Gunaydin arkadaslar cumartesi sperm testi yaptirdik biraz artis var gibi gorunuo bugun hocamiz telefonda donus yapacak. Cumartesi gunu saat 10 da bahceci klingi doktor gurkan beyden randevu aldk gorusmeye gitcez hayirlisi bakalim.
merhaba. esim de pregnly 5000 kullaniyor.. oncelikle 1500 luk kullandi 1 yil boyunca..sonuc basarisizdi. tedaviye tekrar basladik, 5000 lik ile. insallah hayirlisi olur.
bu arada biz de test yaptırdık sonuçlar şöyle :
önceki:
Round Cell Sayımı : 1 400 000
Lökosit Sayımı : 322 000 /cc Lökosit Oranı : % 23
İmmatür Germ : 1 078 000/cc Germ Hücre Oranı : % 77
( < % 1 spermatit , % 99 spermatosit
16 ağustos
Round Cell Sayımı:2 200 000 Lökosit Sayımı :638 000 Oranı: % 29 Germ Hücre Sayımı:1 562 000
Germ Hücre Oranı : % 71
( % 8 spermatit ( 10-12 , 12-15 m), % 92 spermatosit)
merhaba kızlar
ben halen İstanbul'dayım geziyorum
toplantı çok verimliydi son spermiyogram sonucumuz
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 600 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 528 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 072 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
( % 42 spermatid ( 8-10 , 10-12 M) , % 58 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
çarşamba günü bize ersel bey yeni ilaçlar gönderecek
canım çok sağol iyiyim şimdi özlendinnnnn
canım inşallah bu sefer allahın izniyle her şey çok daha güzel olacak
herkese günaydın.. güzel güneşli günler ile sevgi dolu umut dolu günler başlıyor gene hepimize
10- Hayalimmm-------------- 10/08/2014----------Pazar
HAYALİMMMM CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmmm... Allah hepinizden razı olsun kızlar... dualarınıza yüreğinize nefesinize sağlık.. Tülayımm Allah senden ayrıca razı olsun inşallah.. Çok uğraşıyorsunn kuzumm.. Rabbim kabul etsin...
maşallah çok enerjiktin orda inş bidahakine tanışırız. ersel bey şu sizi tuzladan istanbula koşturan ilaçtan gönderecek bakalım biz nerelere koşacağızevet cnm bizdik o kendi güzel görüşünle gördüğün için
eşim ben çıkmam konuşamam deyip duruyordu ebnde ordan bari iki kelime desin gelsin dedim amann adam konuştu da konuştu sahne tozu yuttu açıldı
seninde test sonuçların ii cnm loksitleriniz biraz artmış ama olsun her an aynı olmuyor bundan sonrası daha da güzel olucak gör bak
inş canım gerileme olmaması bile bizim için büyük moral oluyor inş o günleri hep beraber göreceğizCanım azar azar ilerleme var buna da şükür.Bir daha ki sefere bir anda patlama olur sparmatitler tavana vurur inşallah
Btdcim rabbim bu sefer evladini kucagina aldigin tedavin olsun.yumoslarin 9 ay hic birakmasinlar cnm dualrimdasin.Herkese merhabalar...
Kimler burda goremiyorum.alismaya calisiyorum sitenin bu haline
Yaz sebebiyle de az kisiyiz.ama olsun sonuclar guzel olsun.herkes mutlu olsun insallah...
Yarin benim yumurtalarim toplancak bakalim.
Biraz korku biraz heyecan.bugun gecsin sabah olsun diye bekliyorum.
Dualarinizda beni ve yumurtalarimida unutmayin ne olur...
cemrem o kişiler siz miydiniz toplantıda biz sizin ön tarafınızda oturuyoduk,hatta eminönünde balık ekmek yerken sen bize cola verdin benim üzerimde hardal sarısı tunik vardı hatırladın mı :)cnm sperm testtine baktım alıntı yapamadım..sonuçlar güzel yavaş yavaş sende yaklaşıyorsun spermlere inşlhhh
bu sefer tedavin güzel olumlu ilerler inşlh arkadaşım...
