her halde öyle,,,bize sadece 4 şişe sıvı geldi...kimse sanırm ücretini odemedi...ersel beyde söylemedi,..umarm bu sefer artar meni...yoksa eşim brakacak tedaviyi...siz sperm hücre beklerken biz daha meni arttırma çabasındayızo kadar üzgün yorgun umutsuzm ki
6ay oldu zaten ama meni azlğndan dolayı ne durumdayz bilemiyorz yani incelenecek kadar meni çıkmıyor...onlarda bişe demedi daha 6 aydr pregnly kullanyoz ilk 3 ayda Ersel hocann hapları ve iğneydi...ama bizde anlamadık meni gelmiyo 2,3 damla ...bu kez çok umitlendrdi Ersel bey kesin bulduk dedi 20 gün sonra bana meni miktarını bildır dedi bakalım,,,sizin sebeb neydiilaçların sayılarına göre fiyatlarıda değişiyordur. 50'lik kapsül ilaçlar ve 2 şişe sıvı 450.
En az 6 ay tedavinize devam edin. Bizim imkansız durumumuzda bile ilerleme var. Doktor bu meni azlığı için ne diyor?
6ay oldu zaten ama meni azlğndan dolayı ne durumdayz bilemiyorz yani incelenecek kadar meni çıkmıyor...onlarda bişe demedi daha 6 aydr pregnly kullanyoz ilk 3 ayda Ersel hocann hapları ve iğneydi...ama bizde anlamadık meni gelmiyo 2,3 damla ...bu kez çok umitlendrdi Ersel bey kesin bulduk dedi 20 gün sonra bana meni miktarını bildır dedi bakalım,,,sizin sebeb neydi
ilaçların sayılarına göre fiyatlarıda değişiyordur. 50'lik kapsül ilaçlar ve 2 şişe sıvı 450.
En az 6 ay tedavinize devam edin. Bizim imkansız durumumuzda bile ilerleme var. Doktor bu meni azlığı için ne diyor?
canım merhaba.uzun süredir giremedim.ramazan bayram derken eşimin semineri için erzuruma gittik.yeni geldik.bayağı yoğun geçti zaman.biz normalde bayramdan hemen sonra microtese olacaktık emre hocayla öyle konuşmuştuk.bize 20 gün iğne kullanmayın vücudun durumuna bakalım hemde vücut dinlensin demişti.ama tersi oldu.testesteron düştü fsh yükseldi.hocam herşeye rağmen yapalım dedim.makalenizde testesteronun çok etkisi olmadığı yazıyordu danıştım evet doğrudur dedi ama bize testesteronu yükseltelim dedi.bende anlamadım doğruysa neden uzatıyoruz.birde her aradığımda farklı konuşuyor.bir hazırlan diyor bir hazırlanma diyor.sizde 3-5 tane bulacağımı hissediyorum beraber hazırlanın dedi.ben zaten her aradığımda hazırlanmak istiyorum diye baskı yaparken şimdi hazırlansanız daha iyi olur dedi.yani bu durum benim 2 adet dönemimin bitmesine neden oldu.bir diyor dondurulduğunda kalite bozulmaz bir diğerinde çözünürken fire verebiliriz diyor.yani bilmiyorum canım sanırım şansızlığım burdada yakamı bırakmıyor.eşimde telefonla tedavi olmaz yanına gidelim diyor.bende selahattin hocayla devam edelim yakın yol olmazsa emre beye gidelim dedim.uzak yol artık beni çok yordu.tatile girdiğimizden beri hep yollardayız ve çok yoruldum.yani şuan ne yapacağımızı bilemiyoruz canım.bizde doktorlar gibi gelgitler yaşıyoruz.duana ihtiyacım var canım.aslında artık eşime bırakalım plan yapmayı zaman neyi gösterirse öyle yaşayalım diyorum.planlı yaşamaktan yoruldum ve bana faydası olmadı.genede hiçbirşey net değil canım.istanbula gelirsem sana muhakkak haber edeceğim canım.eşim yinede bir gidip görüşünü alalım istiyor.hem selahattin hocayla hemde emre beyle devam ediyoruz şuan.ya batacağız ya çıkacağız bu durumdan.bizim durumda horozu çok olan köyün durumu gibi oldu.ayrıca söylemeyi unuttum bizim y delesyon testimiz temiz çıktı.emre hoca bu çok iyi dedi.EYİNAS. Cnm nerelerdesin , istanbula gelicektiniz ne yaptınız?
