurdakızlar iyi maşallah cemrempazartresi kontrolümüz var hayırlısı ile görüş günü yani
inşallah sende yazacaksın canım hamileyim diye hepimiz aynı yollardan geçtik hamile değilken hep bunun özlemini duyduk
artık sıra sende Allahın izniyle
alalh kabul etsin dualarını güzelim cnm sen de mi tedaviye başlıcan eşin ameliyat mı olacak:26:Arkadaşlar Hepinize bugün Hacı Bayram da dua ettim... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için... Bir mucizenin peşindeyiz inşallah eşimde sperm bulunur da hazırlık boşa çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin...
tatlım haklısın hem maddi hem manevi yıkım ama olsun hamdolsun ki kızın var yanında rabbim nasip eder elbet günü gelince 2.ci evladını da sana şimdi evladına sarıl şükret tevekkül et gerisi hiç ummadığın anda gelicek sana i,nşmerhaba arkadaslar negatif sonucumdan sonra hala üzgünüm cünkü sonucta yipraniyorsun okadar ilac su bu derken en kötüsüde maddi durumun iyi olmadigi zaman herkes bana neden bukadar erken bidaha basladigimi sordu ama iyikide bukadar erken baslamisiz cünkü maddi manevi yipraniyorsun Ben suan patlamak üzereyim ama ne yapim hayat devam ediyor allahima binlerce sükürler olsun dondurulmuslarimiz var allahim sizlere de nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ramazandan bu yana kimsecikler yok iftardı sahurdu derken buralar garip kaldı neyse şrda 24 gün kaldı sonra gene dolar buralarKızlar herkes nerede kimse yok çok sessiz topik bu gün
Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur
Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100
Cnm guzel haberlerle geldin cok guzel sonuclar bj dahaki sefere sizden de cikislar basladi diye yazarsin gibi geliyor banadevamina az kaldi guzelim
Tabi sevinilmezmi hemde nasil bi sevinc kiz bayram gibi olmustur sizin gonlunuz erken geldi bayram size.guzel gunler yakin.insInsallah canim cok sevindik bizde bu asamalara gelebiligimiz icin,ins dvamida gelircok mutlluyum yaaa bir hareketlenme var
Canım maasallah sonuç çok güzel çıkmış inşallah yakın zamanda sperm görürsünüz cok sevindimUzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
Evet canim bayram erken geldi..Tabi sevinilmezmi hemde nasil bi sevinc kiz bayram gibi olmustur sizin gonlunuz erken geldi bayram size.guzel gunler yakin.ins
Canım maasallah sonuç çok güzel çıkmış inşallah yakın zamanda sperm görürsünüz cok sevindim
Canım maasallah sonuç çok güzel çıkmış inşallah yakın zamanda sperm görürsünüz cok sevindim
alalh kabul etsin dualarını güzelim cnm sen de mi tedaviye başlıcan eşin ameliyat mı olacak:26:
Canım çok sevindimmm yaaa hadi allahin izniyle sperm çıkışı olduğunu da yapacaksın süper bi haberrrrUzunbir ardan sonra herkese merhablarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?