Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırlı olsun cccooooookkkkkkkk sevındımmmmmm inş hamiş haberlerınıde alıcaz ve hepberaber sevınıcez inş canım

Canlarım çok teşekkür ederim ne kadar içten sevindiğinizi biliyorum daha hiç birşey belli değil yarın olsun da inşallah o zaman seviniriz dualarınızı eksik etmeyin nolur
canım çok sevindim inşaallah bebeğin sana tutunur ve güzel bir hamilelik geçirirsin

Sıra ZAMAN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ZAMAN canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

bacım Rabbim razı olsun
hergün mesajla okunacakları hatırlattın hakkını helal et
kızlar hepiniz haklarınızı helal edin
ben önden çektim malum memlekete gidicez orda çekemem diye sıradaki herkesin tefriciyelerini bitirdim
cümleten haklarınızı helal edin belki olurya eksik fazla çekmiş olabilirim
benden yanada helal olsun

Zamannn arkadaşım için okudum kuzucummm Allah kabul etsinnnnn

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

canım gözün aydınnnnnn çok sevindimmmmmm
İnş spermlerde yumoşlarda çok kalitelidir güzelce döllenirler ve göbüşünde yer bulurlar canım
Allah hayırlısıyla olduğun haberini almayı da nasip etsin inş
Bu güzel haber için halayımıza çekeyimmmmm nezamandır uzak kalmıştım ohh dökeyim kurtları

Allah sana bagislasin yavrunu canım rabbim korusun. .inşallah allah bizede bu duyguyu tattirir

Âminnnnn canım Rabbim sizlere çifter çifter nasip etsin inş

Bidenem İnan ben ara ara o sayfalara dönüp okuyorum o gün ki şaşkınlığımızı mutluluğumuzu tekrar hatırlamak için
Rabbim şişede nasip etsin inş
Zaten senin az kaldı inanıyorum oğlumun arkadaşları gelecek yakında Allah'ın izniyle
Canım fırsat buldukça girerim sen hiç merak etme bende çok özlüyorum hepinizi
Saol bitanem konuşamasakta dualarınızın benimle olduğunu biliyorum
Öperim teyzesi sende aeo

Bahar canım Hoşgeldin....Oğluşuna çok sevindik.
Dilerim eşinde bir anca şifasını bulur musmutu çekirdek ailenizle sağlıcakla kaılırsınız

Hoşbulduk canım aminnnnnnn
Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inş

Hala seni düşünüyor, dua ediyorum:109:
Eşine şifa, yakışıklı bebişimize de sağlıklı hayırlı ömür diliyorum

Bunları okuyunca çok duygulanıyorum allah hepinizden razı olsun...
Sizlerde benim dualarımdasınız inş sizin içinde bu zor günler geride kalacak Allah'ın izniyle

Sonuclariniz nasil cikti aklima geldikçe hep dua ettim hayirli haberlerin olsun insallhh canimmm sonu evlat olan tedavin olsun.

bugün sana bakmadan şaşı oldum.güzel haberler vardır inşallah.bende emre hocayla konuştum çok içten ve samimi geldi.sen kendinmi hazırlanmak istedin yoksa hocamı uygun gördü.kafam çok karışık canım.ben telefonu kapattıktan sonra eşim önce ben hazırlanayım hoca doğru söylüyor sen boşuna hormon almış olma dedi.ama bende hazırlanmak istiyorum.siz rapor çıkarmadınız değilmi canım.benim 2009 rapor çıkarmıştım ama kullanamadan hakkım yandı.şimdi onun üzerinden çıkarabilirmiyim tekrar.

bugün sana bakmadan şaşı oldum.güzel haberler vardır inşallah.bende emre hocayla konuştum çok içten ve samimi geldi.sen kendinmi hazırlanmak istedin yoksa hocamı uygun gördü.kafam çok karışık canım.ben telefonu kapattıktan sonra eşim önce ben hazırlanayım hoca doğru söylüyor sen boşuna hormon almış olma dedi.ama bende hazırlanmak istiyorum.siz rapor çıkarmadınız değilmi canım.benim 2009 rapor çıkarmıştım ama kullanamadan hakkım yandı.şimdi onun üzerinden çıkarabilirmiyim tekrar.

Fark etmez canım siz ne derseniz olur. Ben belki aklınızda birşey yoktur diye söyledim. Sayılar hakkında çok bilgim yok. Bir arkadaş sabah namazından sonra secdede 40 defa dedi. Bir başkası ben 500 defa çekiyorum dedi... Yine de bir bakalım...

Ya bende inanamiyorum canim ya cok sevindim
Bizim icin buralara kadar gelebilmek hayaldi....
Ama esimin fsh i yukselmis ,dr bey bu problem falan dememis ignelerini degistirmis menegonun yerine baska birsey vermis o duzeltir ins onuda
Ins hepimiz kurtuluruz canim sizlerde bizde spermleri gorururz ins

Eyinas aslında seninde hazırlanman daha iyi olur. Allah'ın izniyle inş sperm bulunursa hemen işleme başlarlar...
Ama sen hazırlanmazsan bulunan spermler dondurulur...
Eğer bulunan spermler az olursa çözülürken sıkıntı yaşayabilirsiniz...
Onun için ben olsam hazırlanırdım...
Devlet şuanda 2 tüp bebek tedavisini karşılıyor senin bir hakkın daha var yani...
Ki 3 e çıkartacaklarımı inş fos çıkmaz...
Bizde umut tüp bebekte rapor çıkararak tedavi olmuştuk...
Şükür 2. Ye gerek kalmadan süprizyaptı mucizem...

Canımmmm maaşallahhh.. Gözün aydınn yakında daha güzel haberlerini alırız artıkkk
Sagol canim ins ...
Canım çok sevindimmm yaaa hadi allahin izniyle sperm çıkışı olduğunu da yapacaksın süper bi haberrrr peki sizde problem neydi cnm hiç hücre varmiydi yazabilir misin.
Ins canim yakinda spermide goruruz ,bizim tetstis yetersizligi kucukken gecirmis oldugu atesli hastaliktan dolayi ve fsh yuksekligi vardi
Hucre hic yoktu ve 5yil once ilk ogrendigimizde biyopsi olmustu o zamanda bulunamamisti

Allahıma binlerce şükürler olsun. İnşallah sonuna kadar sağlıkla geçer tedavin

canım hayırlı ramazanlar.gözün aydın diyeceğim ama gülerimin yayınladığı tabloya göre siz pek ilerlememişsiniz.
Sanada hayirli ramazanlar canim
Bence bu ilerlemedir cunki onceki testlerde hicbirsey cikmiyordu

Evet benimde burdan ve dr dan duydugum spermatoitler spermin habercisi
Evet canim dr bey dedi tup bebebk deneyebilecegimizi su an
Bizde zaten beklemek istiyoruz sperm cikarsa daha mantikli olmak tupbebk
Ins mikroteseye gerek kalmadan normal yolla ciks olurda kurtuluruz ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…