Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

cnm ne güzel bu haber kaç gündür netim yoktu giremedim girince de süper bi haber aldım maaşşşalahhh gözünüzaydınn
çok güzel seninde yumoşalrın bayağı çıkmış inşlh dondurulmuş embriyon bile kalır geride

CNN esin hic These Oldumu Peki, bizdede hersey normaldi ama tese de bisey cikmadi neyazikki...

CNN esim sormustu ilk gittiginde erstellt Beye ve ilaclari kulanirken bisey almayin Demis keciboynuzu pekmezi bile kullanmio oyüzden öyle dedi die...

CNN esim sormustu ilk gittiginde erstellt Beye ve ilaclari kulanirken bisey almayin Demis keciboynuzu pekmezi bile kullanmio oyüzden öyle dedi die...

Canım sagol cevabın için burda bir arkadas bunları kullanmış ve ciddi bir sayıda çıkış başlamış o yüzden yapmak istiyorum ama bilmiyorum

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

Cnmmm mm mm çok sevindimmm mm hadi inşallah 12 gün sonra hamileyimmmmmmmmmm diye yazarsın allaha emanet olun hayırlı haberler ini bekliyoruz

1 günde yetişir herhlde dimi cnmm :))

canım çok hem de çok sevindim.
kısa zaman sonra hamileyim haberini de verirsin inşallah.
rabbim yardımcınız olsun. emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...

Cnmmm mm mm çok sevindimmm mm hadi inşallah 12 gün sonra hamileyimmmmmmmmmm diye yazarsın allaha emanet olun hayırlı haberler ini bekliyoruz

Canlarım Allah razı olsun inşallah inşallah tam bilgi almadığımız için tedirginîz yarın da inşallah dualarınızla güzel haber alırız. Hiç bilgim yok ki çok mu cemrem yumurta sayısı? İnşallah sperm sayısı da yeter Rabbim yardım et , arkadaşlarım gözümden kaçan olduysa özür dilerim hepinize şok teşekkür ederim buralara Allah'ın izni ve dualarla geldik Allah hepinizden razı olsun

Tatlim olur mu cok guzel cok degil yumoslar beni. Demek istedigim inslh hepsi kaliteli olur dollenir geriye donmus embriyolarin kalir yani 2.ci bebege hazir kalir demek istedim sekerim..

Cnm bnmmm darısı hepinizin başına geçen yıl öğrendik azo olduğumuzu Emre bey ve adı burda duyduğum bir kaç üroloğa gittik hepsi mtese dedi, eşim 5 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş yumurtadan biri hiç gelişmemiş tek testis yani, ilk kan testinde sadece fsh üst sınırın biraz üzerindeydi gerisi normal aralıklardaydı , sperm testinde de hep yuvarlak hücre çıkıyordu, genetik kromozom normal gelmişti. Sonra Celalettin beyi duyduk ona başladık ilk başladığımızda hücreler 1 milyona yakındı ancak bnm eşim ne iğneleri ne ilaçları düzenli kullanmadı ben peşinden koşturmaktan yorulmuştum , 3 sonunda hoca hastane değişti biz kontrole gidemedik eşimin ihmali yüzünden yeni hastaneye de geç gittik yapılan sperm testinde yuvarlak hücreler azalıp lökosit artmıştı fsh da artmıştı bu arada bitkisel ve iğneler kullanmıştık, sonra eşim ben ameliyat olucam diye tutturdu ben tedaviden yanaydım ama hiç bir ilacı zamanında içmiyordu bir daha Emre beye gittik böylece karar verdik Haziran diye bnm adetimle bu zamana kaldı ameliyata kadar Emre bey arginmax kullanın demiştî Allah razı olsun yeşil arkadaşımda proxed plus ı önerdi yine düzensiz olarak bunları tükettik ikisinden yaklaşık 4-5 paket başka hiçbirşey yemedi eşim bende folic asit ve b vitamini kullandım 3 ay kadar böyle cnm rapor sanırım geçiyor biz raporsuz 9350 gibi bir para verdik emin değilim ama ameliyat 2küsürmüş önceden 3 küsür yazmıştım hakkınızı helal edin eşim ilgilendi pek bilmiyorum, Emre bey çok net bir Dr neyse onu söylüyor eşimin kimyası en başından onu tuttu bende karışmadım çok uzun oldu cnm işte böyle, yarın için de dualarını eksik etme olurmu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu teravihde bnm için dua etmişsin tüm duaların sana dönsün amin

Tatlim olur mu cok guzel cok degil yumoslar beni. Demek istedigim inslh hepsi kaliteli olur dollenir geriye donmus embriyolarin kalir yani 2.ci bebege hazir kalir demek istedim sekerim..

