Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatırlayamadım canım ama gözüm hep sizlerdeydi bende de hardal sarısı tunik ve siyah pantalon vardı toplantı baya kalabalıktı,boğaz turunda olsan belki hatırlardım kısmet bidahakine inş

Ayasofya,Yeraltı Sarnıcı,Dolmabahçe,Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Eminönü,Emirgan Korusu,Minia Türk,Topkapı Sarayı,Kapalı Çarşı,Pierre Loti Tepesi......Buralar gezip gördüğümüz yerler
biz Ayasofya,Dolmabahçe,Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Eminönü,Topkapı Sarayı,Kapalı Çarşı,Pierre Loti Tepesi Galata Kulesi
boğazda tur Ortaköy kız kulesi beşiktaş beyoğlu galata köprüsü haliçi gezdik

hatırlayamadım canım ama gözüm hep sizlerdeydi bende de hardal sarısı tunik ve siyah pantalon vardı toplantı baya kalabalıktı,boğaz turunda olsan belki hatırlardım kısmet bidahakine inş
Evet canım toplantı kalabalıktı kimseyi görme fırsatımız olmadı,bende sadece cemremi tanıdım onunda resmini görmüştüm inşallah birdahakine tanışırız.

Bu verdikleri kağıt nasıl bizi de bilgilendirebilirmisiniz
tülaycım facebookta paylaşmışlardı daha önce,görmüşsündür belki kontrole giderken buzamana kadar ne kullandığımızı ve tahlil sonuçarımızı yazıp gitmemiz istenmişti,o kağıttan dağıttılar orada

buradada o kağıdı paylaşabilir misiniz?

Haaa tamam anladım canım çok teşekkürler
O tablo bilgisayarımda duruyor ammaaa gel gelelim halen işleyemedim o tabloyu
Üşeniyom yani

Canım senin adına çok sevindim
İnan ki pişman olmayacaksın
Rabbim işlerinizi rast getirsin inşALLAH

inş canım..rabbım hepimizin yüzünü güldürsün.allahım utandırmasın ınş..

merhaba canım...kalıtesızde olsa cıkıs olması cok guzel..en azından kalıtesı tedavıyle duzelebılır canım..bizim AZF de a,b,c üçündede delesyon var...eeennnnn zor vakkalardanız yanı..allah yardımcımız olsun...ne zaman basladınız tedavıye canım.cıkıs ne zaman oldu?

inş canım hamiş kalırsın..işiniz rast gitsin inş...dua edıcem sıze hepimze..

Hayırlısı olsun tatlım.. Güzel haberlerini alalım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun..

saolasin canim.amin insallah...
Insl olacak cnm evet belki bu zamana kadar rahattin ama bundan sonrada rahat ol..ins cnm busefer bebegi 9 ay boyunca seninle olur...
insallah canim yaaa.darisi sana olsun.en kisa zamanda basla sende insallah.
1 saat oldu eve geleli.8 tane yumurtam toplandi.sukur hersey yolunda.biz merkezden cikarken kaliteli spermleri ayiriyorlardi.hemen dollenmeye baslicaz dediler.sabaha kac tane dollendigini haber verecekler...
hayirlisi bakalim.

Benim bu 2.denemem canim.bugun yumurtalarim toplandi.ilk tedavimde buda genart tup bebek merkezinde oldu.gayet memnunum.gonul rahatligi ile onerebilirim.doktorum sertac sen.
bi gorus derim...

inş canım hamiş kalırsın..işiniz rast gitsin inş...dua edıcem sıze hepimze..
Saolasin canim amin insallah.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sizinde tedaviniz hayirli olsun simdiden.eylulde baslayacakmissiniz.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim.

btd08 canım hadi gözün aydın inşallah yarın güzel haberler alırsın . bebişlerini göbişine almana az kaldı inşallah bu defa bir ömür boyu ayrılmazsınız dualarım seninle

Saolasin canim amin insallah.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sizinde tedaviniz hayirli olsun simdiden.eylulde baslayacakmissiniz.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim.
amin canım inş..evet nasıpse baslayacagız...bizim işimiz çook daha zor ama rabbım büyük..
hepimizin yüzünü güldürsün allahım ıns

btd08 canım hadi gözün aydın inşallah yarın güzel haberler alırsın . bebişlerini göbişine almana az kaldı inşallah bu defa bir ömür boyu ayrılmazsınız dualarım seninle
Insallah canim saolasin valla.yarin bakalim kac tane dollendi ogrencez.sonra pgt yapilacak.bakalim kaci sinavi gecebilecek.
Icimde buyuk bir heyecan.bekliyorum canim neler yasicaz.ama hep guzel dusunuyorum korkularimi yenmeye calisiyorum.
Hayirlisi bakalim.insallah yine hamile kalabilirim ve bu kez bir omur ayrilmayiz yavrumla yada yavrularimla...

12- Derya6--------------------12/08/2014-----------Salı

DERYA6 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için yapılacak olan tüp bebeğin hayırlısı ile annesine tutunmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

arkadaslar celalettin hoca hacca gidecek denildiydi bi ara haberi olan varmi?? yani ekimin basinda esim gitmek istiyor yanina acaba yerinde olmayacagi duyuldumu hic???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…