Lamyaycım gözünüzaydın çok güzel haberler getirdin bize,spermatitlerin 3 evresi varmış Primer,Sekonder,Elegone,biz Sekonder evresindeyiz ama siz Elegona gecmişsiniz tebrik ederim kısa zaman sonra spermlerde çıkacaktır Allahın izniyle.
Eyinas aslında seninde hazırlanman daha iyi olur. Allah'ın izniyle inş sperm bulunursa hemen işleme başlarlar...
Ama sen hazırlanmazsan bulunan spermler dondurulur...
Eğer bulunan spermler az olursa çözülürken sıkıntı yaşayabilirsiniz...
Onun için ben olsam hazırlanırdım...
Devlet şuanda 2 tüp bebek tedavisini karşılıyor senin bir hakkın daha var yani...
Ki 3 e çıkartacaklarımı inş fos çıkmaz...
Bizde umut tüp bebekte rapor çıkararak tedavi olmuştuk...
Şükür 2. Ye gerek kalmadan süprizyaptı mucizem...
Sanada hayirli ramazanlar canim
Bence bu ilerlemedir cunki onceki testlerde hicbirsey cikmiyordu
Evet benimde burdan ve dr dan duydugum spermatoitler spermin habercisi
Evet canim dr bey dedi tup bebebk deneyebilecegimizi su an
Bizde zaten beklemek istiyoruz sperm cikarsa daha mantikli olmak tupbebk
Ins mikroteseye gerek kalmadan normal yolla ciks olurda kurtuluruz ya
canım eşimin varikosel ameliyatına gittiğimizde bi çifte tanıştık orda ve arkadaş olduk.Bhcg testini yaptığında beni arayacaktı ve dün aradı beni.Değerini sordum bende 1.99 dedi ve hamileydi.Bende 11.99 olmasın o dedim yok bu değer doğru dedi.Doktor %100 hamilesin demiş.Seninle paylaşayım dedim belki için rahatlar diye.İnşallah sende hamişsindir canım
Canım merhaba bende mayıs ayında olumsuz tüp bebek yaşadım haziran 3 unde adet oldum fakat bu ay 8 i oldu adet olmadım 54 kiloydum 57 oldum normal mi bilmiyorum bide akıntım oluyor :26:mrb arkadaşlar..bu konuyla ilgili bi fikriniz varmı bilmiyorumama msjı tam olaraknereye yazayım bilemedim...:)tüp bebek denemesi olumsuz çıktıktan sonra adeti düzensiz olmak ve kilo almak normalmidir....şimdiden teşekkür...
Canım degerler çok karışık
10. gün: 6.5
12. gün : 16
14. gün : 42
16. gün: 95 oldu ama şimdi 300 lerde olman lazım diyo doktorum artıyo ama risk var diyo
Herkese merhaba, gecen yil eylul ayinda kaan hocayla tedaviye basladik. Bundan oncesinde 2 tane basarisiz micro tese denememiz vardi. Ilk fish testinde %2 haploıd hucre çıkısı oldu fakat ıkıncı fısh testinde hic haploid hucre cikmadi. Simdi hoca eylul ayinda gelin tup bebek deniyelim diyor. Olmayan seyle neyi deneyecek anlamiyorum. 10 yildir bu konuyla ugrasiyoruz. Haploid hucresi bile olmayip tup bebek deneyen varmi? Lutfen cvp yazin.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
kadınlar kulübü ile eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde tanıştım. beni en iyi anlayan benimle aynı kaderi paylaşandır diye düşündüm... asla çocuğunuz olmaz evlat edinin diyen bir doktor sayesinde öğrendik eşimin azosperm olduğunusonrasında çaresizlik kürler ilaçlar son çare mikrotese ameliyatı ondada istikrarlı davrandık yine 0 çektik ve son ümidimizde buydu artık bizim çocuğumuz olmayacak diye alışmaya çalıştık aradan 3.5 yıl geçti bu konuda tek bir çabamız olmadı taaaa ki eşim içinde zerre kadar umut olmadan vakit boşluğundan olsa gerek ya da onlarca kere yapılan sperm testinden tatmin olmasa gerek sperm testş yaptırdı veeeee sperm bulundu şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bırakın anne olmayı tüp bebek bile yaptıramıyorduk bu bile bizim için mucize özetle demem o ki asla ümidiniz kaybetmeyin imkansız diye bir şey yok
ne güzel rabbim devamını da getirsin sizekadınlar kulübü ile eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde tanıştım. beni en iyi anlayan benimle aynı kaderi paylaşandır diye düşündüm... asla çocuğunuz olmaz evlat edinin diyen bir doktor sayesinde öğrendik eşimin azosperm olduğunusonrasında çaresizlik kürler ilaçlar son çare mikrotese ameliyatı ondada istikrarlı davrandık yine 0 çektik ve son ümidimizde buydu artık bizim çocuğumuz olmayacak diye alışmaya çalıştık aradan 3.5 yıl geçti bu konuda tek bir çabamız olmadı taaaa ki eşim içinde zerre kadar umut olmadan vakit boşluğundan olsa gerek ya da onlarca kere yapılan sperm testinden tatmin olmasa gerek sperm testş yaptırdı veeeee sperm bulundu şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bırakın anne olmayı tüp bebek bile yaptıramıyorduk bu bile bizim için mucize özetle demem o ki asla ümidiniz kaybetmeyin imkansız diye bir şey yok
Canım sagol cevabın için burda bir arkadas bunları kullanmış ve ciddi bir sayıda çıkış başlamış o yüzden yapmak istiyorum ama bilmiyorum
iyi aksamlar ben nette arstırma yaparken buldum bu forumu ben 20 mayısta kürtaj oldum 2 aylık bebegımın kalbı durmustu sonra dr genetık testler felan verdı bıze bızde esımle bırlıkte yaptırdık bugun sonucları aldım dr gıttım benım testlerde bısey cıkmadı ama esımın kromozom testınde ufak sorunlar var dedı dr genetık tanı bolumune gıdın dedı ben randevu aldım ayın 18 de gıdıyoruz esımle esımın test sonucunda soyle yazıyor y kromozomunun azf -azf b ve azf c genelrde delesyon saptanmıstır.. ifadesı yazıyor bende bı dr sıtesıne yazdım sonucu bana cvb olarak esınıde sperm azlıgı varsa tüp bebek deneyebılırsınız dıyor bu senenın başında esıme sperm tahlılı yaptırdık urolojı bı sorun yok dedı gayet ıyı dedı ben 8 senelık evlıyım ve vajınısmustum gecen sene eylül ayında yendım kurtuldum eylulden berı ılıskı yasıyorum 8 ay sonra hamıle kaldım bu bır kısırlıkmı acaba nedır nette cok kotu seyler yazıyor aglaktan helak oldum sabhtan berı ne olur allah rızası için yardım edın bana cok caresız kaldım
kızlar ben yine bu dua zincirini kacırdım mı yaaaa
yeni tura basladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?