ayyy canim hep beraber kavusalim insallah yavrularimiza.rabbim dileyen herkese tedaviyi nasip etsin sonu guzel olsun insallah.
amin canim insallah.2.tedavimiz bize ugur getirsin insallah.
yavrularimiz gelsin artik hayirlisiyla canim yaaa
canım dualarımız seninle sitenin bu hali karışık olsa da halay çekeceğiz yakındaaaa
Ayyy cemremcimmm haberler guzel simdilik.
8 yumurtam toplanmistiya 7 tanesi olgun cikmis.o 7 taneyi isleme almislar ve 7 side dollenmis.
Bugun itibariyle dollenme tamamlanmis.yarin bolunmeye baslicaklarmis.yine haber vericeklet.transfer gunu henuz belli degil.bolunmelerine gore karar vercekler.ama pgt 3.gun yapilcakmis.
Bi heyecanla bekliyoruz canim.yavrumla yada yavrularimla bulusmama az kaldi.
canım benmim de tek dileğim okula hep bekar öğretmenler atansın moral oluyorMerhaba arkadaşlar uxun zamandır yazamadım biraz kafa dinlemeye kisa bir tatile gittik. Dün gece döndük tabi bu sure içinde esim bitkiselleri kullanamadişimdi işimiz daha zor çünkü eşim iğnelere baslayacak aslında çoktan başlaması gerekiyordu ama ramazan bayram tatil derken ertelendi anlicaniz tedavi biraz aksadi bizim neyse durumlar böyle. ..
Haftaya okul başlıyor ve okulda yine bir sürü hamile olduğunu öğrendim simdi okulda herkes bana soracak herkese cevap vermek zorunda kalicam sirf bu yüzden okulun açılmasını istemiyorum
Canım ben genelde kestane balı kullanıyorumm.. Sen bilirsin ağır olacağını düşünüyorsan çiçek balı kullan..Canim naber gorusemedik bayadir ben bitkisel karisim yapicam balla kestane bali agir olmazmi tatlim
İnşallah canım yaa bir an önce toparlanmamiz lazim ekim 15 gibi kontrol var çünkü bu arada ben de kadın doğum a gifip tüm testleri yaptiricamCanım benimm üzülme.. Dert etme içine.. Oluyor öyle arada bunalmış olabilirsiniz.. Aksatmış olabilirsiniz.. Ama o rehavet geçiyor bir süre sonra.. Toparlarsınız Allahın izniyle..
Canım benim de tatilde olmama rağmen içim sıkılıyordu aslında son bir yil çok yipratti beni artık bi sonuç istiyorum bazen microtese olsak da sonucu bilsek tamam ya da devam bi karar versek diyorumcanlar hepinize selam
günleredir içimde bir sıkıntı bir sıkıntı boğuluyorum sanki hayırlısı artık
BTD08
canım benmim de tek dileğim okula hep bekar öğretmenler atansın moral oluyor
ilaçlar bizde de öyle oldu olması gerektiği gibi kullanamadı eşim insanın canı sıkılıyor ama yapacak bir şey de yok hakkımızda hayırlısı
ayy insallah canim.saolasin dualarin icin.rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cnmbtd08
canım dualarımız seninle
halaya az kaldı
valla cnm ne guzel biseymis bu pgt.canm mrb çoook sevindim senn adına çoktandr giremiyordm topiğe inş bu sefer ayın altısında güzel haber alırsın bu pgt çok iyi olmuş ne güzel sağlıklı olanlar yerlştirilmiş o yapılmasaydı diğerleride konulabilirdi ne güzel bi nimet gerçekten rabbim inş sağlıklı bi şekilde devam ettirsin canm gebeliğini dualarım sennle canmmm
Ayy bende cok heyecanliyim cnm yaaaCanimm bnmm ayy heyecan yaptimm insallah bebislerin sana tutunur ikizlerin olur :))) dualarimiz seninle rabbim ya muhyi ismiyle canlandrsin bebislerini..amin :)
Insallah cnm yavrularim birakmasin beni.hemde bir omur boyu.Canımmmm benimm çoook sevindimm.. Ne kadar heyecanlandımm anlatamam sana..Hadi inşallah.. İkiside tutunuversinnnn annelerine..
CANIMMMMMM inşallah yakındır hayırlısı artıkkkSerapcımmm,
Bizim ne zaman yakınlaşacak hamile olma ihtimalimiz bakalımm
AMİNNNNNN CÜMLEMİZE ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİNNNNayy insallah canim.saolasin dualarin icin.rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cnm
valla cnm ne guzel biseymis bu pgt.
kaybettigim bebegimde hastaymis bu sekilde.
ve yaptirmasaydik hepsi 5.gune gelebildigi Icin sagliksiz olanlardan biri denk gelebilirdi tabi transferde
inanirmisin hangi kromozon eksik hangisi fazla tek tek cikmis.sayilarini soyledi.hatta hangi sendromlar onlari bile soyledi doktor.degisik genetik hastalik adlari.hic duymamistim inan
bizde kromozon analizinde bi sorun yok ama spermle yumurta birlesirken boyle hata veriyomus cnm.
hakkimizda hayirlisi artik.
