- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim naber gorusemedik bayadir ben bitkisel karisim yapicam balla kestane bali agir olmazmi tatlimCanımmmmmm çook ama çook sevindimm. Ne güzel haberler bunlar böyle... Rabbime şükürler olsun.. Bu güzel haberlerin bereketi olsun inşallah..
Hayırlısı olsun birtanemm.. Zaten zorlama eşini.. İstemiyorsa bitkiselleri bırak kullanmasın.. İsteye istemeye kullanması da bir fayda sağlamayacaktır bence.. Senin neler hissettiğini anlayabiliyorum bu durum karşısında ama sabırlı ol.. İnşallah güzel günler göreceğiz hepimiz bebeklerimizle..
Y delesyon testiniz çıkmış canım çok güzell.. Çook şükür.. Çook mutlu oldumm söylememiştin bunu bana unuttun herhalde :)
Canımmm herşey yolunda gidecekk.. Hiiçç sıkılma tamam mı.. Biz senin yanındayız Allahın izzniyle herşey ççook güzel olacak sonunda inşallah..
Kestane balı kullan canım.. Ama marka bilmiyorum.. Kestane balı kullanıyorum ben hep aktardan alıyorumm.
Canım inşallah düzelir herşey.. Sen daha önce ne güzel başarılar elde etmişsin bunu da başarırsın Allahın izniyle.. Eşinn durumu umutsuz değil çok şükür.. İnşallah çok geçmeden düzelir herşey ben yle umuyorumm..
canım benim duam c.tesi bitti ben de diğer arkadaşlar gibi namaz kılacakmıyım? birşey yazmamışsın onların ki gibi mi kılayım namazımı25-Eryega -------------25/08/2014 ---------- Pazartesi
Sıra Eryega kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz Pazartesi akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
canım sana söyledim sanmışım unutmuşum.evet elhamdüllillah temiz çıktı.bugün mersine gidiyoruz.yarın hocayla görüşeceğiz.inşallah herşey iyi çıkar ve bizde başlayabiliriz artık tedavilere.Canımmmmmm çook ama çook sevindimm. Ne güzel haberler bunlar böyle... Rabbime şükürler olsun.. Bu güzel haberlerin bereketi olsun inşallah..
Hayırlısı olsun birtanemm.. Zaten zorlama eşini.. İstemiyorsa bitkiselleri bırak kullanmasın.. İsteye istemeye kullanması da bir fayda sağlamayacaktır bence.. Senin neler hissettiğini anlayabiliyorum bu durum karşısında ama sabırlı ol.. İnşallah güzel günler göreceğiz hepimiz bebeklerimizle..
Y delesyon testiniz çıkmış canım çok güzell.. Çook şükür.. Çook mutlu oldumm söylememiştin bunu bana unuttun herhalde :)
Canımmm herşey yolunda gidecekk.. Hiiçç sıkılma tamam mı.. Biz senin yanındayız Allahın izzniyle herşey ççook güzel olacak sonunda inşallah..
Kestane balı kullan canım.. Ama marka bilmiyorum.. Kestane balı kullanıyorum ben hep aktardan alıyorumm.
Canım inşallah düzelir herşey.. Sen daha önce ne güzel başarılar elde etmişsin bunu da başarırsın Allahın izniyle.. Eşinn durumu umutsuz değil çok şükür.. İnşallah çok geçmeden düzelir herşey ben yle umuyorumm..
canım böğürtlen kökü iltihap sökücü.yani lökositleri temizliyor.kadınlarda iltihap söküyor.kadın ve erkek bunu birlikte kullanabiliyor.böğrtlen kökü ne için acaba öğrenebilirmiyim
canım arkadaşım.rabbimden dileğim herşey istediğin gibi güzel olsun.yavruların sınavını geçsin ve annesinin pamuk gönlüne girsin.ben pek takip edemiyorum ama haberine çok sevindim canım benim.Merhaba herkese...
Yine bir heyecanla bekleyis icindeyiz.
cumartesi 7 embriyomun 3.gunuydu.
6 tanesi pgt ye alindi.sabah 10.30 da kac tanesi saglikli belli olcak ve duruma gore transfere alcaklar.
Dua edin ne olur.yavrularim pgt sinavini gecsin.
yarina ve yavrularima ulasmak icin yasar gibiyim bugun.
Insallah yarin hersey yolunda gider.
Opuyorum sizleri
canım benim duam c.tesi bitti ben de diğer arkadaşlar gibi namaz kılacakmıyım? birşey yazmamışsın onların ki gibi mi kılayım namazımı
Canim siz hic kullandiniz mi. Bizde cok fazla lokosit vardi nasil kullaniliyo nette demleme diyor.canım böğürtlen kökü iltihap sökücü.yani lökositleri temizliyor.kadınlarda iltihap söküyor.kadın ve erkek bunu birlikte kullanabiliyor.
canm mrb çoook sevindim senn adına çoktandr giremiyordm topiğe inş bu sefer ayın altısında güzel haber alırsın bu pgt çok iyi olmuş ne güzel sağlıklı olanlar yerlştirilmiş o yapılmasaydı diğerleride konulabilirdi ne güzel bi nimet gerçekten rabbim inş sağlıklı bi şekilde devam ettirsin canm gebeliğini dualarım sennle canmmmTelefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Hepinize cokkkk tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
6 embriyomdan 2 si saglikli cikti.
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
5.gun ve kalitesi gayet iyiymis.super bir transfer oldu dedi doktorum.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
6 eylul test tarihim.bekleyip gorcez...
Insallah yavrularim beni bir omur boyu birakmaz...
Canimm bnmm ayy heyecan yaptimm insallah bebislerin sana tutunur ikizlerin olur :))) dualarimiz seninle rabbim ya muhyi ismiyle canlandrsin bebislerini..amin :)Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
mrb canm nasılsın çoktandr giremiordum bende topiğe tedavinz nasıl gidiyoCanim siz hic kullandiniz mi. Bizde cok fazla lokosit vardi nasil kullaniliyo nette demleme diyor.
canm inş güzel geçer görüşmeniz hayırlı cavaplar alırsınız rabbim yardımcınz olsuncanım sana söyledim sanmışım unutmuşum.evet elhamdüllillah temiz çıktı.bugün mersine gidiyoruz.yarın hocayla görüşeceğiz.inşallah herşey iyi çıkar ve bizde başlayabiliriz artık tedavilere.
Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Merhaba arkadaşlar uxun zamandır yazamadım biraz kafa dinlemeye kisa bir tatile gittik. Dün gece döndük tabi bu sure içinde esim bitkiselleri kullanamadişimdi işimiz daha zor çünkü eşim iğnelere baslayacak aslında çoktan başlaması gerekiyordu ama ramazan bayram tatil derken ertelendi anlicaniz tedavi biraz aksadi bizim neyse durumlar böyle. ..
Haftaya okul başlıyor ve okulda yine bir sürü hamile olduğunu öğrendim simdi okulda herkes bana soracak herkese cevap vermek zorunda kalicam sirf bu yüzden okulun açılmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?