Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
11-Goezde--------------------11/08/2014-----------Pazartesi

HAYALİMMMM CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Gunaydin arkadaslar cumartesi sperm testi yaptirdik biraz artis var gibi gorunuo bugun hocamiz telefonda donus yapacak. Cumartesi gunu saat 10 da bahceci klingi doktor gurkan beyden randevu aldk gorusmeye gitcez hayirlisi bakalim.

canım merhaba,

artış için ne kullanıyorsunuz? bizde en son test yaptığımız da artış olmuştu ama daha sonra baktırmadık, çıkan spermleri dondurma falan yaptırdınız mı?

merhaba. esim de pregnly 5000 kullaniyor.. oncelikle 1500 luk kullandi 1 yil boyunca..sonuc basarisizdi. tedaviye tekrar basladik, 5000 lik ile. insallah hayirlisi olur.

Benim eşimde 5000 lik pregnl kullanıyor canım.İnşallah iğneler eşlerimize şifa olurda burada güzel haberler paylaşırız.

Canım azar azar ilerleme var buna da şükür.Bir daha ki sefere bir anda patlama olur sparmatitler tavana vurur inşallah

İlerleme güzel maşallah.Bir sonrakine sperm çıkar da bizlerde seviniriz inşallah.Cümlemde kafiyeli oldu be.

slm arkadaşlar nasılsınız
istanbul buluşmanız güzel geçmiş kaynaşmışsınız
Eşim 13 ağustosta istanbula gitti
testte malesef sperm çıkmadı sonuçlarımız böyle
Sperm Sayımı : - /cc

Round Cell Sayımı : 2 800 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 1 176 000 /cc Lökosit Oranı : % 42

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 624 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 58

( % 21 spermatid ( 5-8 , 8-10 , % 79 spermatosid)

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
coragonu bıraktırmış celalettin bey menapur ve preglin kullanacağız
hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH güzel sonuçlar alırız

canım çok sağol iyiyim şimdi özlendinnnnn

canım inşallah bu sefer allahın izniyle her şey çok daha güzel olacak

Bende özledimmm sizi çook tatlımmm

herkese günaydın.. güzel güneşli günler ile sevgi dolu umut dolu günler başlıyor gene hepimize

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmmm... Allah hepinizden razı olsun kızlar... dualarınıza yüreğinize nefesinize sağlık.. Tülayımm Allah senden ayrıca razı olsun inşallah.. Çok uğraşıyorsunn kuzumm.. Rabbim kabul etsin...

Yüce Rabbim eksiği ile fazlası ile kabul ve makbul buyursun İNŞALLAH
Rabbim hepimizinden Razı Olsun inşALLAH

maşallah çok enerjiktin orda inş bidahakine tanışırız. ersel bey şu sizi tuzladan istanbula koşturan ilaçtan gönderecek bakalım biz nerelere koşacağız

Canım azar azar ilerleme var buna da şükür.Bir daha ki sefere bir anda patlama olur sparmatitler tavana vurur inşallah
inş canım gerileme olmaması bile bizim için büyük moral oluyor inş o günleri hep beraber göreceğiz

Herkese merhabalar...
Kimler burda goremiyorum.alismaya calisiyorum sitenin bu haline
Yaz sebebiyle de az kisiyiz.ama olsun sonuclar guzel olsun.herkes mutlu olsun insallah...
Yarin benim yumurtalarim toplancak bakalim.
Biraz korku biraz heyecan.bugun gecsin sabah olsun diye bekliyorum.
Dualarinizda beni ve yumurtalarimida unutmayin ne olur...

Btdcim rabbim bu sefer evladini kucagina aldigin tedavin olsun.yumoslarin 9 ay hic birakmasinlar cnm dualrimdasin.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

cemrem o kişiler siz miydiniz toplantıda biz sizin ön tarafınızda oturuyoduk,hatta eminönünde balık ekmek yerken sen bize cola verdin benim üzerimde hardal sarısı tunik vardı hatırladın mı :)

arkadaşlar son spermiogram sonucumuz;
Lökosit sayımı 784 000 /cc lökosit oranı % 56
immatür germ hücre sayımı 616 000 /cc oranı %44
%4 spermatit (15-18m)%96 spermatosit
lökosit yine artmış bu yüzden biraz üzüldük ,bakalım hoca ve ersel beyle görüşeceğiz rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

20-Ese44 ---------------------20/08/2014 ---------- Çarşamba
Sıra ESE44 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

tülaycim ve okuyan arkadaslar, Allah hepinizden razi olsun negüzel birbirimize dualar ediyoruz, ins karsiligini vericektir yüce rabbim... :)))

Btdcim rabbim bu sefer evladini kucagina aldigin tedavin olsun.yumoslarin 9 ay hic birakmasinlar cnm dualrimdasin.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
canim insallah yine hamile kalabilirim ve insallah bu kez kucagima alabilirim yavtumu.
yarin toplancak yumaurtalar bu kez pgt yapilacak.insallah hersey yolunda gider.dualarin icin saolasin canim.

Kizlar Merhaba; aranizdan eşi mikro tese yaptiranlar nerede ve ortalama ne kadara yaptirdi bilgi verebilirmisiniz? Bugün tanidik vasitasiyla medikal park da bir ürologa gittik kendisi mikto tese ile sansimiz olacagini söylemiş esime ama bu işlemi neresi iyi yapar maliyeti nedir hicbir fikrimiz yok. Yardim lütfen

cnm inşlh bundan sonra güzel gelişmeler olur.. pregly ve menapur şifa olsun

herzamanki halim benim oevet bakalım eşim tuzladan istanbula koşacakmı
maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhh

cemrem o kişiler siz miydiniz toplantıda biz sizin ön tarafınızda oturuyoduk,hatta eminönünde balık ekmek yerken sen bize cola verdin benim üzerimde hardal sarısı tunik vardı hatırladın mı :)
aa evet hatırladım hatta siz bizim önümüzdeydiniz ben kolayı uzattım size evet ya keşke sorsaydım size neyse geçti bi dah aki sefere...
arkadaşım benim eşim yıllar önce olduğu için yardımcı olamıcam inşlh ameliyatınızda bol bol kaliteli spermler bulunur...

bende soramadım canım ya belki kadınlar kulubunden değilsinizdir diye inş başka sefere kısmet olur

merhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…