canım ermiş aktardan kullandık bizılk kımden alıodunz ılacları bıze ılaclar bursadan gelıyo ama tam olark ısmı nedır bılmıorum aktarın..ınsallah kontrolde bızde konusalm da ersel beyın ısmını cok duyuyorum ben de ılk ondan almadgmızı duyunca uzulmustum
Cnm ayni kisi degilmis bize verilen tel nosu farkliydi haminne marka bitkisel kullanio esim ersel beyin boyle bi bitkiseli yok herhlde. Insallah cnm:) bnde balli bi karsim hazirliorum insallah sifa olurErsel bey Bursa'da. İstanbul'a gelip gidiyor. Belki aynı kişidir.
Proxeed plus bizlere şimdilik çok etki yapmaz diye düşünüyorum. Yorumlara göre sperm çıkışı olan kişilerde hızlı bir şekilde arttıyormuş. Az sprem sayısına sahip olupta kullanan kişiler arasında normal gebe bile kalan varmış. İnşallah bizlerde çıkışlar başlarda bir deneriz :)
Bursada mi o cnm. Haminne marka urunler yollandi bizecanım ermiş aktardan kullandık biz
Cnm ayni kisi degilmis bize verilen tel nosu farkliydi haminne marka bitkisel kullanio esim ersel beyin boyle bi bitkiseli yok herhlde. Insallah cnm:) bnde balli bi karsim hazirliorum insallah sifa olur
Merhaba herkese...
Yine bir heyecanla bekleyis icindeyiz.
cumartesi 7 embriyomun 3.gunuydu.
6 tanesi pgt ye alindi.sabah 10.30 da kac tanesi saglikli belli olcak ve duruma gore transfere alcaklar.
Dua edin ne olur.yavrularim pgt sinavini gecsin.
yarina ve yavrularima ulasmak icin yasar gibiyim bugun.
Insallah yarin hersey yolunda gider.
Opuyorum sizleri
Canim insallah evlatlarin bu sinavi gecer.rabbim yardimcnz olsun.dualarimiz seninleMerhaba herkese...
6 tanesi pgt ye alindi.sabah 10.30 da kac tanesi saglikli belli olcak ve duruma gore transfere alcaklar.
Opuyorum sizleri
Evet kontrole gidince konusacaz cnm. Ekim gibi gideriz insallahDoktora kontrole gittiğiniz sorarsınız? Belkide dediğim gibi kendisi Ersel beye yönlendirir. Celalettin hoca, Vakıfta muayene ediyordu. Eşim gittiğinde Ersel beyde oradaymış :)
İnşallllaahhhh Allahım yüzünüzü güldürür
Merhaba herkese...
Opuyorum sizleri
İNŞALLAH herşey yolunda gider dualarımız seninleeMerhaba herkese...
Opuyorum sizleri
bilmiyorum canım biz böğürtlen kökü çayı bide g2 macunu kullandıkBursada mi o cnm. Haminne marka urunler yollandi bize
Anladim cnm. Ben esime balli bi karisim yapiyorum tere tohumu kereviz tohumu gibi birsuru baharat var insallah sifa olurbilmiyorum canım biz böğürtlen kökü çayı bide g2 macunu kullandık
böğrtlen kökü ne için acaba öğrenebilirmiyimbilmiyorum canım biz böğürtlen kökü çayı bide g2 macunu kullandık
böğürtlen kökü ne için söyler misiniz kestane balı ile yapın orjinalliğine güvendiğiniz bir ürün olsurKizlar balli bi karisim yapicam sizce hangi bal iyi bir turlu karar veremedim bildgnz iyi bi marka var mi
Yani tam olarak bilmiorum ama azospermi icin oneriliyo bogurtlen kokunu kaynatiosunböğürtlen kökü ne için söyler misiniz kestane balı ile yapın orjinalliğine güvendiğiniz bir ürün olsur
cnm sagol cvin icin size ne dedi acaba?bence sonuçları tekrar mail atın belki gözünden kaçmıştır bugün bize cevap yazdı
çok mail atan varsa arada gözünden kaçabilir
inşlh sana da ansip olur evladını kucağına alıp onu büyütmek evet çok tatlı bi duygu ....babaannene de geçmiş olsun..
sagol cnm allah razi olsun her isteyene nasip etsin yüce rabbim..
Canim az once cemremede yazdim.merak etmissin saolasin.
8 yumurtamin 7 si olgun cikmis.
7 taneyi isleme almislar.ve 7 side dollenmis.
Yavrucuklarim suan bolunmeye calisiyo teyzesi.dua edin ne olur.
Simdilik hersey yolundaymis insallah boyle gider.
