- 28 Temmuz 2012
- 130
- 34
- 118
canım biz bıtkısellerı ersel beyden almıyoruz hoca baska bırının nosunu vermıstı oradan gelıo bılıyosunkı pekı bu yenı cıkan ılac kımlere verılıyo.neye göre bız ersel beyden almıyoruz dıye bıze verılmycekmıkızlar ilaçlarımız geldi
hemrex ve stonrex bide şu rambo dedikleri protein ilacı geldi 4 küçük şişe
ersel beyden kullandığımız ilaçlarımız yaklaşık 6 ay sonra değişti
sanırım farklı bir aşamaya geçtik diye umutlanıyorum
canım cok sevındım güzel haberlernı beklıyoruz.bayadır giremıodum nete ınsallah transfern hayrlısıyla gerceklesr bebıslerın sımsıkı sana tutunurlar.Canim az once cemremede yazdim.merak etmissin saolasin.
8 yumurtamin 7 si olgun cikmis.
7 taneyi isleme almislar.ve 7 side dollenmis.
Yavrucuklarim suan bolunmeye calisiyo teyzesi.dua edin ne olur.
Simdilik hersey yolundaymis insallah boyle gider.
Transfer gunu henuz belli degil
Haber bekliyoruz canim
cnm 2.41 ve 8.27 olarak dusunursek deger aralıklarnı sızın 0.94 mu oluyomerhaba kızlar
eşimin hormon sonuçlarını aldık
testesteron çok düşmüş 94.32(241 ile 827 arası olması lazım)
canım sıkıldı tabloyu tamamlayıp Celalettin hocaya attım
bakalım ne diyecek
O zaman isiniz daha kolay..diğer hormonlar iyi normal değerlerde canım sizde sorun nedir
canım naber nasılsın su yenı ılacı bılıosundr sadece belırlı kısılere mı verıldı acaba bızde kullanamazmıyız bılgın varO zaman isiniz daha kolay..
Bizim azospedm hastasi esim cocukken k abakula gevirmis sebebimiz o 1 tese 1 micro tese oldu sonuc sertol cell .ve 8 senelik evliyim esim gecen sene ocak ayinda burda bize bi arkadas bi dr.onerdi bizde gittik hoca esimi muayne etti varikos ameliyati oldu ve esim gala hocada tedavide sukur ki sperm cikisimiz oldu .bin tanede dondurulmusumuz var.bu sene sonuna kadar bi tup bebek denemesi yapicam..
Esim hormon degerleri icin hocamizin verdigi ignelerle birlikte bitkuseller verdi .yola devam ediyoruz anlican ...
Iim cnm ya snavim vardi bugn yarinda gidicem birqz dinleniyorum..sen nasilsin guzelim ohhhh internetsiz olmuyo buraya girmeden de olmuyor.. ilaclar herkese farkli geliyor ama size de uygun olsaydi muhakak verirlerdi bi daha ki kontrolde sorun derim .. bz baska gulerimlere baska gelmis mesela aman ne kullandiysa eslerimiz hepsi sifa olsun tatlim..canım naber nasılsın su yenı ılacı bılıosundr sadece belırlı kısılere mı verıldı acaba bızde kullanamazmıyız bılgın var
buarada ınt sız kalmıstım sonunda eve baglandı :)
canım biz bıtkısellerı ersel beyden almıyoruz hoca baska bırının nosunu vermıstı oradan gelıo bılıyosunkı pekı bu yenı cıkan ılac kımlere verılıyo.neye göre bız ersel beyden almıyoruz dıye bıze verılmycekmı
Aynen bitkisel olduklari icin biraz daha rahat veriyoruz eslere ilaclari bundan once ramazanda esime bi sivi vermisti o cok ii gelmisti esime simdide baska sivi gonderdi hepikize sifa olsun ..Bu yeni ilaçlar Ersel beyden alan tüm kişilere gönderiliyor sanırım. Çünki herkes yeni ilaçlardan bahsediyor. Bize gelenler yeni... Kontrole gittiğinizde belki sizide yönlendirir.
Bu değişen ilaçlar daha önce kaç kişide denendi, ne sonuçlar verdi yoksa bizler üzerinde mi deneniyor bilmiyorum ama güzel ve olumlu etkileri olur inşallah. Kapsüllerin içinde bitkisel karışımlar olduğu için içim biraz rahat, belki yararı olmaz ama zararıda olacağını düşünmüyorum, Bir 3 ay kullanıp görücez.