total testesteron yok iki yerde yaptırdı düşmüş
hocaya sabah mesaj attık daha cevaplamadı bizde bekliyoruz menegondan kaynaklandığını düşünüyoruz eşimle
cevap gelince yazarım
goezde siz ne zaman hocaya mail attınız?
cnm inşallah tek inancımız dualar zaten , aslında Emre hocayla ilgili o sıkıntıyı ben de yaşadık negatif görüşmesinde. Çok değişikti tavrı. Ameliyat günü dokuyu çok beğendiğini söylemişti çok umutlu konışmuştu çok canlı hücre var ameliyat esnasında bulmayı bekledim ama olmadı lab. da kesin çıkar hatta dondurabiliriz demişti. Sonucu görüşürkebde zaten 15 tane yi kazıyarak bulduk dedi bende bu konuşmayı hatırlattın aa hatırladım bir ameliyat raporuna bakayım dedi . Oraya da sadece sperm bulduk diye not yazmış hiç bir açıklama yapmamış sonra siz deyince hatırladım deyip başladı ogün ki enerjisinin tersinde açıklama yapamaya demekki canlı doku varmış ona rağmen sperm yokmuş , anlamadım yani biz daha Emre beyle görüşmeden önce memorıolda Prof murat başarla görüştük ameliyat çıkışı Emre eyim söylediklerini söyledim canlı dokunun çok fazla olmasını , eğer öyle ise tekrar bulma ihtimalinin de daha fazla olduğunu söylemişti . Bende iğne tedavisi olmasını istiyorum eşimin ama Emre Bey'den vazgeçmeyecek gibicanım merhaba.uzun süredir giremedim.ramazan bayram derken eşimin semineri için erzuruma gittik.yeni geldik.bayağı yoğun geçti zaman.biz normalde bayramdan hemen sonra microtese olacaktık emre hocayla öyle konuşmuştuk.bize 20 gün iğne kullanmayın vücudun durumuna bakalım hemde vücut dinlensin demişti.ama tersi oldu.testesteron düştü fsh yükseldi.hocam herşeye rağmen yapalım dedim.makalenizde testesteronun çok etkisi olmadığı yazıyordu danıştım evet doğrudur dedi ama bize testesteronu yükseltelim dedi.bende anlamadım doğruysa neden uzatıyoruz.birde her aradığımda farklı konuşuyor.bir hazırlan diyor bir hazırlanma diyor.sizde 3-5 tane bulacağımı hissediyorum beraber hazırlanın dedi.ben zaten her aradığımda hazırlanmak istiyorum diye baskı yaparken şimdi hazırlansanız daha iyi olur dedi.yani bu durum benim 2 adet dönemimin bitmesine neden oldu.bir diyor dondurulduğunda kalite bozulmaz bir diğerinde çözünürken fire verebiliriz diyor.yani bilmiyorum canım sanırım şansızlığım burdada yakamı bırakmıyor.eşimde telefonla tedavi olmaz yanına gidelim diyor.bende selahattin hocayla devam edelim yakın yol olmazsa emre beye gidelim dedim.uzak yol artık beni çok yordu.tatile girdiğimizden beri hep yollardayız ve çok yoruldum.yani şuan ne yapacağımızı bilemiyoruz canım.bizde doktorlar gibi gelgitler yaşıyoruz.duana ihtiyacım var canım.aslında artık eşime bırakalım plan yapmayı zaman neyi gösterirse öyle yaşayalım diyorum.planlı yaşamaktan yoruldum ve bana faydası olmadı.genede hiçbirşey net değil canım.istanbula gelirsem sana muhakkak haber edeceğim canım.eşim yinede bir gidip görüşünü alalım istiyor.hem selahattin hocayla hemde emre beyle devam ediyoruz şuan.ya batacağız ya çıkacağız bu durumdan.bizim durumda horozu çok olan köyün durumu gibi oldu.ayrıca söylemeyi unuttum bizim y delesyon testimiz temiz çıktı.emre hoca bu çok iyi dedi.