tüp bebek transferin galiba hadi hayırlı olsun sonuolsun darısı başıma en kısa zamanda
evet cnm bizdik o kendi güzel görüşünle gördüğün için
eşim ben çıkmam konuşamam deyip duruyordu ebnde ordan bari iki kelime desin gelsin dedim amann adam konuştu da konuştu sahne tozu yuttu açıldı
seninde test sonuçların ii cnm loksitleriniz biraz artmış ama olsun her an aynı olmuyor bundan sonrası daha da güzel olucak gör bak
11-Goezde--------------------11/08/2014-----------Pazartesi
HAYALİMMMM CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
canim insallah yine hamile kalabilirim ve insallah bu kez kucagima alabilirim yavtumu.Btdcim rabbim bu sefer evladini kucagina aldigin tedavin olsun.yumoslarin 9 ay hic birakmasinlar cnm dualrimdasin.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
cnm inşlh bundan sonra güzel gelişmeler olur.. pregly ve menapur şifa olsunslm arkadaşlar nasılsınız
istanbul buluşmanız güzel geçmiş kaynaşmışsınız
Eşim 13 ağustosta istanbula gitti
testte malesef sperm çıkmadı sonuçlarımız böyle
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 2 800 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 1 176 000 /cc Lökosit Oranı : % 42
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 624 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 58
( % 21 spermatid ( 5-8 , 8-10 , % 79 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
coragonu bıraktırmış celalettin bey menapur ve preglin kullanacağız
hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH güzel sonuçlar alırız
herzamanki halim benim omaşallah çok enerjiktin orda inş bidahakine tanışırız. ersel bey şu sizi tuzladan istanbula koşturan ilaçtan gönderecek bakalım biz nerelere koşacağız
inş canım gerileme olmaması bile bizim için büyük moral oluyor inş o günleri hep beraber göreceğiz
maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhhHerkese merhabalar...
Kimler burda goremiyorum.alismaya calisiyorum sitenin bu haline
Yaz sebebiyle de az kisiyiz.ama olsun sonuclar guzel olsun.herkes mutlu olsun insallah...
Yarin benim yumurtalarim toplancak bakalim.
Biraz korku biraz heyecan.bugun gecsin sabah olsun diye bekliyorum.
Dualarinizda beni ve yumurtalarimida unutmayin ne olur...
aa evet hatırladım hatta siz bizim önümüzdeydiniz ben kolayı uzattım size evet ya keşke sorsaydım size neyse geçti bi dah aki sefere...cemrem o kişiler siz miydiniz toplantıda biz sizin ön tarafınızda oturuyoduk,hatta eminönünde balık ekmek yerken sen bize cola verdin benim üzerimde hardal sarısı tunik vardı hatırladın mı :)
arkadaşım benim eşim yıllar önce olduğu için yardımcı olamıcam inşlh ameliyatınızda bol bol kaliteli spermler bulunur...Kizlar Merhaba; aranizdan eşi mikro tese yaptiranlar nerede ve ortalama ne kadara yaptirdi bilgi verebilirmisiniz? Bugün tanidik vasitasiyla medikal park da bir ürologa gittik kendisi mikto tese ile sansimiz olacagini söylemiş esime ama bu işlemi neresi iyi yapar maliyeti nedir hicbir fikrimiz yok. Yardim lütfen
cnm inşlh bundan sonra güzel gelişmeler olur.. pregly ve menapur şifa olsun
herzamanki halim benim oevet bakalım eşim tuzladan istanbula koşacakmı
maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhh
aa evet hatırladım hatta siz bizim önümüzdeydiniz ben kolayı uzattım size evet ya keşke sorsaydım size neyse geçti bi dah aki sefere...
bende soramadım canım yaa belki kadınlar kulubunden değilsinizdir diye,bidaha ki sefere tanışırız inşallah herkesle
cnm inşlh bundan sonra güzel gelişmeler olur.. pregly ve menapur şifa olsun
herzamanki halim benim oevet bakalım eşim tuzladan istanbula koşacakmı
maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhh
aa evet hatırladım hatta siz bizim önümüzdeydiniz ben kolayı uzattım size evet ya keşke sorsaydım size neyse geçti bi dah aki sefere...
arkadaşım benim eşim yıllar önce olduğu için yardımcı olamıcam inşlh ameliyatınızda bol bol kaliteli spermler bulunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?