Kızlar herkese merhaba, izmirde önerebileceğiniz iyi bir ürolog ve tup bebek merkezi varmı? Biz normalde kaan hocada tedavideyiz. Bir yıldır iğne kullanıyoruz. Ama fısh testinde hüsrana uğradık. Hoca 3. Micro teseyi yapalım diyor. Cok kararsız kaldık. Suan izmirdeyiz. Baska bir doktorada danısalım istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
biz genelde hep aynı ilaçlara denk geliyoruz hadi bu sefer iyi sonuçlar alırız inş canımAynıları bizede geldi canım şifa olur inşallah eşlerimize
canım bizde yaklaşık 6 ay ersel beyden ilaç almadık neden öyle oldu bilmiyorum ama bana kalsa ilk ersel beyden ilaçları kullanmak isterdim çünkü sanki ersel beyin ilaçlarından sonra spermatid çıktı sayısı arttı. kontrole gittiğinizde konuşun sorun hocaya ersel beyle başlayalım mı diye, daha çabuk sonuç alırsınız diye umuyorum.canım biz bıtkısellerı ersel beyden almıyoruz hoca baska bırının nosunu vermıstı oradan gelıo bılıyosunkı pekı bu yenı cıkan ılac kımlere verılıyo.neye göre bız ersel beyden almıyoruz dıye bıze verılmycekmı
Aynen bitkisel olduklari icin biraz daha rahat veriyoruz eslere ilaclari bundan once ramazanda esime bi sivi vermisti o cok ii gelmisti esime simdide baska sivi gonderdi hepikize sifa olsun ..
Kızlar herkese merhaba, izmirde önerebileceğiniz iyi bir ürolog ve tup bebek merkezi varmı? Biz normalde kaan hocada tedavideyiz. Bir yıldır iğne kullanıyoruz. Ama fısh testinde hüsrana uğradık. Hoca 3. Micro teseyi yapalım diyor. Cok kararsız kaldık. Suan izmirdeyiz. Baska bir doktorada danısalım istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
herkese musmutlu pazarlar ....
ayy cnm ınsallah sınavların ıyı gecer :) evet buraya gıremıodum ya cok merak edıyodum ne oluyo ne bıtıyo..hoca bıze nıye ersel beyden ılac aldrmadı bılmıorum. kontrole gidince sorucaz artık ınsallah etkılerı olur ıyı sekıldeIim cnm ya snavi m vardi bugn yarinda gidicem birqz dinleniyorum..sen nasilsin guzelim ohhhh internetsiz olmuyo buraya girmeden de olmuyor.. ilaclar herkese farkli geliyor ama size de uygun olsaydi muhakak verirlerdi bi daha ki kontrolde sorun derim .. bz baska gulerimlere baska gelmis mesela aman ne kullandiysa eslerimiz hepsi sifa olsun tatlim..
ınsallah ıyı sonuclar alırsınız canım bu yenı ılacların ıyı olacgnı dusunuyorum oyle deme mesela esım bıtkısel seyler kullanıodu pekmez bal gıbı bızım prolaktın 30dan 16ya düşmüştü onları bırakınca yıne arttı 20 oldu. bızde kontrole gıdınce soralım hocayaBu yeni ilaçlar Ersel beyden alan tüm kişilere gönderiliyor sanırım. Çünki herkes yeni ilaçlardan bahsediyor. Bize gelenler yeni... Kontrole gittiğinizde belki sizide yönlendirir.
Bu değişen ilaçlar daha önce kaç kişide denendi, ne sonuçlar verdi yoksa bizler üzerinde mi deneniyor bilmiyorum ama güzel ve olumlu etkileri olur inşallah. Kapsüllerin içinde bitkisel karışımlar olduğu için içim biraz rahat, belki yararı olmaz ama zararıda olacağını düşünmüyorum, Bir 3 ay kullanıp görücez.
ılk kımden alıodunz ılacları bıze ılaclar bursadan gelıyo ama tam olark ısmı nedır bılmıorum aktarın..ınsallah kontrolde bızde konusalm da ersel beyın ısmını cok duyuyorum ben de ılk ondan almadgmızı duyunca uzulmustumbiz genelde hep aynı ilaçlara denk geliyoruz hadi bu sefer iyi sonuçlar alırız inş canım
canım bizde yaklaşık 6 ay ersel beyden ilaç almadık neden öyle oldu bilmiyorum ama bana kalsa ilk ersel beyden ilaçları kullanmak isterdim çünkü sanki ersel beyin ilaçlarından sonra spermatid çıktı sayısı arttı. kontrole gittiğinizde konuşun sorun hocaya ersel beyle başlayalım mı diye, daha çabuk sonuç alırsınız diye umuyorum.
canım aslında ben proxeed plusn etkısını merak edıyorum bızlerın durumnda ıse yarar mı acabaBizede gecen sefer verdikleri ilaçlar iyi gelmişti, şimdi bi gerileme olmaz inşallah. İlk kullanmaya başladığında biraz bağırsak sorunu yaşıyor ama bünye alışınca geçiyor.
Bu arada proxeed plus spermleri çoğaltıyormuş, siz hiç kulandınız mı?
canım aslında ben proxeed plusn etkısını merak edıyorum bızlerın durumnda ıse yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?