- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
hadı hayırlısı canım...inş şifa olsun..kızlar ilaçlarımız geldi
hemrex ve stonrex bide şu rambo dedikleri protein ilacı geldi 4 küçük şişe
ersel beyden kullandığımız ilaçlarımız yaklaşık 6 ay sonra değişti
sanırım farklı bir aşamaya geçtik diye umutlanıyorum
canım bu total testesteron mu serbest mi,943 falan olabilir mi bizim de total 792.. kusur yazıyordumerhaba kızlar
eşimin hormon sonuçlarını aldık
testesteron çok düşmüş 94.32(241 ile 827 arası olması lazım)
canım sıkıldı tabloyu tamamlayıp Celalettin hocaya attım
bakalım ne diyecek
yeni ilaçlarınız şifa olsun canım bidahaki kontrole spermler teşrif eder inşallahkızlar ilaçlarımız geldi
cnm evet düşmüş ama artar bakalım hoca ne diyecek...merhaba kızlar
bakalım ne diyecek
nasılsın cnm evet kk değişti ama artık gözlerimiz alıştı bide onlineleri görelim tm olucakMerhabalar
Insaallah herkes iyidir,bizde ayni tedaviye devam,kontrolu bekliyoruz dort gozle
sayfaya hic ugrayamiyorum,ne kadar degismis sayfanin duzeni
Herkese hayirli cumalar,Rabbime emanetsiniz
cnm şifa olsun eşine ilçalar bize sıvı geldi adı yok onlardan gelemdi bize bi şişe bakalım hepsi eşlerimize şifa olsun bize bol kaliteli spermler olarak geri dönsünkızlar ilaçlarımız geldi
merhaba kızlar
bakalım ne diyecek
kızlar ilaçlarımız geldi
bizde çıkış 4 ay önce başladıinş canım..rabbım hepimizin yüzünü güldürsün.allahım utandırmasın ınş..
merhaba canım...kalıtesızde olsa cıkıs olması cok guzel..en azından kalıtesı tedavıyle duzelebılır canım..bizim AZF de a,b,c üçündede delesyon var...eeennnnn zor vakkalardanız yanı..allah yardımcımız olsun...ne zaman basladınız tedavıye canım.cıkıs ne zaman oldu?
inş canım hamiş kalırsın..işiniz rast gitsin inş...dua edıcem sıze hepimze..
sağol canım şu Süpermenler hepimize bir teşrif etse artık demi..Yeni ilaçlarınız eşine şifa olsun inşALLAH
Veee sonu süpermenlerle teşrif olsun inşALLAH
sağol canım inş sizde de göreceğiz bu spermlerihadı hayırlısı canım...inş şifa olsun..
inş güzel haberlerin gelir bu işlaçlarla..
sağol canım ini teşrif ederler umut dünyası bekliyoruz işte...yeni ilaçlarınız şifa olsun canım bidahaki kontrole spermler teşrif eder inşallah
takma adı rambo 7 felan diyorlar ama gerçek adı protein x2 4 tane küçük şişelerde bu ilaç. inş hepimiz çok güzel sonuçlar alırızcnm evet düşmüş ama artar bakalım hoca ne diyecek...
nasılsın cnm evet kk değişti ama artık gözlerimiz alıştı bide onlineleri görelim tm olucak
ne zaman kontroller inşlh spermleri görürsün .....
cnm şifa olsun eşine ilçalar bize sıvı geldi adı yok onlardan gelemdi bize bi şişe bakalım hepsi eşlerimize şifa olsun bize bol kaliteli spermler olarak geri dönsün
teşekkür ederim canım. toplantıya gidenlerin hepsine değildi ersel bey kimlere uygun görürse başlatacaktı. kaçıncı evrede olduğunun önemi yoktu ilk evrede olanlarada vereceklerdi. ilk aşamada sanırım 150 tane yapıldı o ilaçtan . ramazan da kullanan arkadaşlar çok güzel sonuçlar aldı sebebsiz azo lu bi arkadaşda hepsi ölü ama binlerce çıkmıi, diğer sebepsiz azolü arkadaşda 1 tane canlı çıktı. bizim durumda olanlar için büyük bir umut...hadi bakalim cnm ins sifa olurlar esinebikac kisi yeni ilactan bahsetmis, toplantiya gidenlerin hepsine mi göndericekti ersel bey ilaclarini acaba ve ne ilaciymis bunlar yada acaba herkesin durumuna göre özelmi? bizde aradigimizda sormamiz icap edermi acaba
Aynıları bizede geldi canım şifa olur inşallah eşlerimizekızlar ilaçlarımız geldi
canım bu total testesteron mu serbest mi,943 falan olabilir mi bizim de total 792.. kusur yazıyordu
cnm evet düşmüş ama artar bakalım hoca ne diyecek...
cnm bizdede testosteron düsmüs daha hoca bisey cvplamadi, sana da nediyecek merak ettim hbr alirsan yaz olurmu? belkide öyle olmasi normaldir??
sağol canım şu Süpermenler hepimize bir teşrif etse artık demi..
sağol canım inş sizde de göreceğiz bu spermleri
sağol canım ini teşrif ederler umut dünyası bekliyoruz işte...
takma adı rambo 7 felan diyorlar ama gerçek adı protein x2 4 tane küçük şişelerde bu ilaç. inş hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
teşekkür ederim canım. toplantıya gidenlerin hepsine değildi ersel bey kimlere uygun görürse başlatacaktı. kaçıncı evrede olduğunun önemi yoktu ilk evrede olanlarada vereceklerdi. ilk aşamada sanırım 150 tane yapıldı o ilaçtan . ramazan da kullanan arkadaşlar çok güzel sonuçlar aldı sebebsiz azo lu bi arkadaşda hepsi ölü ama binlerce çıkmıi, diğer sebepsiz azolü arkadaşda 1 tane canlı çıktı. bizim durumda olanlar için büyük bir umut...
bizde çıkış 4 ay önce başladı
celalettin beyde tedavideyiz yeni kürler geldi onlara geçeceğiz preglin ve menapur kullanıyoruz
azf a b ve c de olması işi çok zorlaştırıyor RABBİM yardımcınız olsunn
verecek olan RABBİM herşeyi ondan dileriz yoktan var eden yüce RABBİM herşeyin en iyisini bilir
elimizden tedavi olmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmiyor
mrb bize de geldi ilaç sıvı şeklinde 2 germ 2 de proyeinx2 adında...benim eşimde hücre var mı onuda bilmiyorzçünkü meni 2,3 damla.. Çok ovdu Ersel bey bu kez bulduk falan dedi...bakalım neler olacak..bu arada ilaçin ücretini söylemedi bilen var mı...bosver ücreti sonra dedi
her halde öyle,,,bize sadece 4 şişe sıvı geldi...kimse sanırm ücretini odemedi...ersel beyde söylemedi,..umarm bu sefer artar meni...yoksa eşim brakacak tedaviyi...siz sperm hücre beklerken biz daha meni arttırma çabasındayızFiyatlar daha öncekilerle aşağı yukarı aynı. Bizde stonrex (altınotlu) ve Hemrex (at kestaneli ) bitkisel kapsül, artı devamında şurup kullanıcaz.
İlaçlar yeni herkese durumuna göre farklı ilaçlar gidiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?