Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canim ins yuzumuz guler hepimizin bu yil

sağol bahar.bende hazırlanmak istiyorum ama eşim çıkmazsa boşa hormon alırsın diyor.ben emre hocayla konuştum hocam şansım 0.0000001 bile olsa ben şansımı kullanmak istiyorum dedim.o zaman tamam siz nasıl isterseniz dedi.kusura bakam canım peki raporlu ne kadar tutuyor.biz ev kredisi ödüyoruz oda tek maaşla zor oluyor.2.raporu yenilemk zormu.yoksa aynı şeyleri tekrarmı yaşıyoruz.
bebeğini allah bağışlasın.eşinede allah şifa nasip etsin inşallah.

söylenecek çok şey var ama yaşayarak öğrenin canım.
dilerim inşallah normal çıkış olur.

Canım degerler çok karışık
10. gün: 6.5
12. gün : 16
14. gün : 42
16. gün: 95 oldu ama şimdi 300 lerde olman lazım diyo doktorum artıyo ama risk var diyo

iyi aksamlar ben nette arstırma yaparken buldum bu forumu ben 20 mayısta kürtaj oldum 2 aylık bebegımın kalbı durmustu sonra dr genetık testler felan verdı bıze bızde esımle bırlıkte yaptırdık bugun sonucları aldım dr gıttım benım testlerde bısey cıkmadı ama esımın kromozom testınde ufak sorunlar var dedı dr genetık tanı bolumune gıdın dedı ben randevu aldım ayın 18 de gıdıyoruz esımle esımın test sonucunda soyle yazıyor y kromozomunun azf -azf b ve azf c genelrde delesyon saptanmıstır.. ifadesı yazıyor bende bı dr sıtesıne yazdım sonucu bana cvb olarak esınıde sperm azlıgı varsa tüp bebek deneyebılırsınız dıyor bu senenın başında esıme sperm tahlılı yaptırdık urolojı bı sorun yok dedı gayet ıyı dedı ben 8 senelık evlıyım ve vajınısmustum gecen sene eylül ayında yendım kurtuldum eylulden berı ılıskı yasıyorum 8 ay sonra hamıle kaldım bu bır kısırlıkmı acaba nedır nette cok kotu seyler yazıyor aglaktan helak oldum sabhtan berı ne olur allah rızası için yardım edın bana cok caresız kaldım

mrb arkadaşlar..bu konuyla ilgili bi fikriniz varmı bilmiyorumama msjı tam olaraknereye yazayım bilemedim...:)tüp bebek denemesi olumsuz çıktıktan sonra adeti düzensiz olmak ve kilo almak normalmidir....şimdiden teşekkür...

mrb arkadaşlar...bu siteye yeni üyeoldum biraz acemiyim...ve bi sorum olacak....tüp bebek deneyipte olumsuz sonuçtan sonra adet düzensiz olması kilo alımı normalli...şimdiden teşekkürler...:18:

kadınlar kulübü ile eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde tanıştım. beni en iyi anlayan benimle aynı kaderi paylaşandır diye düşündüm... asla çocuğunuz olmaz evlat edinin diyen bir doktor sayesinde öğrendik eşimin azosperm olduğunu sonrasında çaresizlik kürler ilaçlar son çare mikrotese ameliyatı ondada istikrarlı davrandık yine 0 çektik ve son ümidimizde buydu artık bizim çocuğumuz olmayacak diye alışmaya çalıştık aradan 3.5 yıl geçti bu konuda tek bir çabamız olmadı taaaa ki eşim içinde zerre kadar umut olmadan vakit boşluğundan olsa gerek ya da onlarca kere yapılan sperm testinden tatmin olmasa gerek sperm testş yaptırdı veeeee sperm bulundu şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bırakın anne olmayı tüp bebek bile yaptıramıyorduk bu bile bizim için mucize özetle demem o ki asla ümidiniz kaybetmeyin imkansız diye bir şey yok

