canım lökositler çok artmış sanırım bütün gerileyişin sebebi bu, neler kullanmıştınız bu testten önce ?arkadaşlar son spermiogram sonucumuz;
Lökosit sayımı 784 000 /cc lökosit oranı % 56
immatür germ hücre sayımı 616 000 /cc oranı %44
%4 spermatit (15-18m)%96 spermatosit
lökosit yine artmış bu yüzden biraz üzüldük ,bakalım hoca ve ersel beyle görüşeceğiz rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin
inş güzel sonuçlar alırsınız canım..merhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns
Inslh cnm ..bende soramadım canım ya belki kadınlar kulubunden değilsinizdir diye inş başka sefere kısmet olur
Bu kara hakkiniza hayirlar getirsin ..inslmerhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns
inş güzel sonuçlar alırsınız canım..
Inslh cnm ..
Bu kara hakkiniza hayirlar getirsin ..insl
Gorusmeden sonra yaz tmm mi
sagol tatlm ben hergun okurum o zamn simdiden ALLAH kabul etsinseni de ekledim.
yeni listeyi özelden gönderiyorum
her gün 1 kişiye 2000 adet YA BEDİ okunacak
merhaba delasyon nerede var?inş canım.malum delesyon var bızde .inş bize yönelık tedavıde vardır.rabbım bızede kapı acar ıns..hepimizde mutlu sona ulasırız.
aminnn canım..tabıkı yazarım.inş güzel seyler yazarım..
Iyi aksamlar cnm nasilsin ..darisi kaliteli spermlere..Hayırlı geceler arkadaslar; istanbul toplantimiz sayesin de sanal arkadasligimizi reale taşıdık tanisamadigimiz arkadaslarlada bir dahaki sefere tanısiriz inş. Toplantı keyifli ve verimli geçti Allahın izniyle doğru kişilerle yol alıyoruz , yeni hormon tahlilleri yaptırdık çok şükür güzel sonuclarimiz ...
valla geldik canim opuya.bu ana kadar cok sakindim ama dunden beri bi heyecan bende.gordugun uzere uyku tutmadi.maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhh
Insl olacak cnm evet belki bu zamana kadar rahattin ama bundan sonrada rahat ol..ins cnm busefer bebegi 9 ay boyunca seninle olur...valla geldik canim opuya.bu ana kadar cok sakindim ama dunden beri bi heyecan bende.gordugun uzere uyku tutmadi.
insallah yarin hersey yolunda gider.
Dualarin icin saolasin canim yaaa insallah yine hamile kalirim ve bu kez bebegimi kucagima alabilirim.
tülaycim ve okuyan arkadaslar, Allah hepinizden razi olsun negüzel birbirimize dualar ediyoruz, ins karsiligini vericektir yüce rabbim...:)))
merhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns
Herkese merhabalar...
Kimler burda goremiyorum.alismaya calisiyorum sitenin bu haline
Yaz sebebiyle de az kisiyiz.ama olsun sonuclar guzel olsun.herkes mutlu olsun insallah...
Yarin benim yumurtalarim toplancak bakalim.
Biraz korku biraz heyecan.bugun gecsin sabah olsun diye bekliyorum.
Dualarinizda beni ve yumurtalarimida unutmayin ne olur...
arkadaşlar bana da dua edin lütfeenn..sabah 2 tane merkeze gidicem görüşmek için tam karar verebilmiş değilim ..inşallah hakkımızda hayırlısıı..offf uykuda tutmaz şimdiden heyecan sardıı..ankalife ve medicana ..bakalım ne olacak..
ben geldim arkadaşlar
müthiş bir İstanbul gezisi oldu 4 günde gezebildiğim yerleri gezdim
Hoşgeldin canım
İstanbul gezmeye doyulur mu kız
Bir her gittiğimizde değişik yerleri keşif ediyoruz
Ordakinler bile bizim kadar gezmiyorlardır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?