Kızlar istanbulda nereyi geziyorsunuz biz istanbuldayız gidecek yer bulamıyoruz vallaHoşgeldin canım
İstanbul gezmeye doyulur mu kız
Bir her gittiğimizde değişik yerleri keşif ediyoruz
Ordakinler bile bizim kadar gezmiyorlardır eminim
ben sadece cemremm ve ese arkadaşlarımızla tanıştım birde gülerimi gördüm onunla bursada tanışmıştık burdan bayağıda gelen olmuş ama tanışamadık keşke gitmeden yazsaydık kıyafetlerimizi,birdahakine öyle yapalım inşallahToplantıda nilda ile tanıştım
benim üzerimde kırmızı beyaz puanlı bluz ve kot pantolon vardı
ben sadece cemremm ve ese arkadaşlarımızla tanıştım birde gülerimi gördüm onunla bursada tanışmıştık burdan bayağıda gelen olmuş ama tanışamadık keşke gitmeden yazsaydık kıyafetlerimizi,birdahakine öyle yapalım inşallahToplantıda nilda ile tanıştım
benim üzerimde kırmızı beyaz puanlı bluz ve kot pantolon vardı
canım biz haftada 2 gün pregnly 5000lik,ve ersel beyin sp ilaçlarını kullanmıştık,lökositler çok fazla yinecanım lökositler çok artmış sanırım bütün gerileyişin sebebi bu, neler kullanmıştınız bu testten önce ?
inşallah bir dahakine düşercanım biz haftada 2 gün pregnly 5000lik,ve ersel beyin sp ilaçlarını kullanmıştık,lökositler çok fazla yine
ersel bey ramazan dolayısıyla olmuş olabilir dedi eşim bitkiselleri düzenli kullanamamıştı inş bidahakine iyi olur
canım biz 2 kere emre bakırcıoğluna yaptırmıştık çıkışımız olmadı ama bu ameliyat konusunda çok iyi eşim hemen ertesi gün ayağa kalkıp okula bile gidebildi maşallah. biz 2 yıl önce 2400 tl ye yaptırmıştık sanırım fiyatları her yıl yılbaşında artıyordu şimdi ne kadar bilemem. işini iyi yapıyo.Kizlar Merhaba; aranizdan eşi mikro tese yaptiranlar nerede ve ortalama ne kadara yaptirdi bilgi verebilirmisiniz? Bugün tanidik vasitasiyla medikal park da bir ürologa gittik kendisi mikto tese ile sansimiz olacagini söylemiş esime ama bu işlemi neresi iyi yapar maliyeti nedir hicbir fikrimiz yok. Yardim lütfen
Kızlar istanbulda nereyi geziyorsunuz biz istanbuldayız gidecek yer bulamıyoruz valla
Slm medicana bizim canimizi cok kotu yakti aman dikkatli ol herseyi iyi arastir para icin herseyi yapiyorlararkadaşlar bana da dua edin lütfeenn..sabah 2 tane merkeze gidicem görüşmek için tam karar verebilmiş değilim ..inşallah hakkımızda hayırlısıı..offf uykuda tutmaz şimdiden heyecan sardıı..ankalife ve medicana ..bakalım ne olacak..
inşallah canım ya artık birazdaha beslenmeye dikkat edeceğiz,hoca ne dedi tedavi hakkında size değişiklik var mıinşallah bir dahakine düşer
ersel bey bize yumurta lökositi arttırmış dedi
evet canım yaa bidahakine belirtelim kendimizi orda kadınlar kulubunden olunca daha yakın hissediyoruz birbirimize siz boğaz turunda var mıydınız canımben sadece cemremm ve ese arkadaşlarımızla tanıştım birde gülerimi gördüm onunla bursada tanışmıştık burdan bayağıda gelen olmuş ama tanışamadık keşke gitmeden yazsaydık kıyafetlerimizi,birdahakine öyle yapalım inşallah
Pierre loti tepesi,minia Türk,ve emirgan korusu hariç diğerlerine küçükken gitmiştim ama şimdi okadar zor geliyorki karşıya o trafikte geçip gidip gezmekAyasofya,Yeraltı Sarnıcı,Dolmabahçe,Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Eminönü,Emirgan Korusu,Minia Türk,Topkapı Sarayı,Kapalı Çarşı,Pierre Loti Tepesi......Buralar gezip gördüğümüz yerler
ersel bey bize ilaçları yarın gönderecekinşallah canım ya artık birazdaha beslenmeye dikkat edeceğiz,hoca ne dedi tedavi hakkında size değişiklik var mı
ersel bey bize ilaçları yarın gönderecek
bugün eşim hormon tahlili verip bize verdikleri kağıda geçmişle birlikte yazıp mail atacaz hocaya tedaviyi yönlendirecek
Bursa buluşmasına giderken burdan söylemiştik ne giyeceğimizi gelen arkadaşlarla tanışmıştık ama bu sefer hiç anlamadım kim kimdir.Boğaz turunda yoktuk biz canım direk toplantıya geldik,gördünmü bilmiyorum parlamennt mavisi,siyahlı beyazlı bir tunik ve siyah pantalon vardı üzerimde.evet canım yaa bidahakine belirtelim kendimizi orda kadınlar kulubunden olunca daha yakın hissediyoruz birbirimize siz boğaz turunda var mıydınız canım
tmm canım,istanbul gezin güzel geçmiş sanırım fotoları gördüm faceden inş tekrar görüşömek nasip olur :)ersel bey bize ilaçları yarın gönderecek
bugün eşim hormon tahlili verip bize verdikleri kağıda geçmişle birlikte yazıp mail atacaz hocaya tedaviyi yönlendirecek
Arkadaslar dua listeniz varsa bemidr ekleyebilirmisiniz
Tamam beklerim ben tesekurlerŞu anda listemiz dolu ve devam ediyor.
Bitmesine 16 gün var.O bitince yeni dualara geçeceğiz.O zaman eklerim sizide
Şimdilik karışıklık olmasın diye ekleme yapamıyorum
Ancak listeden çıkan olursa,onların yerine ekleyebiliyorum
Sayılarımızda ve günlerimizde karışıklık olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?