bütün ilaçlar işe yarar inşlh cnm ..Bizede gecen sefer verdikleri ilaçlar iyi gelmişti, şimdi bi gerileme olmaz inşallah. İlk kullanmaya başladığında biraz bağırsak sorunu yaşıyor ama bünye alışınca geçiyor.
Bu arada proxeed plus spermleri çoğaltıyormuş, siz hiç kulandınız mı?
Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Hepinize cokkkk tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
6 embriyomdan 2 si saglikli cikti.
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
5.gun ve kalitesi gayet iyiymis.super bir transfer oldu dedi doktorum.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
6 eylul test tarihim.bekleyip gorcez...
Insallah yavrularim beni bir omur boyu birakmaz...
merhaba cn hoşgeldin zaman kaybı insanı üzüyor ama olsun inşlh etkileri çabuk olur eşinde de kaybettiğiniz günlerin yerine geçer..ahh o hamile haberleri duyulmaz mıı abimin karısı ikinciye hamile yeni öğrendim ..bide bana diyo daha bi aylık ben hissediyorum kalp atışını duyuyorum diyoı sanki bana ne ben ne yapıcam ki..aman biz bunlara takılırsak bu hayatta hayayamayız boşver herkes bizlere yapsın biz razıyız bizim mevlamız bize yeter öyle bi anda öyle bi güzellik verir kiii; inşlhhMerhaba arkadaşlar uxun zamandır yazamadım biraz kafa dinlemeye kisa bir tatile gittik. Dün gece döndük tabi bu sure içinde esim bitkiselleri kullanamadişimdi işimiz daha zor çünkü eşim iğnelere baslayacak aslında çoktan başlaması gerekiyordu ama ramazan bayram tatil derken ertelendi anlicaniz tedavi biraz aksadi bizim neyse durumlar böyle. ..
Haftaya okul başlıyor ve okulda yine bir sürü hamile olduğunu öğrendim simdi okulda herkes bana soracak herkese cevap vermek zorunda kalicam sirf bu yüzden okulun açılmasını istemiyorum
cnm günaydın inşlh ameliyatınız başarılı geçecek istiharede zaten çok önemlidir aslında istiharede genelde renkler dikakt eder ama bak deniz görmüşsün mavi güzel demek ondan sonra mutlu olman gülmen hayır avrdır dmektir inşlh öylede çıkacak.....Bizde 1 aya kadar tese olcaz.. Çok heyecanlıyım..Elim ayağım birbirine dolanıyor.. İstihareye yattımm.. Sanki yanımda birisi vardı da bütün gece onunla konuştum.. Rüyamda aynı yattığım yerde yatıyorum ve biri var sağ yanımda berjerde oturuyor.. Konuşuyorum ama gülüyorum mutluyum ne konuştuğumu hatırlamıyorum.. Sadece uyandım bir ara ve bunu unutmayacağım diye söz verdim kendi kendime ama sabah kalktığımda hiç bişey hatırlamıyordum.. Ufak tefek şeyler sadece aklımda kalanlar.. Deniz kumsal, birde puan tablosu 70, 80 gibi puanlar Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Hepinize cokkkk tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
6 embriyomdan 2 si saglikli cikti.
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
5.gun ve kalitesi gayet iyiymis.super bir transfer oldu dedi doktorum.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
6 eylul test tarihim.bekleyip gorcez...
Insallah yavrularim beni bir omur boyu birakmaz...
saolasin cnm.amin insallah.Canım çok sevindim.İyiki pgt testi yapılmış.Sağlıklı bebişlerin sana iyice tutunur ve bize hamile demek nasip etsin Allah sana.Daha sonrada kucağına almak tabiki.
amin insallah, saolsain cnm.İnsaşşallah Allahım sağlıklı, sıhatli, mutlu bir şekilde tamamına erdirir :)
Aaa sanada hayirli olsun cnm.Canim transferin hayirli olsun sen genartta yaptiriyodun sanirim foruma ilk uye oldugumda yazismistik benimde bugun oldu insallah guzel sonuclar aliriz saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allahim
evet cemremcim yaa ilk bebegimdede demek boyle bir gen hastaligi varmis yasayamadi yavrum.bu pgt gercekten guzrl bi seymis.doktor sonucu anlatirken sasirdik kaldik.maşlalah ya ne güzel bişeymiş pgt o zmaan bak içinden en iilerini seçmek daha iyi inşl bu sefer bebeğin hem tutunacak hemde 9 ay boyunca seninle olup sağlıkla kucağına doğacak..
Evet canim sertac hoca yapti transferimi bende saat onda ordaydim hadi insallah guzel sonuclar alirizsaolasin cnm.amin insallah.
bi heyecanla bekliyorum.guzel haberler verebilirim insallah...
amin insallah, saolsain cnm.
Aaa sanada hayirli olsun cnm.
evet genartta yaptirdim.
demek dun sende ordaydin.karsilastikmi acaba.sertac hocamiydi doktorun seninde.
dun 5 kisi pespese alindik transfere.cok kalabalikti.ben saat 10.00 da ordaydim.cikarken 12.30 falandi.
insallah hayirli guzel sonuclar aliriz.
evet cemremcim yaa ilk bebegimdede demek boyle bir gen hastaligi varmis yasayamadi yavrum.bu pgt gercekten guzrl bi seymis.doktor sonucu anlatirken sasirdik kaldik.
sukur 2 tane saglikli cikti.yavrulari aldik geldik teyzesi.insallah bir omur ayrilmayiz artik.
darisi sana olsun canim.tedavilerin en guzeli nasip olsun sanada.sonrada yavruna kavusmak insallah.
insallah canim.yavrularimiz bizi birakmasinda guzel haberler alalim.rabbim bu gunlere gelip tedavi olup test gununu beklemeyi sizlerede nasip etsin insallah.ayyyy çok heycanlı inş arka arkaya bebiş haberlerinizi alırız kızlar
hepberaber sevınırız sayfamızda dualarım sizinle
rabbım cümlemizin yüzünü güldürsün inş
Canimmm saolasinnn...Transferi olan arkadaşlarım dualarım sizinle inş. bir ömür yavrularınız sizinle olur
canım Allah busefer ayırmasın, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanimmm saolasinnn...
Heyecanli bekleyis basladi.
Sizde hep dualarimdasiniz...
insallah canim.yavrularimiz bizi birakmasinda guzel haberler alalim.rabbim bu gunlere gelip tedavi olup test gununu beklemeyi sizlerede nasip etsin insallah.
hepiniz dualarimdasiniz...
amin insallahh cnm.inş canım..rabbım hepimizin yüzünü güldürsün inş ...
inş eylülde guzel haberlerıne sevınıcez hepberaber burda :)
Amin canim insallah.tedavim bu sefer cok daha guzeldi.insallah sonuda guzel olur...canım Allah busefer ayırmasın, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
A.s cnm benim eşimin de hipofiz bezleri çalismiyordu salı çıkmıyordu bizde pregnly 5000 le başladık sonra menegon ekliyorlar senesine bi aksilik olmazsa sperm çıkıyor cnm ben şuan hamileyim darısı sizlere inşallahSelamün aleyküm, eşinin hipofiz bezinden dolayı sperm sayısı olmayan var mı? pregnly 5000 lik kullanan var mı? Olumlu sonuç alanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?