Transfer gunu henuz belli degil
Haber bekliyoruz canim
Günaydın kader arkadasilarım nasılsınız , çok yoğunum bu ara okuyamıyorum bile . İnşallah herşey güzeldir ve yolundadır. Biz henüz birşey yapmadık Emre bey ameliyattan iki ay sonrasına çağırmıştı Eylül'ün 10 gibi oluyor o aralar gidicez bakalım ne diyecek , Prof murat Başar da iğne tenisi önermişti Ocak gibi gelin başlayın dedi. Aslında nen yine Celalettin hocaya gitmek istiyorum ama eşim ben bitkisel hiç birşey kullanmam diyorbakalım ne olacak. BDT cnm çok sevindim hadi hayırlısıyla güzel haberi ver bize Rabbim inşaallah meleklerini kucağına almayı nasip eder.
canım merhaba.uzun süredir giremedim.ramazan bayram derken eşimin semineri için erzuruma gittik.yeni geldik.bayağı yoğun geçti zaman.biz normalde bayramdan hemen sonra microtese olacaktık emre hocayla öyle konuşmuştuk.bize 20 gün iğne kullanmayın vücudun durumuna bakalım hemde vücut dinlensin demişti.ama tersi oldu.testesteron düştü fsh yükseldi.hocam herşeye rağmen yapalım dedim.makalenizde testesteronun çok etkisi olmadığı yazıyordu danıştım evet doğrudur dedi ama bize testesteronu yükseltelim dedi.bende anlamadım doğruysa neden uzatıyoruz.birde her aradığımda farklı konuşuyor.bir hazırlan diyor bir hazırlanma diyor.sizde 3-5 tane bulacağımı hissediyorum beraber hazırlanın dedi.ben zaten her aradığımda hazırlanmak istiyorum diye baskı yaparken şimdi hazırlansanız daha iyi olur dedi.yani bu durum benim 2 adet dönemimin bitmesine neden oldu.bir diyor dondurulduğunda kalite bozulmaz bir diğerinde çözünürken fire verebiliriz diyor.yani bilmiyorum canım sanırım şansızlığım burdada yakamı bırakmıyor.eşimde telefonla tedavi olmaz yanına gidelim diyor.bende selahattin hocayla devam edelim yakın yol olmazsa emre beye gidelim dedim.uzak yol artık beni çok yordu.tatile girdiğimizden beri hep yollardayız ve çok yoruldum.yani şuan ne yapacağımızı bilemiyoruz canım.bizde doktorlar gibi gelgitler yaşıyoruz.duana ihtiyacım var canım.aslında artık eşime bırakalım plan yapmayı zaman neyi gösterirse öyle yaşayalım diyorum.planlı yaşamaktan yoruldum ve bana faydası olmadı.genede hiçbirşey net değil canım.istanbula gelirsem sana muhakkak haber edeceğim canım.eşim yinede bir gidip görüşünü alalım istiyor.hem selahattin hocayla hemde emre beyle devam ediyoruz şuan.ya batacağız ya çıkacağız bu durumdan.bizim durumda horozu çok olan köyün durumu gibi oldu.ayrıca söylemeyi unuttum bizim y delesyon testimiz temiz çıktı.emre hoca bu çok iyi dedi.
Merhaba herkese...
Opuyorum sizleri
Kizlar balli bi karisim yapicam sizce hangi bal iyi bir turlu karar veremedim bildgnz iyi bi marka var mi
biz kısa bir süre önce sperm testi şoku yaşadık.benim pko sendromu yüzünden tedavi,aşılama,tüp bebek gibi kavramlara aşinaydık göze almıştık ama sperm testi sonucu eşim için yıkım oldu.sayı 2 milyondu,hareket ve diğer her ayrıntı sıfır görünüyor test sonucunda.ilk evlendiğimizde sperm sayısı iyiydi 50 milyon civarıydı ama 2 senede varikosel sayıyı baya düşürmüş.varikosel teşhisi koyuldu,ameliyat olmak için tarihe karar vermeye uğraşıyoruz.şu an varikosel topiclerine mi azospermi topiclerine mi yazmam gerektiğini bile bilmiyorum.Allah büyük inşallah pko ile savaşı kazanıp hormonları ve adetleri düzenlemeyi başardığım gibi sperm sayısı sorununu da elele aşmayı başarabiliriz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ateş düştüğü yeri yakar derler ama şu an bu topiclerde yazan her kardeşim için yanıyor içim.rabbimin yardımıyla,inanmakla ve moralle başlıyor herşey.ben şu an ilaçsız adet görebiliyorsam,2 sene önceki durumuma göre pko da baya yol katettiysem Allahın izniyle eşlerimiz de bunu başarabilir.hamilelik ve bebek müjdeleri paylaşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?