Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese yeni günden günaydın kızlar...:119::119::119:

dün akşam dr aradı sende dış gebelik olabilir dedi. bu gün yine bi test vercem azla başlayıp gebeliği devam eden arkadaşlar fazla değil hatta o kadar araştırmama ragmen 2 kişi gördüm inşAllah Allahım şu mübarek günde bizim elimizi boş bırakmaz.

Arkadaşlar yaklaşık 4 yıllık(sertoli cell only) Kaan hocayla devam eden bir tedavimiz vardı 2 defa tese olduk ikincide elonge sparmatid bulundu fakat bir gelişme elde edemeyince tedaviyi bırakma kararı aldık.
Şimdi Celalettin Hocayla devam etmeyi düşünüyoruz aşağıdaki sorularımı cevaplayabilecek arkadaşlar varsa çok teşekkür ederim.

1-Celalettin Hocaya cebinden ulaşsak uygun olur mu?
2-İlk etapta İstanbul da kaç gün kalmamız gerekiyor?
3-Hangi aralıklarla İstanbul a gidip gelmek gerekiyor?

merhaba arkadaşlar biz azospermi ile bir sene önce tanıştık.istanbulda tanınmış birkaç doktora gittik .hepsi tek çözüm mikrotese dedi veee 2 gün önce eşim iyi bir hastanede mikrotese oldu.2 yumurtalıgı da acıldı. bir buçuk saat süren ameliyatta sonuç hiç sperm hücresi bulunmadı.ve dr dedigi verecegim ilaçları kullanıp varikosel ameliyatı sonrası yani 2,5 sene sonra tekrar mikrotese. bunda da sonuç 0 olursa çocuk mevzusunu kapatacağız dedi.ameliyat öncesi ve internette okuduğumuz şekilde ameliyat ağrısız geçmedi.birkaç saat eşim idrarını yapamadı vee bugün 3. günü hala yatakta.hiç ümidimiz kalmadı. bu durumda olupta çocuk sahibi olanlar varmı . herkese Allahtan acil şifalar dilerim

Allahıma binlerce şükürler olsun. İnşallah sonuna kadar sağlıkla geçer tedavin

cnm çok güzel haber maşallah Allahıma çok şükür Cnm inş herşey yolunda gider hamiş haberlerini de alırız.....

Sonuclariniz nasil cikti aklima geldikçe hep dua ettim hayirli haberlerin olsun insallhh canimmm sonu evlat olan tedavin olsun.

ecrin bebek canım inş herşey yolunda gider. Rabbim yüzünü güldürür.

Arkadaşlar hakkınızı helal edin neyle ilgili ve telimle ilgili sıkıntı var. Dün aradılar umuttan 10 yumurta döllenmiş ama 5 tanesi yaşıyormuş bundan sonra onların bölünmelerini bekleyeceğiz dedi , Emre bey dondurulacak kadar bulunur diye ümit ediyorum demişti ama dondurulmuş yokmuş, canlarım Allah rızası için dua bekliyorum okuyabilecek varsa benim niyetime 1 tane Fetih süresi okuyabilir mi inşallah iyi haberler alırız , hepinizden bin kere Allah razı olsun dualarınız kat be kat size dönsün. Ben ilaçlardan oruç tutamadım bu yıl iftarımızı açarken dua ederimisiniz ben dualarla buralara geldiğimize inanıyorum , sırayla inşallah hepimiz kurtulacağız Rabbim yardım etsin hep yanımızda olsun

Canım öğretmen sin sanırım ben de ogretmenim ve yazılı soruları gibi cevapliyorum
1 - Celalettin Hocaya cebinden ulaşabilirsiniz ama su an calistigi hastaneden ayrılmış yeni yeri belli degil istersen yine de ara ya da mail at mutlaka cevap verir... ben ilk mail atmistim bir dakika içinde cevap yazmisti sasirmistim
2-aslında işiniz sabah erken gelirseniz bir gunde biter ama bence hoca ile daha ayrıntılı konuşmak istiyorsanız bir gece kalmak yeter o da size kalmış
3- biz istanbuldayız o yüzden istediğimiz zaman gidiyoruz kontrole ve test vermeye ama ekstra bir durum olmadıkça kontroller üç ayda bir oluyor