banada çok karışık geldi canım.benim 2 adet dönemim boşa gitti.benim eşimde artık iğne tedavisi olmak istemiyor.çok yan etkilerini yaşıyoruz iğnelerin.düşün artık eşimin dişleri kırılıyor.dişler sağlam gibi görünüyor ama altan kırılıyor.diş doktorumuz hormon iğnesi yapar diyor.şimdi dişlerle uğraşıyoruz.hem bana diyor siz neden bu kadar uzun süre iğne kullandınız hemde iğneyi bırakınca testesteron düşünce vaktiniz varsa 6 ay daha kullanalım diyor.genede hakkımızada hayırlısı olsun.Ya
cnm inşallah tek inancımız dualar zaten , aslında Emre hocayla ilgili o sıkıntıyı ben de yaşadık negatif görüşmesinde. Çok değişikti tavrı. Ameliyat günü dokuyu çok beğendiğini söylemişti çok umutlu konışmuştu çok canlı hücre var ameliyat esnasında bulmayı bekledim ama olmadı lab. da kesin çıkar hatta dondurabiliriz demişti. Sonucu görüşürkebde zaten 15 tane yi kazıyarak bulduk dedi bende bu konuşmayı hatırlattın aa hatırladım bir ameliyat raporuna bakayım dedi . Oraya da sadece sperm bulduk diye not yazmış hiç bir açıklama yapmamış sonra siz deyince hatırladım deyip başladı ogün ki enerjisinin tersinde açıklama yapamaya demekki canlı doku varmış ona rağmen sperm yokmuş , anlamadım yani biz daha Emre beyle görüşmeden önce memorıolda Prof murat başarla görüştük ameliyat çıkışı Emre eyim söylediklerini söyledim canlı dokunun çok fazla olmasını , eğer öyle ise tekrar bulma ihtimalinin de daha fazla olduğunu söylemişti . Bende iğne tedavisi olmasını istiyorum eşimin ama Emre Bey'den vazgeçmeyecek gibiçok sevindim genetiğin temiz çıkmasına . İnşallah rn doğru kararı verirsiniz cnm Rabbim kolaylaştırsın işinizi inşallah
cnm biz igne olarak tek pregnyl kullaniyoruz. biz carsamba sabahi attik aksam aradik hoca tatildeyim wifi olunca nete bakik yazarim dedi sonra esim bi soru daha yazmis cvp olarak 3 kelime yazmis anlamadik daha yazicakmi ins güzelce cvp verir yada aramamizi ister anlamadim acikcasi neden geri dönmedi...
