hatırlayamadım canım ama gözüm hep sizlerdeydi bende de hardal sarısı tunik ve siyah pantalon vardı toplantı baya kalabalıktı,boğaz turunda olsan belki hatırlardım kısmet bidahakine inşBursa buluşmasına giderken burdan söylemiştik ne giyeceğimizi gelen arkadaşlarla tanışmıştık ama bu sefer hiç anlamadım kim kimdir.Boğaz turunda yoktuk biz canım direk toplantıya geldik,gördünmü bilmiyorum parlamennt mavisi,siyahlı beyazlı bir tunik ve siyah pantalon vardı üzerimde.
biz Ayasofya,Dolmabahçe,Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Eminönü,Topkapı Sarayı,Kapalı Çarşı,Pierre Loti Tepesi Galata KulesiAyasofya,Yeraltı Sarnıcı,Dolmabahçe,Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Eminönü,Emirgan Korusu,Minia Türk,Topkapı Sarayı,Kapalı Çarşı,Pierre Loti Tepesi......Buralar gezip gördüğümüz yerler
Evet canım toplantı kalabalıktı kimseyi görme fırsatımız olmadı,bende sadece cemremi tanıdım onunda resmini görmüştüm inşallah birdahakine tanışırız.hatırlayamadım canım ama gözüm hep sizlerdeydi bende de hardal sarısı tunik ve siyah pantalon vardı toplantı baya kalabalıktı,boğaz turunda olsan belki hatırlardım kısmet bidahakine inş
tülaycım facebookta paylaşmışlardı daha önce,görmüşsündür belki kontrole giderken buzamana kadar ne kullandığımızı ve tahlil sonuçarımızı yazıp gitmemiz istenmişti,o kağıttan dağıttılar oradaBu verdikleri kağıt nasıl bizi de bilgilendirebilirmisiniz
buradada o kağıdı paylaşabilir misiniz?tülaycım facebookta paylaşmışlardı daha önce,görmüşsündür belki kontrole giderken buzamana kadar ne kullandığımızı ve tahlil sonuçarımızı yazıp gitmemiz istenmişti,o kağıttan dağıttılar orada
tülaycım facebookta paylaşmışlardı daha önce,görmüşsündür belki kontrole giderken buzamana kadar ne kullandığımızı ve tahlil sonuçarımızı yazıp gitmemiz istenmişti,o kağıttan dağıttılar orada
tülaycım o kağıdı burada paylaşırsan yada özelden gönderirsen sevinirimHaaa tamam anladım canım çok teşekkürler
O tablo bilgisayarımda duruyor ammaaa gel gelelim halen işleyemedim o tabloyu
Üşeniyom yani
tülaycım o kağıdı burada paylaşırsan yada özelden gönderirsen sevinirim
özelden mail adresimi yolladım bekliyorumKız burdan olmuyo yapamadım.
Sen bana mail adresini ver ordan göndereyim en iyisi
birtürlü dosyayı pc de açamadım benburadada o kağıdı paylaşabilir misiniz?
kızlar
toplantıda Celalettin hocanın verdiği kağıdın örneğini bilgisayarda düzenleyen var mı?
varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Canım senin adına çok sevindim
İnan ki pişman olmayacaksın
Rabbim işlerinizi rast getirsin inşALLAH
merhaba delasyon nerede var?
benim eşimdede delasyon var azfc delasyonu bizde sperm çıktı ama kaliteli değil
sperm çıkışı oluyor delasyondada ama kalite biraz zor tüp bebekte pgt yaptırmak lazım
ALLAH kolaylık versin hepimizee
valla geldik canim opuya.bu ana kadar cok sakindim ama dunden beri bi heyecan bende.gordugun uzere uyku tutmadi.
insallah yarin hersey yolunda gider.
Dualarin icin saolasin canim yaaa insallah yine hamile kalirim ve bu kez bebegimi kucagima alabilirim.
Hayırlısı olsun tatlım.. Güzel haberlerini alalım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun..
insallah canim yaaa.darisi sana olsun.en kisa zamanda basla sende insallah.Insl olacak cnm evet belki bu zamana kadar rahattin ama bundan sonrada rahat ol..ins cnm busefer bebegi 9 ay boyunca seninle olur...
Benim bu 2.denemem canim.bugun yumurtalarim toplandi.ilk tedavimde buda genart tup bebek merkezinde oldu.gayet memnunum.gonul rahatligi ile onerebilirim.doktorum sertac sen.arkadaşlar bana da dua edin lütfeenn..sabah 2 tane merkeze gidicem görüşmek için tam karar verebilmiş değilim ..inşallah hakkımızda hayırlısıı..offf uykuda tutmaz şimdiden heyecan sardıı..ankalife ve medicana ..bakalım ne olacak..
Saolasin canim amin insallah.inş canım hamiş kalırsın..işiniz rast gitsin inş...dua edıcem sıze hepimze..
amin canım inş..evet nasıpse baslayacagız...bizim işimiz çook daha zor ama rabbım büyük..Saolasin canim amin insallah.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sizinde tedaviniz hayirli olsun simdiden.eylulde baslayacakmissiniz.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim.
Insallah canim saolasin valla.yarin bakalim kac tane dollendi ogrencez.sonra pgt yapilacak.bakalim kaci sinavi gecebilecek.btd08 canım hadi gözün aydın inşallah yarın güzel haberler alırsın . bebişlerini göbişine almana az kaldı inşallah bu defa bir ömür boyu ayrılmazsınız dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?