Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadı hayırlısı canım...inş şifa olsun..
inş güzel haberlerin gelir bu işlaçlarla..

23-91Prenses91 -------------23/08/2014 ---------- Cumartesi

Sıra 91PRENSES91 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

merhaba kızlar
eşimin hormon sonuçlarını aldık
testesteron çok düşmüş 94.32(241 ile 827 arası olması lazım)
canım sıkıldı tabloyu tamamlayıp Celalettin hocaya attım
bakalım ne diyecek
canım bu total testesteron mu serbest mi,943 falan olabilir mi bizim de total 792.. kusur yazıyordu

yeni ilaçlarınız şifa olsun canım bidahaki kontrole spermler teşrif eder inşallah

Kizlar merhaba

Tulaycim ben dualarin hepsini okudum bitti Rabbim kabul etsin insallahhh herkese sifa olur
Kizkardesimde bugun kendi duasini okuyo.ondan onceki arkadslari dualarini okumus ..
Gorusrz kizlar optm

merhaba kızlar
bakalım ne diyecek
cnm evet düşmüş ama artar bakalım hoca ne diyecek...
Merhabalar
Insaallah herkes iyidir,bizde ayni tedaviye devam,kontrolu bekliyoruz dort gozle
sayfaya hic ugrayamiyorum,ne kadar degismis sayfanin duzeni
Herkese hayirli cumalar,Rabbime emanetsiniz
nasılsın cnm evet kk değişti ama artık gözlerimiz alıştı bide onlineleri görelim tm olucak
ne zaman kontroller inşlh spermleri görürsün .....
cnm şifa olsun eşine ilçalar bize sıvı geldi adı yok onlardan gelemdi bize bi şişe bakalım hepsi eşlerimize şifa olsun bize bol kaliteli spermler olarak geri dönsün

merhaba kızlar
bakalım ne diyecek

cnm bizdede testosteron düsmüs daha hoca bisey cvplamadi, sana da nediyecek merak ettim hbr alirsan yaz olurmu? belkide öyle olmasi normaldir??

hadi bakalim cnm ins sifa olurlar esine bikac kisi yeni ilactan bahsetmis, toplantiya gidenlerin hepsine mi göndericekti ersel bey ilaclarini acaba ve ne ilaciymis bunlar yada acaba herkesin durumuna göre özelmi? bizde aradigimizda sormamiz icap edermi acaba

canlar nasilsiniz? ben yeni dogmus yegenimin yanina geldim allahim okadar tatli ki anlatamam masallah. bugünde babanemin yanina hastaneye gittik ve bebegin odaya girmesi yasak oldugundan bekleme odasina ben baktim ona bi süre ve o sürede kac hemsire ve doktor yanima geldi aman nekadar güzel bir bebek diye ve hepsi benim bebegim oldugunu sandilar. hem cok güzel bi duygu hemde bi sucluluk duygusu geldi sanki üstüme hayir benim degil gibisine ama o duyguyu anlatamam herseyi verirdim benim öyle bi bebegimin olmasi icin. Rabbim hepimize nasip eder insallah öyle bir candan sevgi oluyorki... öpüyorum hepinizi

bizde çıkış 4 ay önce başladı
celalettin beyde tedavideyiz yeni kürler geldi onlara geçeceğiz preglin ve menapur kullanıyoruz
azf a b ve c de olması işi çok zorlaştırıyor RABBİM yardımcınız olsunn
verecek olan RABBİM herşeyi ondan dileriz yoktan var eden yüce RABBİM herşeyin en iyisini bilir
elimizden tedavi olmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmiyor

Yeni ilaçlarınız eşine şifa olsun inşALLAH
Veee sonu süpermenlerle teşrif olsun inşALLAH
sağol canım şu Süpermenler hepimize bir teşrif etse artık demi..

hadı hayırlısı canım...inş şifa olsun..
inş güzel haberlerin gelir bu işlaçlarla..
sağol canım inş sizde de göreceğiz bu spermleri

yeni ilaçlarınız şifa olsun canım bidahaki kontrole spermler teşrif eder inşallah
sağol canım ini teşrif ederler umut dünyası bekliyoruz işte...
takma adı rambo 7 felan diyorlar ama gerçek adı protein x2 4 tane küçük şişelerde bu ilaç. inş hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

teşekkür ederim canım. toplantıya gidenlerin hepsine değildi ersel bey kimlere uygun görürse başlatacaktı. kaçıncı evrede olduğunun önemi yoktu ilk evrede olanlarada vereceklerdi. ilk aşamada sanırım 150 tane yapıldı o ilaçtan . ramazan da kullanan arkadaşlar çok güzel sonuçlar aldı sebebsiz azo lu bi arkadaşda hepsi ölü ama binlerce çıkmıi, diğer sebepsiz azolü arkadaşda 1 tane canlı çıktı. bizim durumda olanlar için büyük bir umut...

Aynıları bizede geldi canım şifa olur inşallah eşlerimize

canım bu total testesteron mu serbest mi,943 falan olabilir mi bizim de total 792.. kusur yazıyordu

total testesteron yok iki yerde yaptırdı düşmüş

cnm evet düşmüş ama artar bakalım hoca ne diyecek...

cnm bizdede testosteron düsmüs daha hoca bisey cvplamadi, sana da nediyecek merak ettim hbr alirsan yaz olurmu? belkide öyle olmasi normaldir??

hocaya sabah mesaj attık daha cevaplamadı bizde bekliyoruz menegondan kaynaklandığını düşünüyoruz eşimle
cevap gelince yazarım
goezde siz ne zaman hocaya mail attınız?

benım pek umudum yok canım ya...napalım hayırlısı...

evet işimiz cok zor...demekkı buymuş hayırlısı deyıp kendımı teselli ediyorum baska bişey gelmiyo
çünkü elimden

Günaydın kader arkadasilarım nasılsınız , çok yoğunum bu ara okuyamıyorum bile . İnşallah herşey güzeldir ve yolundadır. Biz henüz birşey yapmadık Emre bey ameliyattan iki ay sonrasına çağırmıştı Eylül'ün 10 gibi oluyor o aralar gidicez bakalım ne diyecek , Prof murat Başar da iğne tenisi önermişti Ocak gibi gelin başlayın dedi. Aslında nen yine Celalettin hocaya gitmek istiyorum ama eşim ben bitkisel hiç birşey kullanmam diyor bakalım ne olacak. BDT cnm çok sevindim hadi hayırlısıyla güzel haberi ver bize Rabbim inşaallah meleklerini kucağına almayı nasip eder.

mrb bize de geldi ilaç sıvı şeklinde 2 germ 2 de proyeinx2 adında...benim eşimde hücre var mı onuda bilmiyorz çünkü meni 2,3 damla.. Çok ovdu Ersel bey bu kez bulduk falan dedi...bakalım neler olacak..bu arada ilaçin ücretini söylemedi bilen var mı...bosver ücreti sonra dedi

Fiyatlar daha öncekilerle aşağı yukarı aynı. Bizde stonrex (altınotlu) ve Hemrex (at kestaneli ) bitkisel kapsül, artı devamında şurup kullanıcaz.

İlaçlar yeni herkese durumuna göre farklı ilaçlar gidiyor sanırım.

her halde öyle,,,bize sadece 4 şişe sıvı geldi...kimse sanırm ücretini odemedi...ersel beyde söylemedi,..umarm bu sefer artar meni...yoksa eşim brakacak tedaviyi...siz sperm hücre beklerken biz daha meni arttırma çabasındayız o kadar üzgün yorgun umutsuzm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…