canımm çok güzel gelişme bu... darısı spermlere olsun inşallah..bide canım tedaviye tam ne zaman başladınız?Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur
Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100
Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur
Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100
Evet canim bayram erken geldi..
Sagol canim sanirim bu sprermatositler spermin habercisiymis,celalettin hoca birdahaki teste cikabilir demis sperm
Isterseniz bu cikan spermatidlerlede tup bebek denenebilir demis
Bugün yine Kısmet olursa Hacı Bayram da olacağım kızlar hepinize dua edeceğim Rabbim kabul eder inşallah...
Arkadaşlar Hepinize bugün Hacı Bayram da dua ettim... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için... Bir mucizenin peşindeyiz inşallah eşimde sperm bulunur da hazırlık boşa çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin...
Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?
Canım inşallah güzel haberler verirsin senin tüp bebek tedavisine başladığını duymamistim hiç dualarimiz seninle
Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Lökosit Sayımı: 720 000 /ccLökosit Oranı: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı: 1 080 000/ccİmmatür Germ Hücre Oranı: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
3. gün embiriyosuydu ondan mı o kadar düşük acaba
Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?
Lamyaycım gözünüzaydın çok güzel haberler getirdin bize,spermatitlerin 3 evresi varmış Primer,Sekonder,Elegone,biz Sekonder evresindeyiz ama siz Elegona gecmişsiniz tebrik ederim kısa zaman sonra spermlerde çıkacaktır Allahın izniyle.
gülerim tedavide 2 yılını bitirenlerin durumu nedir haberin varmı.hoca ilk tedaviye başlandığında 2 yıl sabır edin diyordu.şimdi merak ettim 2 yılını bitiren hatta devam ediyorlarsa 3 yılına girenlerin durumu nedir.
Evet canım yorumuna katılıyorum
Bizde sekonder evresindeyiz ki İnşALLAH bizlerde elonge seviyesine gelip sperm aşamasına geçenlerden oluruz.
pıtırcık kasım 2012 de başlamış
cemremin tabloda tedavi başlangıç tarihi yok
ayyüzlüm ün 2 yıla yakın sanırım
lamyayın da tedavi başlangıç tarihi yok tabloda
umudamerhaba aralık 2012 de tedaviye başlamış
eseslim 15 aydan fazla olmuş tedavi süresi
tablodan bulduklarım bu kadar eyinas diyer çoğu arkadaşın hemen hemen 1,5 yılındalar tedavin
ve tedavide sperm çıkanlarda :
cemrem
5856bursa
sonsuz
çicek00
ecrin23
doğadandeva
esma
sonsuz__
gözdemmmm
mikaleze
cantan3m
tu_runcu
eda09
Rabbim sana da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?