Canım merhaba bende mayıs ayında olumsuz tüp bebek yaşadım haziran 3 unde adet oldum fakat bu ay 8 i oldu adet olmadım 54 kiloydum 57 oldum normal mi bilmiyorum bide akıntım oluyor :26:

Canım degerler çok karışık
10. gün: 6.5
12. gün : 16
14. gün : 42
16. gün: 95 oldu ama şimdi 300 lerde olman lazım diyo doktorum artıyo ama risk var diyo

Canım ben bu arkadaşında hamile olmasını pek anlayamadım ama yinede sana yazayımm dedim.BEnim bildiğim gebelik hormonu 12 .gün değeri 5 in üstünde olanlara hamile deniyor ve her 2 günde 2 ye katlıyormuş.sendede öyle katlamış ama bilemiyorum tabi inşallah bi sorun yoktur da sende hamilesindir canım

kızlar ben yine bu dua zincirini kacırdım mı yaaaa
yeni tura basladınız mı

Herkese merhaba, gecen yil eylul ayinda kaan hocayla tedaviye basladik. Bundan oncesinde 2 tane basarisiz micro tese denememiz vardi. Ilk fish testinde %2 haploıd hucre çıkısı oldu fakat ıkıncı fısh testinde hic haploid hucre cikmadi. Simdi hoca eylul ayinda gelin tup bebek deniyelim diyor. Olmayan seyle neyi deneyecek anlamiyorum. 10 yildir bu konuyla ugrasiyoruz. Haploid hucresi bile olmayip tup bebek deneyen varmi? Lutfen cvp yazin.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Canimm sonuclarimiz tipa tip ayni bizede aynisini soyledi kaan hoca biz tese olmak istemedigimizi tedaviye devam nasil edelim diye email attim hala cewap yazmadi biz baska bir doktorda bitkisel tedawiye basladik canim cunku ucuncu teseye su an cesaretim yok belki cikacak ama cok az bi sans bu ne yapcaz bilemedim allah yardimcimiz olsun iyi doktorlarla karsilastirsin kaan hoca anca tese yapalim diyo ama her sefernde zarar weriyomus buda eslerimize

Canım cok mutlu oldum senin adına. . Insallah evladini enyakin zamanda nasip eder Rabbim.. neler yasadiginizi az cok anlayabiliorum.. peki neler yaptiniz bu zaman içinde. . Neler kullandiniz veya nekadar zaman sonra sperm çıktı Rabbim mübarek ramazan ayinin hürmetine bizlerede nasip eyler inşallah

ne güzel rabbim devamını da getirsin sizeinşlh cnm

Canım sagol cevabın için burda bir arkadas bunları kullanmış ve ciddi bir sayıda çıkış başlamış o yüzden yapmak istiyorum ama bilmiyorum

Evet CNm bende gördüm o yaziyi , ben nediyim istanbula gittigimizde birsürü ot tohum aldim Internet de bi kür bulmistum onu yapicaktim esime ve soguk pres keciboynuzu pekmezi aldim,ama dedigim gibi esim ersel Beye gidince ve o öyle Deyince esim yok ersel Bey böyle dedi de baska bisey Demedi Yani anlican bosuna aldim onca seyi Hala evde öyle bekliyo ve uygulamaya da cesaretim yok...

Merhaba canım öncelikle hoş geldin topiğimize
Eşinde sperm sayısı normal ama genetiğinizde proplem olduğu için sizin gebeliğinizde düşük yaşanıyor
Size tüp bebek aşamasında pgt yapılarak embriyo transferi yapılacak
O yüzden pgt yapılan tüp bebek merkezlerini araştır bi istersen
Pgt,Tüp bebek uygulaması sırasında, embriyoların genetik testi yapılarak,
sadece sağlıklı olanların seçilip anneye transfer edilmesi işlemidir.

kızlar ben yine bu dua zincirini kacırdım mı yaaaa
yeni tura basladınız mı

Hayır canım kaçırmadın henüz
Daha dualarımız bitmedi.Son 5 arkadaşa kaldı
Haftaya çarşamba bitecek.
Ramazandan sonra geçeceğiz yeni dualarımıza
Seni de ekliyeyim mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…