Öncelikle çok geçmiş olsun biz de ogreneli bir sebe oldu biz de birkaç doktor gezdik hepsi size söylediklerini söyledi en son gittiğimiz doktor bize bitkisel birkaç takviye verdi ve bunlar bitince microtese ye gelin dedi biz tam microtese ye gidecekken burayı buldum ve vazgectik ha iyi mi yaptık kötü mü su an bilmiyorum ama ilk önce tedavi yoluna gitmeyi seçtik. Bu aralar aslında ben de aceba zaman kaybı mi biz de microtese olsak çıkar mı boşuna mı bekliyoruz diye düşünüyorum ancak sixin gibi yazarları okuyunca da cesaretim kırılıyor. Sorunuzun cevabina gelince birçok doktorun yazdıklarını okudum ve dinledim microtese sonunda sperm bulunmasa bile sonradan normal çıkış olan ya da ikincide bulunan var hatta bu topikte iki kez microtese olduğu halde sonradan tedavi ile çıkış olan var. .. umidinizi kaybetmeyin tedavi yoluna gidin...

Cnm bnm Emre beyle görüşmemiz de anlattı bize bu işin kesin bir göstergesi yok çok bekleriz çıkmaz az bekleriz çıkar diye. Anlatırken şöyle bşr cümle kurdu 6-7 çıkıyor ameliyatta onlarıda dondurmak büyük risk siz karar verin dedi ama bize verdiği alt Msj hazırlanınız sanki yada biz öyle anladık . Çok düşünmedik eşimle ben ameliyat olursa kesinlikle hazırlanırsan diye karar verdim Emre beye söylediğimde hoşuna gitti. Hatta bizden bir iki gün önce kontrol için orda olduğumuz gün bir ameliyat yapmıştı 4-5 tane çıkmış ve eşi hazırlanmamış donduramamışlar. Ben şöyle düşünüyorum zaten yediğimiz içtiğimiz herşey hormon inşallah zamanla vucüt atar onu maddi olarak karşılayabilirsen hazırlanmak en iyisi , ama her sonuca hazırlıklı olmak lzm Rabbim güç versin, cnm sen raporunu çıkar iyilecede düşün inşallah o kadar iğneye spermlerinşz gelişmiştir , sonuçta üretim varmış sizde .

biz işin kısa yoluna gittik.bunun sebebi bütün dr ların mikrotese önermeleri idi. spermiogram haricinde fsh testesteron y kromozom analizi genetik test ve yumurtalıkların normal olgunlukta olması doktorları kanal tıkanıklıgına yöneltti.eşim norkozdan uyandığında dr. geldi ve üzgün bir şekilde yumurtalıklar bizi yanılttı dedi.siz mikrotese den önce bitkisel tedavi yoluna gitmeniz iyi olmuş bizde şuanda bunun keşkesindeyiz.önce ilaç kullanıp mikro tese olsaydık.
ama mikrotese sonrası piskolojinizi iyi ayarlayın eşim halen kendine gelemedi.allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar eşim ovitrella iğne, profertil vitamini, birde internetten maca tablet sipariş verdik. Internete okudum sperm için etkiliymiş. Bunun yanında nohut kürü yapsam nasıl olur çok mu fazla olur bilemiyorum ki.

Cnm benim ben okurum senin niyetinle ne demek yaaa. Inşallah transferin gerceklsr.. ve sağlıklı bi şekilde sana tutunur lar 9 ay boyunca kucağına alırsın inşallah

ayyy kacırdım yenı lıste oldu sandım canım...evet benıde eklersen sevınırım lısteye canım

Cnm bnm senin niyetinle fetih süresi okudum rabbim kabul eder inşallah

Canım eşim de 1 fetih suresi okuyacak senin için iftar öncesi de dua edeceğiz inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

Cnm bnm senin niyetinle fetih süresi okudum rabbim kabul eder inşallah

Canım bende senin adina 1fetih duası okurum tabi inşallah dualarimizi kabul eder Rabbim..
Tulaycim ben listeyi bitirdim canım

Canım eşim de 1 fetih suresi okuyacak senin için iftar öncesi de dua edeceğiz inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

Canlarım Rabbşm bin kere razı olsun bu mübarek günde hiç bekletmeden mucizelerinizi size göndersin inşallah âmin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…