Rabbim inşallah sizinde yuzunuzu guldursunnnnn.
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
Canım malum listemiz tamamlanıyor. Yeni duamıza acizane tavsiyem Hz. Yunus un duası olabilir. Pekçok kişiden tavsiye edilmiştir bana...Aşağıda duayla ilgili bir açıklama var arkadaşlar da isterlerse okuyabiliriz. Günde kaç tane okunur onu bilmiyorum.
Dua: "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin​"
(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)​
Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allahın Hz Yunusun samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir: ​
Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerin de duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim​
canım bu duayı hocalar da söylüyorlar bolca okuyun diye.Peygamber efendimiz(s.a.v.) den şöyle rivayet edilmiş.Bir kimsenin Allahtan bir isteği olursa abdest alıp şükür secdesine yatmalı ve şehadet parmağıyla işarette bulunarak 40 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin''demelidir.Ben bu şekilde okuyorum.Özellikle sabah namazının ardından okuyorum.BElki böyle daha etkili olur diye düşünüyorum.
Rica ederim canım evet Allaha en yakın olduğumuz anlar secde anları,Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.Ben de belki Sizlerden de böyle okumak isteyenler olur diye paylaşayım dedimbunu bende yapayım.secdede yapılan dualar geri çevrilmezmiş.secdede allah kula çok yakın olurmuş.bende böyle yapayım bu duayı.teşekkürler canım paylaşımın için.
merhaba canlar, tese düşündüğümüzden bahsetmiştim. ama doktor konusunda çok kararsızız.
emre beyle telefon görüşmemizde kendisinin tutumu pek hoşuma gitmediği için onu düşünmüyoruz. memorial düşünüyorum umutla fiyatları aynı sayılır.
fakat buradaki doktorun adı prof.dr.murad başar
bu doktor hakkında bi fikriniz varmı ben hiç duymadım adını.
memorialda başka doktor adları duyuyodum ama bunu duymadım hiç
CANIM benide dua listesine ekleyebilirmisin
Canım malum listemiz tamamlanıyor. Yeni duamıza acizane tavsiyem Hz. Yunus un duası olabilir. Pekçok kişiden tavsiye edilmiştir bana...Aşağıda duayla ilgili bir açıklama var arkadaşlar da isterlerse okuyabiliriz. Günde kaç tane okunur onu bilmiyorum.
Dua: "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin​"
(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)​
Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir: ​
Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerin de duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim​
Çok sevindim canım ilk microtese miydi sizin?? Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
çokkkkkk sevindim bende şimdi umutun sayfasında gördüm tam sana yazacaktımmmmm.
hadi gözünüz aydıncnmmmmmm..inşallah bundan sonrasıda güzel ilerlerrr hamiş haberinide verirsinnnnnn
:
Gözünüz aydın canım çok sevindim inşallah hamilelik haberini yazmakta nasip olsun
Maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah canım çok sevindim inşallah bizde de sperm bulunur. Tedavim boşa gitmez...
Rabbim inşallah hamilelik haberini de yazmayi nasip etsin.halaylik bir haberr
çok ama çok sevindim canım.tebrik ederim.bugün uyandım dua ettim size.dünde teravihte dua ettim.rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.kaç tane çıktı bilgi verdilermi.benim içinde umut oldun canım.
canım çoook sevindim Rabbim hamilelik haberinide vermeyi nasip etsin,darısı bize..
Cnm yeminle kendimizmis gibi sevindim heycanlandimmmm.rabbim tamamina erdirsin....
Canım çok sevindim gözün aydın olsun
Canım benim ne kadar çok mutlu oldum bilemezsin
Çok şükür bir kardeşimiz daha şu azo illetinden kurtuluyor
Sizin sonunuzda mutlu son olsun İNŞALLAH
Rabbim ikiz ikizevlatlar versin İNŞALLAH
Biribirime ettiğimiz dualar yerine geliyor çok şükür
Celalettin Hocanın iğne ve bitkisel tedavisi işe yarıyor demekki
Çok sevindim canım.Birde hamileyim yazarsan deyme keyfimize.Allah tamamına erdirsin şimdiden.
Hayırlısı ile olur inşallah.Dualarımız seninle.
Canlarım Allah razı olsun hepinizden , hemen size haber vermek istedim çünkü ben burda ki güzel haberlerle hep ayakta kaldım Rabbim inşallah herkesin yardımcısı olsun ilk bulunamadı ama Emre bey yanımıza gelip çok umutlu olduğunu söyledi beklemek çok zor tabi 10-15 dk sonra hemşire geldi acil aldılar beni be kadr bulunduğu belli değil yeteri kadar var dediler beni işleme alırken hala devam ediyorlardı bakmaya! Şimdi heyecanla sabırla yarın gelicek haberi bekliyoruz benden de 13 yumurta toplandı Raabim inşallah sonuna kadar götürür , Allah hepinizden duâlarınızdan azı olsun, eyinas cnm bnm ya ne diyim Rabbim bir kadın bırakmasın bu dertle yanan ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?