Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem sanırım bu ay tedaviye başlamıyorum semra hanımla görüştüm eylülün sonunda yapalım dedi
çok yoğun biliyorsun yeni merkeze geçecekler ya.bende süleyman beye söyleyin sonra bana haber verin dedim ama henüz cevap yok.kendimi çok hazırlamıştım ama aceleye getirmek istemiyorum hakkımda hayırlısı bak yine seni bekliyorum

Cnm bak bensiz basliyamadin demekki
galiba semra hanim yeni yerin oturmasini bekliyor alisma suresin olsun bi ay daha atsin varsin sonu iyi olsun da soyledimi yeni yeri

bdt den haber var mı canlar....ben merakla beklıyorum,
umarım guzel haberlerle gelır :)

ayyy canim hep beraber kavusalim insallah yavrularimiza.rabbim dileyen herkese tedaviyi nasip etsin sonu guzel olsun insallah.
Canım hayırlı olsun inşaallah bu sefer bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)
amin canim insallah.2.tedavimiz bize ugur getirsin insallah.
yavrularimiz gelsin artik hayirlisiyla canim yaaa

btd den haberler yok bende ara sıra bakıyorum ne haber var yumoşlarından spermlerden diye
Ayyy cemremcimmm haberler guzel simdilik.
8 yumurtam toplanmistiya 7 tanesi olgun cikmis.o 7 taneyi isleme almislar ve 7 side dollenmis.
Bugun itibariyle dollenme tamamlanmis.yarin bolunmeye baslicaklarmis.yine haber vericeklet.transfer gunu henuz belli degil.bolunmelerine gore karar vercekler.ama pgt 3.gun yapilcakmis.
Bi heyecanla bekliyoruz canim.yavrumla yada yavrularimla bulusmama az kaldi.

Âmin canım gözün aydın bu sefer olacak inşaallah rabbim duy sesimizi... :)

bdt den haber var mı canlar....ben merakla beklıyorum,
umarım guzel haberlerle gelır :)
Canim az once cemremede yazdim.merak etmissin saolasin.
8 yumurtamin 7 si olgun cikmis.
7 taneyi isleme almislar.ve 7 side dollenmis.
Yavrucuklarim suan bolunmeye calisiyo teyzesi.dua edin ne olur.
Simdilik hersey yolundaymis insallah boyle gider.
Transfer gunu henuz belli degil
Haber bekliyoruz canim

yaptırmadı cnm bekliyoruz şimdi tatilden sonra yaptırıcak..
Canim bu arada bugun embriyolaga sordum ozellikle.spermler nasil dedim.gayet iyi durumdaydi dedi.
Nisandan beri esim proxeed plus kullaniyor.sayi ve ileri hareketlilik yuzdesi artti.kalitede gayet iyi durumda.
zaten doktorumda dedi.olgun yumurtanin cogunun dollenmesini birazda sperm belirlermis.
Doktorunuza bi sorsaniz belki sizede faydasi olur canim yaaa.

maşallah cnm 7 side döllenmiş demek çok güzel.. inşlh daha da güzel haberler alıcaksın bebeklerin seninle olucak inşlhhhh.........
haklısın bayağı yaramış ilaç cnm bizim ilaçlara devame diyoruz bakalım bunlar ne yapmış olmadı hocaya sorarız...

merhaba kızlar
eşimin hormon sonuçlarını aldık
testesteron çok düşmüş 94.32(241 ile 827 arası olması lazım)
canım sıkıldı tabloyu tamamlayıp Celalettin hocaya attım
bakalım ne diyecek

Merhabalar
Insaallah herkes iyidir,bizde ayni tedaviye devam,kontrolu bekliyoruz dort gozle
sayfaya hic ugrayamiyorum,ne kadar degismis sayfanin duzeni
Herkese hayirli cumalar,Rabbime emanetsiniz

aaa çok iyi bizde keçi boynuzu kullandık artış oldu ama şimdi unutuyor arada içmiyor, uzun süredir test yapmadık. tüp bebek yaptınızmı? yada çıkan spermleri dondurma işlemi yapıldımı?

Yeni ilaçlarınız eşine şifa olsun inşALLAH
Veee sonu süpermenlerle teşrif olsun inşALLAH

masaalllah coookkk sevındım canımmm...hadı ıns yavrucakların gelecek nasıpse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…