mrb bize de geldi ilaç sıvı şeklinde 2 germ 2 de proyeinx2 adında...benim eşimde hücre var mı onuda bilmiyorzçünkü meni 2,3 damla.. Çok ovdu Ersel bey bu kez bulduk falan dedi...bakalım neler olacak..bu arada ilaçin ücretini söylemedi bilen var mı...bosver ücreti sonra dedi
inşlh sana da ansip olur evladını kucağına alıp onu büyütmek evet çok tatlı bi duygu ....canlar nasilsiniz? ben yeni dogmus yegenimin yanina geldim allahim okadar tatli ki anlatamam masallah. bugünde babanemin yanina hastaneye gittik ve bebegin odaya girmesi yasak oldugundan bekleme odasina ben baktim ona bi süre ve o sürede kac hemsire ve doktor yanima geldi aman nekadar güzel bir bebek diye ve hepsi benim bebegim oldugunu sandilar. hem cok güzel bi duygu hemde bi sucluluk duygusu geldi sanki üstüme hayir benim degil gibisine ama o duyguyu anlatamam herseyi verirdim benim öyle bi bebegimin olmasi icin. Rabbim hepimize nasip eder insallah öyle bir candan sevgi oluyorki... öpüyorum hepinizi
cnm hoşgeldin evet bayağı zaman oldu gelmedin hakkınıza hayırlı olsun ben derim ki tabiki celalettin hocaya gidin ama kaderde ne varsa o hayırlarla gelsin...Günaydın kader arkadasilarım nasılsınız , çok yoğunum bu ara okuyamıyorum bile . İnşallah herşey güzeldir ve yolundadır. Biz henüz birşey yapmadık Emre bey ameliyattan iki ay sonrasına çağırmıştı Eylül'ün 10 gibi oluyor o aralar gidicez bakalım ne diyecek , Prof murat Başar da iğne tenisi önermişti Ocak gibi gelin başlayın dedi. Aslında nen yine Celalettin hocaya gitmek istiyorum ama eşim ben bitkisel hiç birşey kullanmam diyorbakalım ne olacak. BDT cnm çok sevindim hadi hayırlısıyla güzel haberi ver bize Rabbim inşaallah meleklerini kucağına almayı nasip eder.
cnm üçlü set ne bilmiyorum ama acaba vitamin mi...merhaba kızlar
Celalettin hoca cevap yazdı
menegonu kesti pregnylle devam edeceğiz 45 gün bir hafta 2x5000 bir hafta 3x5000 dönüşümlü
eczaneden 3lü set alın dedi
üçlü set nedir biliyor musunuz?
merhaba arkadaşım inşlh sperm buılunur sende tüp bebeğe başlarsın cnm fsh tabiki önemli ama sadece fsh la bitmiyor lh testesteron prolaktin hepsi aslında önemli.. fazlada değilmiş fsh ınız bizim 34 lrdeydi meselamerhaba biz de 5 yıllık evliyiz eşim azosperm 1 defa tüp bebek denemesi oldu sonuç hüsran 5 yıl önce bir kaç tane de olsa sperm çıkışı vardı ve tüp bebek denedik şu an yok maalesef ki m. tese olacak nohut kürü yapıyorum ve onunla beraber kırkkilit otu kürü yeni başladık sayılır birde maca bitkisi varmış onuda almayı düşünüyorum eşimin fsh 16 bundan dolayı sperm üretimi yok
inşlh sana da ansip olur evladını kucağına alıp onu büyütmek evet çok tatlı bi duygu ....babaannene de geçmiş olsun..
cnm hoşgeldin evet bayağı zaman oldu gelmedin hakkınıza hayırlı olsun ben derim ki tabiki celalettin hocaya gidin ama kaderde ne varsa o hayırlarla gelsin...
cnm üçlü set ne bilmiyorum ama acaba vitamin mi...
merhaba arkadaşım inşlh sperm buılunur sende tüp bebeğe başlarsın cnm fsh tabiki önemli ama sadece fsh la bitmiyor lh testesteron prolaktin hepsi aslında önemli.. fazlada değilmiş fsh ınız bizim 34 lrdeydi mesela
inmeyecek gibi bi sonuç değil sizinki peki ne yol izliceksiniz...
inşlh sana da ansip olur evladını kucağına alıp onu büyütmek evet çok tatlı bi duygu ....babaannene de geçmiş olsun..
cnm hoşgeldin evet bayağı zaman oldu gelmedin hakkınıza hayırlı olsun ben derim ki tabiki celalettin hocaya gidin ama kaderde ne varsa o hayırlarla gelsin...
merhaba arkadaşım inşlh sperm buılunur sende tüp bebeğe başlarsın cnm fsh tabiki önemli ama sadece fsh la bitmiyor lh testesteron prolaktin hepsi aslında önemli.. fazlada değilmiş fsh ınız bizim 34 lrdeydi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?