Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bütün ilaçlar işe yarar inşlh cnm ..
maşlalah ya ne güzel bişeymiş pgt o zmaan bak içinden en iilerini seçmek daha iyi inşl bu sefer bebeğin hem tutunacak hemde 9 ay boyunca seninle olup sağlıkla kucağına doğacak..

merhaba cn hoşgeldin zaman kaybı insanı üzüyor ama olsun inşlh etkileri çabuk olur eşinde de kaybettiğiniz günlerin yerine geçer..ahh o hamile haberleri duyulmaz mıı abimin karısı ikinciye hamile yeni öğrendim ..bide bana diyo daha bi aylık ben hissediyorum kalp atışını duyuyorum diyoı sanki bana ne ben ne yapıcam ki..aman biz bunlara takılırsak bu hayatta hayayamayız boşver herkes bizlere yapsın biz razıyız bizim mevlamız bize yeter öyle bi anda öyle bi güzellik verir kiii; inşlhh
cnm günaydın inşlh ameliyatınız başarılı geçecek istiharede zaten çok önemlidir aslında istiharede genelde renkler dikakt eder ama bak deniz görmüşsün mavi güzel demek ondan sonra mutlu olman gülmen hayır avrdır dmektir inşlh öylede çıkacak.....

herkese günaydınlar ...
hafta sonundan beri giremedim buralarda kim var kim yok anlamayınca çok sıkılyorum topikten
umarım düzelirde muhabettelerimiz bol olur....

Herkese gunaydin tatil dönüşü evde tonla iş var ama ben bugün adet oldum sancılı bir şekilde hiç iş yapmak da gelmiyor içimden

Canım çok sevindim.İyiki pgt testi yapılmış.Sağlıklı bebişlerin sana iyice tutunur ve bize hamile demek nasip etsin Allah sana.Daha sonrada kucağına almak tabiki.

Canım çok sevindim.İyiki pgt testi yapılmış.Sağlıklı bebişlerin sana iyice tutunur ve bize hamile demek nasip etsin Allah sana.Daha sonrada kucağına almak tabiki.
saolasin cnm.amin insallah.
bi heyecanla bekliyorum.guzel haberler verebilirim insallah...
İnsaşşallah Allahım sağlıklı, sıhatli, mutlu bir şekilde tamamına erdirir :)
amin insallah, saolsain cnm.

Canim transferin hayirli olsun sen genartta yaptiriyodun sanirim foruma ilk uye oldugumda yazismistik benimde bugun oldu insallah guzel sonuclar aliriz saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allahim
Aaa sanada hayirli olsun cnm.
evet genartta yaptirdim.
demek dun sende ordaydin.karsilastikmi acaba.sertac hocamiydi doktorun seninde.
dun 5 kisi pespese alindik transfere.cok kalabalikti.ben saat 10.00 da ordaydim.cikarken 12.30 falandi.
insallah hayirli guzel sonuclar aliriz.
maşlalah ya ne güzel bişeymiş pgt o zmaan bak içinden en iilerini seçmek daha iyi inşl bu sefer bebeğin hem tutunacak hemde 9 ay boyunca seninle olup sağlıkla kucağına doğacak..
evet cemremcim yaa ilk bebegimdede demek boyle bir gen hastaligi varmis yasayamadi yavrum.bu pgt gercekten guzrl bi seymis.doktor sonucu anlatirken sasirdik kaldik.
sukur 2 tane saglikli cikti.yavrulari aldik geldik teyzesi.insallah bir omur ayrilmayiz artik.
darisi sana olsun canim.tedavilerin en guzeli nasip olsun sanada.sonrada yavruna kavusmak insallah.

Evet canim sertac hoca yapti transferimi bende saat onda ordaydim hadi insallah guzel sonuclar aliriz

ayyyy çok heycanlı inş arka arkaya bebiş haberlerinizi alırız kızlar
hepberaber sevınırız sayfamızda dualarım sizinle
rabbım cümlemizin yüzünü güldürsün inş

ayyyy çok heycanlı inş arka arkaya bebiş haberlerinizi alırız kızlar
hepberaber sevınırız sayfamızda dualarım sizinle
rabbım cümlemizin yüzünü güldürsün inş
insallah canim.yavrularimiz bizi birakmasinda guzel haberler alalim.rabbim bu gunlere gelip tedavi olup test gununu beklemeyi sizlerede nasip etsin insallah.
hepiniz dualarimdasiniz...

insallah canim.yavrularimiz bizi birakmasinda guzel haberler alalim.rabbim bu gunlere gelip tedavi olup test gununu beklemeyi sizlerede nasip etsin insallah.
hepiniz dualarimdasiniz...

inş canım..rabbım hepimizin yüzünü güldürsün inş ...
inş eylülde guzel haberlerıne sevınıcez hepberaber burda :)

27-Nilda15------------------- 27/08/2014--------- - Çarşamba
Sıra NİLDA15 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Selamün aleyküm, eşinin hipofiz bezinden dolayı sperm sayısı olmayan var mı? pregnly 5000 lik kullanan var mı? Olumlu sonuç alanlar?

Btd08 arkadaşım inşallah yavruların annelerine sımsıkı tutunurlar,tümümüz sizin için dua ediyoruz.

Celalettin hocada tedavi olanlar bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar. Bu ay Türkiye'ye gidicez Facebook daki sayfayıda takip ediyorum. Bazıları Celalettin bey diyor bazıları Ersel bey göndermiyor başkası ilaç gönderiyor diyor. Biz henüz gitmedik ama nasıl yapıcaz. Ilk gidenler için

Selamün aleyküm, eşinin hipofiz bezinden dolayı sperm sayısı olmayan var mı? pregnly 5000 lik kullanan var mı? Olumlu sonuç alanlar?
A.s cnm benim eşimin de hipofiz bezleri çalismiyordu salı çıkmıyordu bizde pregnly 5000 le başladık sonra menegon ekliyorlar senesine bi aksilik olmazsa sperm çıkıyor cnm ben şuan hamileyim darısı sizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…