- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
İnşaallah bu sefer olur sağol canım benimolsun cnm kalitesi olsun yumoşlarını döllesinde tatlım..
inşlh bu sefer bebeğin de sana tutunsun
cemrem sanırım bu ay tedaviye başlamıyorum semra hanımla görüştüm eylülün sonunda yapalım dedi
çok yoğun biliyorsun yeni merkeze geçecekler ya.bende süleyman beye söyleyin sonra bana haber verin dedim ama henüz cevap yok.kendimi çok hazırlamıştım ama aceleye getirmek istemiyorum hakkımda hayırlısı bak yine seni bekliyorum
ayyy canim hep beraber kavusalim insallah yavrularimiza.rabbim dileyen herkese tedaviyi nasip etsin sonu guzel olsun insallah.cemrem sanırım bu ay tedaviye başlamıyorum semra hanımla görüştüm eylülün sonunda yapalım dedi
çok yoğun biliyorsun yeni merkeze geçecekler ya.bende süleyman beye söyleyin sonra bana haber verin dedim ama henüz cevap yok.kendimi çok hazırlamıştım ama aceleye getirmek istemiyorum hakkımda hayırlısı bak yine seni bekliyorum
amin canim insallah.2.tedavimiz bize ugur getirsin insallah.Canım hayırlı olsun inşaallah bu sefer bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)
Ayyy cemremcimmm haberler guzel simdilik.btd den haberler yok bende ara sıra bakıyorum ne haber var yumoşlarından spermlerden diye
Âmin canım gözün aydın bu sefer olacak inşaallah rabbim duy sesimizi... :)ayyy canim hep beraber kavusalim insallah yavrularimiza.rabbim dileyen herkese tedaviyi nasip etsin sonu guzel olsun insallah.
amin canim insallah.2.tedavimiz bize ugur getirsin insallah.
yavrularimiz gelsin artik hayirlisiyla canim yaaa
Ayyy cemremcimmm haberler guzel simdilik.
8 yumurtam toplanmistiya 7 tanesi olgun cikmis.o 7 taneyi isleme almislar ve 7 side dollenmis.
Bugun itibariyle dollenme tamamlanmis.yarin bolunmeye baslicaklarmis.yine haber vericeklet.transfer gunu henuz belli degil.bolunmelerine gore karar vercekler.ama pgt 3.gun yapilcakmis.
Bi heyecanla bekliyoruz canim.yavrumla yada yavrularimla bulusmama az kaldi.
Canim az once cemremede yazdim.merak etmissin saolasin.bdt den haber var mı canlar....ben merakla beklıyorum,
umarım guzel haberlerle gelır :)
Âmin canım gözün aydın bu sefer olacak inşaallah rabbim duy sesimizi... :)
Saolun canlarim allah razi olsun.dilerim hersey yolunda gider.ayyyy masaaalllah bdt cok guzel 7 yum olgunlasmıssa süper inş bebeklerın gelıcek :)
İnşaallah.... (=Saolun canlarim allah razi olsun.dilerim hersey yolunda gider.
Size guzel haberler veririm.
Veee bi omur ayrilmayiz yavrumla yada yavrularimla
Canim bu arada bugun embriyolaga sordum ozellikle.spermler nasil dedim.gayet iyi durumdaydi dedi.yaptırmadı cnm bekliyoruz şimdi tatilden sonra yaptırıcak..
maşallah cnm 7 side döllenmiş demek çok güzel..Ayyy cemremcimmm haberler guzel simdilik.
8 yumurtam toplanmistiya 7 tanesi olgun cikmis.o 7 taneyi isleme almislar ve 7 side dollenmis.
Bugun itibariyle dollenme tamamlanmis.yarin bolunmeye baslicaklarmis.yine haber vericeklet.transfer gunu henuz belli degil.bolunmelerine gore karar vercekler.ama pgt 3.gun yapilcakmis.
Bi heyecanla bekliyoruz canim.yavrumla yada yavrularimla bulusmama az kaldi.
haklısın bayağı yaramış ilaç cnm bizim ilaçlara devame diyoruz bakalım bunlar ne yapmış olmadı hocaya sorarız...Canim bu arada bugun embriyolaga sordum ozellikle.spermler nasil dedim.gayet iyi durumdaydi dedi.
Nisandan beri esim proxeed plus kullaniyor.sayi ve ileri hareketlilik yuzdesi artti.kalitede gayet iyi durumda.
zaten doktorumda dedi.olgun yumurtanin cogunun dollenmesini birazda sperm belirlermis.
Doktorunuza bi sorsaniz belki sizede faydasi olur canim yaaa.
Canim evicap e vitamini ibrahim saracoglundan keciboynuzu polen kırkkilit otu cayi aldik onlari suan kullaniyoruz. Bunlardanonce de polen bal arisutu karisimi kullanmistik en son tup bebege kadar proxed plus aldik onu icio esim bizde her sahada 3 4 hareketli sperm var die cikiodu test baskada bisey hesaplanamiodu sayi az oldugu icin son testte sperm sayimi 500.000 raund cell 1.500.000 morfoloji yuzde 2 hareket yuzde 21 cikti hocamiz duzelme var dedi cok sukur ki
kızlar ilaçlarımız geldi
hemrex ve stonrex bide şu rambo dedikleri protein ilacı geldi 4 küçük şişe
ersel beyden kullandığımız ilaçlarımız yaklaşık 6 ay sonra değişti
sanırım farklı bir aşamaya geçtik diye umutlanıyorum
masaalllah coookkk sevındım canımmm...hadı ıns yavrucakların gelecek nasıpse :)Canim az once cemremede yazdim.merak etmissin saolasin.
8 yumurtamin 7 si olgun cikmis.
7 taneyi isleme almislar.ve 7 side dollenmis.
Yavrucuklarim suan bolunmeye calisiyo teyzesi.dua edin ne olur.
Simdilik hersey yolundaymis insallah boyle gider.
Transfer gunu henuz belli degil
Haber bekliyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?