Cnm bnm ya Rabbim ilkini nasip etsin inşallah sonra olmayanlara , yarın haberimizi alalım da sonra inşallah rahatlarız , lütfen dua et cemrem olur mu

Ecrinn cok sevindim canim gozun aydin
insallah hamilelik haberini de aliriz canim

Darisi tum arkadaslara olsun allahim boyle guzel haberleri tum arkadaslarimiza nasip etsin ins

tebrikler,hepimiz çok mutlu olduk bundan sonra herşey inşallah gönlünce olur yakın zamanda hamileyimmmmmmmmmmmm yazarsın.

Canım benimmmm hayırlı olsun nasil sevindimmmm icimmm resmenn coştu :))) insallah hamile haberini de alirizz :)) cok şükür birimiz daha güzel haber aldikk cok şükür Rabbime :)))

Arkadaşım gözünüzaydın ne güzel bir haber bu,Rabbim tamamına erdirsin hamilelik haberinide alalım inşallahhhhh

canım çk güzel özetlemişsin.inan bugün komşumla teravihe giderken onada dedim abla benim bir arkadaş şimdi hastanede dua bekliyor onada duanda yer ver dedim.inan sanki eşimin ameliyatı gibi hem stres hemde heyecan yaptım inan.eşime diyorum bir tahlilde bayramdan sonra ver diye eşim ne gerek var ne çıkarsa çıksın sonuç ne olursa olsun ameliyat olacağım diyor.artık rabbim gçrsün halimizi.benim eşimde sadece ovitrelle ve neofortil kullanıyor.birde çakşır suyu düzenli değil ama,keçiboynuzu pekmezi içiyor.fsh şuan iyi.ya ben çok stres yapıyorum sende öyle oldunmu canım.içim hem kıpır kıpır hemde tedirgin.yani hem umutluyum hemde korkuyorum.sendemi böyleydin.emre beyi öneriyormusun canım.benim eşimin 27 yaşında indirildi testisleri.ama elhamdüllillah ona göre iyi durumu.ilk microtesede elongeler çıkmıştı.şimdi inşallah sperm çıksında bu hasret bu eziyet bitsin istiyorum.eşinin durumu nasıl peki canım.yani ameliyatı nasıl.ağrısı ve sızısı varmı.biz antepten gideceğiz.

Ecrinn cok sevindim canim gozun aydin
insallah hamilelik haberini de aliriz canim

Darisi tum arkadaslara olsun allahim boyle guzel haberleri tum arkadaslarimiza nasip etsin ins

tebrikler,hepimiz çok mutlu olduk bundan sonra herşey inşallah gönlünce olur yakın zamanda hamileyimmmmmmmmmmmm yazarsın.

Canım benimmmm hayırlı olsun nasil sevindimmmm icimmm resmenn coştu :))) insallah hamile haberini de alirizz :)) cok şükür birimiz daha güzel haber aldikk cok şükür Rabbime :)))

Cnm gözün aydın hamiş haberlerini alicaz rabbimin izniyle en kısa zamanda inşallah

Arkadaşım gözünüzaydın ne güzel bir haber bu,Rabbim tamamına erdirsin hamilelik haberinide alalım inşallahhhhh

Canim dualarimiz sen ve esinee rabbim hayirli sonuçlar nasip etsiiiin.

Canlarım çok teşekkür ederim ne kadar içten sevindiğinizi biliyorum daha hiç birşey belli değil yarın olsun da inşallah o zaman seviniriz dualarınızı eksik etmeyin nolur

Cnm sen beni ağlayatacaksın ya Allah razı olsun , maşallah bende aldım Çakır'ı suyu hemde Erzurum'dan getirerim ama ağzına sürmedi eşim.şu dediğim ilaçları almaya çalış ben etkili olduğunu düşünüyorum bide düzenli kullansaydı daha iyi olurdu . Maşallah cnm bizim fsh dediğim gibi biraz yüksekti eşimin ameliyat ağrısı var biraz tabi ama ayaklandı çok şükür biz Emre beyi çok sevmiştik net ve düz bir adam birde tarzı rahat eşim ondan sevdi:) inanarak dua et cnm tabiki tedirginlik soru işareti olur hala var ne çıktığını bile bilmiyoruz şuan... Allahbyardımcın olsun cnm beklemek zor

Canlarım çok teşekkür ederim ne kadar içten sevindiğinizi biliyorum daha hiç birşey belli değil yarın olsun da inşallah o zaman seviniriz dualarınızı eksik etmeyin nolur

Ben yarını bekliyorum

Burayı her gün takip etmeye başladığımdan beri hepiniz dualarımın içindesiniz. İnşallahhhhhh yarın güzel haberler verirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…