Canim evicap e vitamini ibrahim saracoglundan keciboynuzu polen kırkkilit otu cayi aldik onlari suan kullaniyoruz. Bunlardanonce de polen bal arisutu karisimi kullanmistik en son tup bebege kadar proxed plus aldik onu icio esim bizde her sahada 3 4 hareketli sperm var die cikiodu test baskada bisey hesaplanamiodu sayi az oldugu icin son testte sperm sayimi 500.000 raund cell 1.500.000 morfoloji yuzde 2 hareket yuzde 21 cikti hocamiz duzelme var dedi cok sukur kicanım merhaba,
artış için ne kullanıyorsunuz? bizde en son test yaptığımız da artış olmuştu ama daha sonra baktırmadık, çıkan spermleri dondurma falan yaptırdınız mı?
bende yazdım ama netten düzenleme yapmadım dahakızlar
toplantıda Celalettin hocanın verdiği kağıdın örneğini bilgisayarda düzenleyen var mı?
varsa paylaşabilirseniz sevinirim
cnm hayırlı olsun 8 yumoşalrın inşlh bebeklerin pgt den de sağlıkla geçip sana gelecekler belkide embriyoların dondurulur hiç belli olmaz evladının kardeşleri saklanır...Saolasin canim amin insallah.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sizinde tedaviniz hayirli olsun simdiden.eylulde baslayacakmissiniz.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim.
canlar günaydın sitede kim var kim yok göremediğimden biraz durup çıkıyorum
böyle çok kötü oldu
dualrım seninle birtanem Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah sıkıntısız atlatırsın bugünleri ve 9 ay sonra bebişlerini kucağına alırsın amin hayırlı haberlerini bekliyoruz canımInsallah canim saolasin valla.yarin bakalim kac tane dollendi ogrencez.sonra pgt yapilacak.bakalim kaci sinavi gecebilecek.
Icimde buyuk bir heyecan.bekliyorum canim neler yasicaz.ama hep guzel dusunuyorum korkularimi yenmeye calisiyorum.
Hayirlisi bakalim.insallah yine hamile kalabilirim ve bu kez bir omur ayrilmayiz yavrumla yada yavrularimla...
Allah daha iyi etsin birtanem tedaviniz nasıl gidiyor görüşemiyoruz artık sizlerlenurusima
merhaba canım iyiyim sen nasılsın
Canım hayırlı olsun inşaallah bu sefer bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)Insallah canim saolasin valla.yarin bakalim kac tane dollendi ogrencez.sonra pgt yapilacak.bakalim kaci sinavi gecebilecek.
Icimde buyuk bir heyecan.bekliyorum canim neler yasicaz.ama hep guzel dusunuyorum korkularimi yenmeye calisiyorum.
Hayirlisi bakalim.insallah yine hamile kalabilirim ve bu kez bir omur ayrilmayiz yavrumla yada yavrularimla...
btd den haberler yok bende ara sıra bakıyorum ne haber var yumoşlarından spermlerden diyeCanım hayırlı olsun inşaallah bu sefer bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)
İnşaallah güzel haberler verir en kısa zamanda canım :) senin eşin test yaptıracakti ben sana sormayı unuttum değerler kaç çıktı ?btd den haberler yok bende ara sıra bakıyorum ne haber var yumoşlarından spermlerden diye
yaptırmadı cnm bekliyoruz şimdi tatilden sonra yaptırıcak..İnşaallah güzel haberler verir en kısa zamanda canım :) senin eşin test yaptıracakti ben sana sormayı unuttum değerler kaç çıktı ?
Hmm hayırlısı :) inşaallah artış olmuşturyaptırmadı cnm bekliyoruz şimdi tatilden sonra yaptırıcak..
amin cnm siz ne yaptınız test yaptınız mı kaç çıktıHmm hayırlısı :) inşaallah artış olmuştur
Bizim aynı değişen bisey yok arif beyede gitmedikamin cnm siz ne yaptınız test yaptınız mı kaç çıktı
olsun cnm kalitesi olsun yumoşlarını döllesinde tatlım..Bizim aynı değişen bisey yok arif beyede gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?