Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım lökositler çok artmış sanırım bütün gerileyişin sebebi bu, neler kullanmıştınız bu testten önce ?

bende soramadım canım ya belki kadınlar kulubunden değilsinizdir diye inş başka sefere kısmet olur
Inslh cnm ..

merhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns
Bu kara hakkiniza hayirlar getirsin ..insl
Gorusmeden sonra yaz tmm mi

inş güzel sonuçlar alırsınız canım..

inş canım.malum delesyon var bızde .inş bize yönelık tedavıde vardır.rabbım bızede kapı acar ıns..hepimizde mutlu sona ulasırız.

Inslh cnm ..

Bu kara hakkiniza hayirlar getirsin ..insl
Gorusmeden sonra yaz tmm mi

aminnn canım..tabıkı yazarım.inş güzel seyler yazarım..

Hayırlı geceler arkadaslar; istanbul toplantimiz sayesin de sanal arkadasligimizi reale taşıdık tanisamadigimiz arkadaslarlada bir dahaki sefere tanısiriz inş. Toplantı keyifli ve verimli geçti Allahın izniyle doğru kişilerle yol alıyoruz , yeni hormon tahlilleri yaptırdık çok şükür güzel sonuclarimiz ...

inş canım.malum delesyon var bızde .inş bize yönelık tedavıde vardır.rabbım bızede kapı acar ıns..hepimizde mutlu sona ulasırız.

aminnn canım..tabıkı yazarım.inş güzel seyler yazarım..
merhaba delasyon nerede var?
benim eşimdede delasyon var azfc delasyonu bizde sperm çıktı ama kaliteli değil
sperm çıkışı oluyor delasyondada ama kalite biraz zor tüp bebekte pgt yaptırmak lazım
ALLAH kolaylık versin hepimizee

Iyi aksamlar cnm nasilsin ..darisi kaliteli spermlere..

maşşalalh opulara kadar gelmişsin cnm hadi dualarımız seninle bu seferde olucak ama sonuna kadar gidecek inşlhhhh
valla geldik canim opuya.bu ana kadar cok sakindim ama dunden beri bi heyecan bende.gordugun uzere uyku tutmadi.
insallah yarin hersey yolunda gider.
Dualarin icin saolasin canim yaaa insallah yine hamile kalirim ve bu kez bebegimi kucagima alabilirim.

Insl olacak cnm evet belki bu zamana kadar rahattin ama bundan sonrada rahat ol..ins cnm busefer bebegi 9 ay boyunca seninle olur...

arkadaşlar bana da dua edin lütfeenn..sabah 2 tane merkeze gidicem görüşmek için tam karar verebilmiş değilim ..inşallah hakkımızda hayırlısıı..offf uykuda tutmaz şimdiden heyecan sardıı..ankalife ve medicana ..bakalım ne olacak..

Hayırlı sabahlar Cemrem ıyim çok şükür sen nasilsin ...Sitenin yeni haliyle alıntı yapmayı beceremedim sanırım duana herkez adina aminn diyorum bol sperm bol bebis nasip et sağlıkla yâ Rabbim

tülaycim ve okuyan arkadaslar, Allah hepinizden razi olsun negüzel birbirimize dualar ediyoruz, ins karsiligini vericektir yüce rabbim... :)))

Amiinn canım inşALLAH
Rabbim okuduğumuz esmaların yüzü suyu hürmetine,birbirimize ettiğimiz duaların yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin inşALLAH

merhaba canlar....herkes ıyıdır umarım...bizde eylülde celalettın hocaya gıtmeye karar verdık inş güzel mutlu umutlu haberler vermek nasıp olur..rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns

Canım senin adına çok sevindim
İnan ki pişman olmayacaksın
Rabbim işlerinizi rast getirsin inşALLAH

Hayırlısı olsun tatlım.. Güzel haberlerini alalım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun..

Canım ikiside iyi bu konuda.. Seçimleriniz inşallah hayırlı olsun tedaviniz için.. Rabbim yardımcınız olsun.. Birde genart var o da iyi

kızlar
toplantıda Celalettin hocanın verdiği kağıdın örneğini bilgisayarda düzenleyen var mı?
varsa paylaşabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…