Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm ayni kisi degilmis bize verilen tel nosu farkliydi haminne marka bitkisel kullanio esim ersel beyin boyle bi bitkiseli yok herhlde. Insallah cnm:) bnde balli bi karsim hazirliorum insallah sifa olur

Merhaba herkese...
Yine bir heyecanla bekleyis icindeyiz.
cumartesi 7 embriyomun 3.gunuydu.
6 tanesi pgt ye alindi.sabah 10.30 da kac tanesi saglikli belli olcak ve duruma gore transfere alcaklar.
Dua edin ne olur.yavrularim pgt sinavini gecsin.
yarina ve yavrularima ulasmak icin yasar gibiyim bugun.
Insallah yarin hersey yolunda gider.
Opuyorum sizleri

Cnm ayni kisi degilmis bize verilen tel nosu farkliydi haminne marka bitkisel kullanio esim ersel beyin boyle bi bitkiseli yok herhlde. Insallah cnm:) bnde balli bi karsim hazirliorum insallah sifa olur

Doktora kontrole gittiğiniz sorarsınız? Belkide dediğim gibi kendisi Ersel beye yönlendirir. Celalettin hoca, Vakıfta muayene ediyordu. Eşim gittiğinde Ersel beyde oradaymış :)

İnşallllaahhhh Allahım yüzünüzü güldürür

Canim insallah evlatlarin bu sinavi gecer.rabbim yardimcnz olsun.dualarimiz seninle
Evet kontrole gidince konusacaz cnm. Ekim gibi gideriz insallah

Canim insallah hersey yolunda gider insallah guzel haberini alirim dualarim seninle canim allah yardimcin olsun

İNŞALLAH herşey yolunda gider dualarımız seninlee
yarın güzel haberlerini bekliyoruz darısı başımıza bizde bu aşamalara geliriz İNŞALLAH

Kizlar balli bi karisim yapicam sizce hangi bal iyi bir turlu karar veremedim bildgnz iyi bi marka var mi

biz kısa bir süre önce sperm testi şoku yaşadık.benim pko sendromu yüzünden tedavi,aşılama,tüp bebek gibi kavramlara aşinaydık göze almıştık ama sperm testi sonucu eşim için yıkım oldu.sayı 2 milyondu,hareket ve diğer her ayrıntı sıfır görünüyor test sonucunda.ilk evlendiğimizde sperm sayısı iyiydi 50 milyon civarıydı ama 2 senede varikosel sayıyı baya düşürmüş.varikosel teşhisi koyuldu,ameliyat olmak için tarihe karar vermeye uğraşıyoruz.şu an varikosel topiclerine mi azospermi topiclerine mi yazmam gerektiğini bile bilmiyorum.Allah büyük inşallah pko ile savaşı kazanıp hormonları ve adetleri düzenlemeyi başardığım gibi sperm sayısı sorununu da elele aşmayı başarabiliriz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ateş düştüğü yeri yakar derler ama şu an bu topiclerde yazan her kardeşim için yanıyor içim.rabbimin yardımıyla,inanmakla ve moralle başlıyor herşey.ben şu an ilaçsız adet görebiliyorsam,2 sene önceki durumuma göre pko da baya yol katettiysem Allahın izniyle eşlerimiz de bunu başarabilir.hamilelik ve bebek müjdeleri paylaşmak dileğiyle

Canımmmmmm çook ama çook sevindimm. Ne güzel haberler bunlar böyle... Rabbime şükürler olsun.. Bu güzel haberlerin bereketi olsun inşallah..

Hayırlısı olsun birtanemm.. Zaten zorlama eşini.. İstemiyorsa bitkiselleri bırak kullanmasın.. İsteye istemeye kullanması da bir fayda sağlamayacaktır bence.. Senin neler hissettiğini anlayabiliyorum bu durum karşısında ama sabırlı ol.. İnşallah güzel günler göreceğiz hepimiz bebeklerimizle..

Y delesyon testiniz çıkmış canım çok güzell.. Çook şükür.. Çook mutlu oldumm söylememiştin bunu bana unuttun herhalde :)

Canımmm herşey yolunda gidecekk.. Hiiçç sıkılma tamam mı.. Biz senin yanındayız Allahın izzniyle herşey ççook güzel olacak sonunda inşallah..

Kizlar balli bi karisim yapicam sizce hangi bal iyi bir turlu karar veremedim bildgnz iyi bi marka var mi

Kestane balı kullan canım.. Ama marka bilmiyorum.. Kestane balı kullanıyorum ben hep aktardan alıyorumm.

Canım inşallah düzelir herşey.. Sen daha önce ne güzel başarılar elde etmişsin bunu da başarırsın Allahın izniyle.. Eşinn durumu umutsuz değil çok şükür.. İnşallah çok geçmeden düzelir herşey ben yle umuyorumm..

Tülayımm dün yazamadım canımm dün için de okudum bugün içinde bitirdim çook şükür ya bedi.leri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…