Ayy bende cok heyecanliyim cnm yaaa
6 eylulu nasil beklicem bilmiyorummm
Insallah cnm yavrularim birakmasin beni.hemde bir omur boyu.
tatil tatil olmadı kiİnşallah canım yaa bir an önce toparlanmamiz lazim ekim 15 gibi kontrol var çünkü bu arada ben de kadın doğum a gifip tüm testleri yaptiricam
Canım benim de tatilde olmama rağmen içim sıkılıyordu aslında son bir yil çok yipratti beni artık bi sonuç istiyorum bazen microtese olsak da sonucu bilsek tamam ya da devam bi karar versek diyorum
CANIMMMMMM inşallah yakındır hayırlısı artıkkk
ersel beyin yeni ilacı umut oldu bakalım eylülde gideceğiz ama çoook isyiyorum herkes gibi
yeni kontrolde en azından bir ilerleme görsem içim rahatlayacak
eşime diyorum ki bizim çocuk assolist gibi en son gelecek
dua etmekten başka elden ne gelirEki Görüntüle 1226069
canımmmm inşallah sperm çıkar senin için dua edeceğimBizde 1 aya kadar tese olcaz.. Çok heyecanlıyım..Elim ayağım birbirine dolanıyor.. İstihareye yattımm.. Sanki yanımda birisi vardı da bütün gece onunla konuştum.. Rüyamda aynı yattığım yerde yatıyorum ve biri var sağ yanımda berjerde oturuyor.. Konuşuyorum ama gülüyorum mutluyum ne konuştuğumu hatırlamıyorum.. Sadece uyandım bir ara ve bunu unutmayacağım diye söz verdim kendi kendime ama sabah kalktığımda hiç bişey hatırlamıyordum.. Ufak tefek şeyler sadece aklımda kalanlar.. Deniz kumsal, birde puan tablosu 70, 80 gibi puanlar Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Hepinize cokkkk tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
6 embriyomdan 2 si saglikli cikti.
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
5.gun ve kalitesi gayet iyiymis.super bir transfer oldu dedi doktorum.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
6 eylul test tarihim.bekleyip gorcez...
Insallah yavrularim beni bir omur boyu birakmaz...
canımmmm inşallah sperm çıkar senin için dua edeceğim
karar verdiğinizi bilmiyordummm
kime olacaksınız
AYYYY HEYECAN YAPTIMMM
Canım inşallah bu kez kucağına alacaksin... hangi merkezde oldu tüp bebek tedavisiayy insallah canim.saolasin dualarin icin.rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cnm
valla cnm ne guzel biseymis bu pgt.
kaybettigim bebegimde hastaymis bu sekilde.
ve yaptirmasaydik hepsi 5.gune gelebildigi Icin sagliksiz olanlardan biri denk gelebilirdi tabi transferde
inanirmisin hangi kromozon eksik hangisi fazla tek tek cikmis.sayilarini soyledi.hatta hangi sendromlar onlari bile soyledi doktor.degisik genetik hastalik adlari.hic duymamistim inan
bizde kromozon analizinde bi sorun yok ama spermle yumurta birlesirken boyle hata veriyomus cnm.
hakkimizda hayirlisi artik.
Ayy bende cok heyecanliyim cnm yaaa
6 eylulu nasil beklicem bilmiyorummm
Insallah cnm yavrularim birakmasin beni.hemde bir omur boyu.
İnşallah canım yaa Allah artık bizim yüzümüzü de güldürsün çünkü cok zor bununla yaşamaktatil tatil olmadı ki
insanlar bile isteye aynı soruyu tekrar tekrar sormasa
ne tepki veriyorum diye yüzüme bakıp anlam çıkarmaya çalışmasa
oluyor işte ne yaparsınnn
son gülen iyi güler bizim de yüzümüz gülecek çifter çifter inşallah hepimize
Canım ya inşallah mutlu sonla biten bir ameliyat ve tedavi olur heyecanlanman çok doğal biz bile senin yerine heyecan yapıyoruzBizde 1 aya kadar tese olcaz.. Çok heyecanlıyım..Elim ayağım birbirine dolanıyor.. İstihareye yattımm.. Sanki yanımda birisi vardı da bütün gece onunla konuştum.. Rüyamda aynı yattığım yerde yatıyorum ve biri var sağ yanımda berjerde oturuyor.. Konuşuyorum ama gülüyorum mutluyum ne konuştuğumu hatırlamıyorum.. Sadece uyandım bir ara ve bunu unutmayacağım diye söz verdim kendi kendime ama sabah kalktığımda hiç bişey hatırlamıyordum.. Ufak tefek şeyler sadece aklımda kalanlar.. Deniz kumsal, birde puan tablosu 70, 80 gibi puanlar Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERECEKSİN AMA ÇOK HEYECANLIAh sen birde bendeki heyecanı görsenn canım.. Doğu fertilde yaptıracağız büyük ihtimalle.. Çünkü eşimin durumunda olan kişilerden bilgi aldık.. İyiki aldık yorulacaktık ist.a gitmek için.. Büyük ihtimalle orası olacak bir aksilik çıkmazsa.. Rabbimden sadece hayırlısını istiyorumm.. Bakalım nasıl geçecek o dakikalar.. Nasıl bekleyeceğim onu ameliyathane kapısında bilemiyorummm
CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERECEKSİN AMA ÇOK HEYECANLI
İnşallah canım yaa Allah artık bizim yüzümüzü de güldürsün çünkü cok zor bununla yaşamak
Canım ya inşallah mutlu sonla biten bir ameliyat ve tedavi olur heyecanlanman çok doğal biz bile senin yerine heyecan yapıyoruz
Canım tese kararı almak bile başlı başına bir heyecan çok haklısın ama bu süre zarfında içini ferah tutmaya çalış evrene olumlu gönderAllahımmmm izin versinde inşallah o güzel haberleri verebileyimm canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?