Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kuzumm inşallah.. İnanki ben hep pozitif olmaya gayret gösteriyorumm.. Dediğin şeye kesinlikle katılıyorum.. Olumlu düşünmezsek kötüyü çağırıyoruz.. İnanırsak başarıyoruz gerçekten.. Heyecanım stress değil aslında inanılmaz mutluyum.. Belki istiharenin etkisidir bilemiyorum ama.. Olacak gibi hissediyorum sankii.. Rabbim izin versin inşallah..

Kızlar merhaba ben geldim kısa bir tatilden sonra artık tedaviye başlamaya karar verdik. Ama nerden başlayacağımızı nasıl yapacağımızı bilmiyoruz elimizde eşime dair bir tek sperm testi var başkada birşey yok . istanbul anadolu yakasında oturuyorum . sizce nerden başlamalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. emre bakırcıoğlunu aradım muayne ücreti. 325 tl dediler ohaa dedim ya ve ağladım. hep böylemi olucak maddi olarak çok iyi değiliz.

Canım çook zor biliyorum.. Rabbim güç kuvvet versin.. Sen sabret ve iyi bir yerden başla sana tavsiyem.. İstanbulda olsaydım tese için emre bakırcıoğlunu tercih ederdim çünkü hem laboratuvar hem de tecrübe bakımından öndeler.. Evet bu sebeple çok yüksek ücretler talep ediyorlar.. Malesef bu böyle.. Gidip baktığın zaman kliniğin önündeki lüks araçlara inanamayacaksın.. Çalışanların araçları.. Bu işi iyi yapıyorlar ama diyecek lafım yok bu sebeple.. Şöyle yapabilirsin belki, biraz kendi kendinize eşine uygun kürler dene ve arada bir test yaptırın.. Bu arada para biriktirin.. İyi bir hocaya muayene olun.. O size yolu gösterir zaten.. Ama acele etmeden araştırarak sakin bir şekilde.. Çünkü eşine uygun yöntemi dr.u ve tedaviyi sen okuyarak bulacaksın burada.. Ona göre hareket edeceksin.. Bu bence daha mantıklı olr.. Üzülme hemen.. Topla kendini.. Elinden ne geliyor bir bak bakalım canımm..

cnm ne yazıkki bu durum böyle bizde gecen ay muayneye gittik sadece muane oluyosun elindeki teste bakıyo ekstra bide test istedi bizden inanırmısın istediği test 600 lira bide muayne ücreti bize 1000 liraya geldi bide eger durumunuz ameliyatlıksa orda fiyat görüşmesi yapıyosun eger ikiniz hazırlanırsanız 11 milyarı buluyomus ilaçlar transfer felan tabi o asamaya gelinirse eger gelmezse bayana yapılan tedavi boşa gidiyo sadece eşin ameliyat olmak isterse oda 3.200 bize söylenen fiyat biz eşimle beraber hazırlanmaya karar verdik bende kadın doğuma muayne oldum 300 milyondan o ilaç felan veriyo seni hazırlıyolar yumurta toplama gununu beelirliyosun felan filan yani ben kısacası seni bilgilendirmek istedim bize söylenen fiyat tablosu bu sekildeydı bizimde elimide olmadğı için bizde kredi cekicez hiçbirseyde gözüm yok sadece bi bebeğim olsun dünyalar kadar borcum olsun hiç onemlı değil herseyin çaresini bi sekılde bulabiliyosun ALLAH çaresi olmayan dert vermesin cnm hersey yoluna girer çok sıkıntı yapma o yüzden biraz aileler destek verir birzda siz bişeyler yaparsınız bi yol bulunur ALLAHIN İZNİYLE

Şuanda kredi çekme gibi bir durumumuz yok seneye haziran ayında anca düşünüyoruz tüp bebeği zaten öncesinde genel bir muayne ne olduğu neden sperm çıkışı olmadığını öğrenmek istiyoruz canım. Allah hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun inşallah. Aileleri sorarsan yardım etmeye belki ederler ama hiç birinin bu durumdan haberi bile yok. Eşime kürler falan uygulicam ama bakalım kızlar herşeyin allahtan hayırlısı Mikro tese olma aşamasına geldiğimizde kesinlikle emre beye gidicem o zamana kadar parada biriktirmiş oluruz.Rahatlıkla tedaviyi oluruz. ben öncesinde birşeyler öğrenmek yapmak istiyorum çünki elimizde sadece bir tane sperm testi var

Çok doğru düşünmüşsün canım.. Sen Allahın izniyle bir başla Rabbime dua et gerisi çorap söküğü gibi gelir görürsün inşallah..

