Celalettin hocada tedavi olanlar bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar. Bu ay Türkiye'ye gidicez Facebook daki sayfayıda takip ediyorum. Bazıları Celalettin bey diyor bazıları Ersel bey göndermiyor başkası ilaç gönderiyor diyor. Biz henüz gitmedik ama nasıl yapıcaz. Ilk gidenler için
canimmm ben kacirmisim sen hamilemisin.Kızlarrrrr nasılsınız epeydir giremedim benim yaramazlar çok gayñaşık çıktılar kanamalı dönemlerim oldu simdi çok şükür iyiyim ikizlerimle sürekli teyzoşlarına dualar ediyoruz allaha emanet olun
Insallah canim yaaaa....bende heyecanla bekliyorum.ve uzakta bi yerlerde senin icin dua eden birilerinin olmasi kadar guzel bisey yok.Btd08 arkadaşım inşallah yavruların annelerine sımsıkı tutunurlar,tümümüz sizin için dua ediyoruz.
btd08 evet cnm hamileyim ikizlerim olacak rabbim nasip edersen inşallah bu arada seninde transferin hayırlı uğurlu olsun bitanem sende tez zamanda bu duyguları yasa inşallahcanimmm ben kacirmisim sen hamilemisin.
cokkkk sevindim suan inan.hemde ikiz demek.
rabbim sana bagislasin yavrularini.hayirlisiyla kucagina al insallah...
Insallah canim yaaaa....bende heyecanla bekliyorum.ve uzakta bi yerlerde senin icin dua eden birilerinin olmasi kadar guzel bisey yok.
Rabbim sizlerede nasip etsin.hepimiz hayirlisiyla anne olalim insallah...
Canim yaa cok sevindim.hayirlisiyla kucagina al,saril kucaklas insallah yavrularinla.btd08 evet cnm hamileyim ikizlerim olacak rabbim nasip edersen inşallah bu arada seninde transferin hayırlı uğurlu olsun bitanem sende tez zamanda bu duyguları yasa inşallah
Cnm siz microtesede mi sperm bulundu. Senin soyledgn balli karisimi yaptim daha yemeye baslamadi amaEvet canim sertac hoca yapti transferimi bende saat onda ordaydim hadi insallah guzel sonuclar aliriz
Evet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyimCnm siz microtesede mi sperm bulundu. Senin soyledgn balli karisimi yaptim daha yemeye baslamadi ama
Evet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim
Arkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..
genelde özel hastaneler para tuzağıdır bence devlete gideceksen ya üniversite yada araştırma hastanesine gideceksin cnm tekrardan fikir alırsınız hem Varikosel, erkekteki testislerden (sperm üreten yumurtalıklardan) kalbe dönen toplardamarlarda oluşan bir çeşit varisleşme yani damar genişlemesidir. Genellikle hafif düzeylerinde hiçbir bulgu vermeyebilir. Ancak yıllar içersinde ilerleyerek torbalarda şişkinlik, nadiren ağrı ve ayrıca sperm yapım ve hareket bozukluğuna neden olabilir. Çok ilerlemiş durumlarda testis boyutlarında azalma ve temel erkeklik hormonu olan testosteron yapımında bozukluklara da neden olabileceği söylenir bu yazıyı buldum yani yine spermle alakı sonuçta ilerlemiş ve sakin ve soğuk kanlı davranın öyle düşünün çok hafif olmasıda iyi belki ameliyata gerek kalmaz ilaçla olur... iyi düşün ki iyi olsun
Hormonlar normalken testis boyutlaribfalan normalken acaba spermnkanallarinda tikaniklik mi var diye dusunuyorum...tup bebek uzmani fsh normal testis boyutlari normal yuz kisiden 90 kiside sperm bulurum diyo ...
cnm o dediğin karışım nasıl bi karışım bizde bi iki ay içinde micro tese olcaz belki bizede fayda ederEvet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim
Canım gozunaydin bize de nasip olsun inşallah ben karışımı merak ettim nerden buldun içeriği nedirEvet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim
Arkadaşım panik yapmayın ilk testte ciktiysa tekrar bir spermiyogram yaptirin derim ben bir tane bile çıkması çok güzel sonrası daha çabuk gelirArkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..
Ben de istiyorum formülücnm o dediğin karışım nasıl bi karışım bizde bi iki ay içinde micro tese olcaz belki bizede fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?