26-Ecrin23 -------------------26/08/2014 -------- -- Salı
Sıra ECRİN23 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

hayırlısı olsun cnm ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Çok doğru düşünmüşsün canım.. Sen Allahın izniyle bir başla Rabbime dua et gerisi çorap söküğü gibi gelir görürsün inşallah..

Bir ürolojiye gitmiştik o bizden renkli doppler ve hormon testleri , ve bir tane daha sperm testi istemişti onları yaptırmayla başlayalım demi . renkli doppleri devlet hastanesi çekiyormu acaba biliyormusunuz canım. Bu istediklerini yaptırısak belki bazı şeyler daha açığa çıkar demi

Çeker tabi tatlımm.. Hormon testlerine de bakar.. Hatta siz bir de kromozom testi yaptırın nasıl olsa onu da isteyecekler.. Y kromozomu delasyonu testi.. Herkesten isteniyor.. Renkli doblerde de tıkanıklık olup olmadığı kist bulunup bulunmadığı çıkıyor.. Bir sperm testiyle sınırlı kalmayın zaten.. Belki başka bir yerde ikinci testi muhakkak yaptırın.. Bazen laboratuvarlardan kaynaklı da farklı çıkabiliyor sonuçlar.

Canım inşallah bu kez kucağına alacaksin... hangi merkezde oldu tüp bebek tedavisi
insallah canim yaaa.yavrularim hic birakmasin beni...
ankarada genart tup bebek merkezinde oldu bu tedavimde ilk tedavimde.
ayy canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah.
hadi sende yazarsin transferim oldu diye de seninle gun sayariz sonunda halay cekeriz insallh cnm yaaa

Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Bu sefer olacak ALLAH ın izni ile
Sen yeterki Rabbime tevekkül et
Tulaycimmm 12 gun nasil gececek diyorum.
Dualarla beklicez artik.yeterki sonu guzel olsun.
Insallah bu kez hersey daha guzel olacak cnm.
(Ayrica Bugun eryega icin 2000 adet ya bedi okudum cnm.rabbim kabul etsin insallah)
Opuyorum cnm

Y kromozomu delasyonu testi bunu istememiş ama ben eklerim canım madem sonra isteyecek öndesinde yaptırmakta fayda var. İnşallah canım bu testleri bir alalım belki ilaçlarla kürlerle falan düzelir . Hayalim yanlış görmüş hatırlıyor olabilirim sen hamilemiydin şuan

mrb canm nasılsın çoktandr giremiordum bende topiğe tedavinz nasıl gidiyo
Iyiym cnm sen nasilsin. Valla en son hormon testi yaptrdik gormussundr belki suanda haftada 2 igneye ve bitkisellere devam edioruz. Birde bugun balli bi macun hazirladim onu yedircem cnm boyle iste siz naptiniz ?

Canım ben genelde kestane balı kullanıyorumm.. Sen bilirsin ağır olacağını düşünüyorsan çiçek balı kullan..
Cnm gittim bal aldim karisimi yaptim icinde baya bisey var :) bali buzdolabinda mi saklamaliyim yoksa gun isigi gormeyen bi yerde mi cnm.. yaa microtese mi olck esin insallahhhhh birsuru spermmm cikar canimmm bnmm ruyanda iyi geldi bna deniz falan ferahliycaksnz insallah :)

arkadaslar okudugunuz icin hepinizden Allah razi olsun. insallah tez vakitte evlatlarimiza kavusuruz. cumartesi bahceci fulyaya gittik esimin spermlerinde biraz iyilesme var emre bey tup bebek deneyin dedi. bende gurkan beye muayene oldum bu seferde bende pko cikti daha once baska doktora muayene olmistm ole bisey yoktu moralim bozuldu ilac ve igneleri aldik 33 gun oldu ama hala adet olamadim eylul sonu adetimle basliycaz kismetse tup bebege dualarinizi eksik etmeyin.

Valla sırf bu yaptığınla bile cennet 1 adım daha yakındır sana diye düşünüyorum :)

İnsaşşallah Allahım sağlıklı, sıhatli, mutlu bir şekilde tamamına erdirir :)

Canim transferin hayirli olsun sen genartta yaptiriyodun sanirim foruma ilk uye oldugumda yazismistik benimde bugun oldu insallah guzel sonuclar aliriz saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allahim

inşallah hepimiz başarırız.biz yeni başladık bu yola ama hepinizin yorumlarını okuyorum,iyi ki böyle bir forum ve topicler var.transfer yapılan arkadaşlar inşallah müjdelerini de paylaşırlar bizde arkalarından geliriz.umudumuzu en çok çoğaltan güzel haberler.o haberler hep çoğalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…