Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İlk olarak Dr. Celalettin Peru ile iletişime geçin. Yurt dışında olduğunuz için mail atıp durumuzu anlatırsınız. Geri dönüş yapacaktır. ilaçları Ersel bey yada bir başkası yolluyor ama ona Celalettin bey karar veriyor.

Uzm. Dr. Celalettin PERU | İç Hastalıkları Uzmanı

GSM Tel: 0 532 605 11 31

E-Posta: drcperu@yahoo.com

http://www.celalettinperu.com/

canimmm ben kacirmisim sen hamilemisin.
cokkkk sevindim suan inan.hemde ikiz demek.
rabbim sana bagislasin yavrularini.hayirlisiyla kucagina al insallah...
Btd08 arkadaşım inşallah yavruların annelerine sımsıkı tutunurlar,tümümüz sizin için dua ediyoruz.
Insallah canim yaaaa....bende heyecanla bekliyorum.ve uzakta bi yerlerde senin icin dua eden birilerinin olmasi kadar guzel bisey yok.
Rabbim sizlerede nasip etsin.hepimiz hayirlisiyla anne olalim insallah...

Hayırlı geceler arkadaşlar öncelikle transferi olan arkadaşlar inş hayırlı haberlerinizi alırız ve tese olacak arkadaşlar malum bizim eslerimiz azosperm detaylı bir spermiogram yaptırın lütfen herseyi maddiyat gören doktorlar bir germ hücresi olmayan hastalara tese yapıyorlar sonuç maddi manevi hüsran ustune testise verilen zarar.

btd08 evet cnm hamileyim ikizlerim olacak rabbim nasip edersen inşallah bu arada seninde transferin hayırlı uğurlu olsun bitanem sende tez zamanda bu duyguları yasa inşallah

arkadaslar esinizde saci dökülen oldumu hic ilaclaridan yada igneden? esim bugün cani sIkkIn sekilde sacinin döküldügünü söyledi benimde aklima hemen ilaclar geldi acaba sizden de yasayan oldumu?

bide bikere daha yazmistim ama kimse cvplamadi, aranizdan ersel beyin gönderdigi sg plus ve kimozin kullanan hic mi yok?

btd08 evet cnm hamileyim ikizlerim olacak rabbim nasip edersen inşallah bu arada seninde transferin hayırlı uğurlu olsun bitanem sende tez zamanda bu duyguları yasa inşallah
Canim yaa cok sevindim.hayirlisiyla kucagina al,saril kucaklas insallah yavrularinla.
Banada 2 tane kondu.hayirlisi bakalim bekleyip gorcez.insallah rabbim bana hepimize nasip eder anne olabilmeyi.aminnn

Evet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım eşim testis tümörü olduğunu öğrendik bu aşamada testler vardı sperm testi sonucunu öğrenince iyice yıkılmıştık zaten azosperm eşimin morali bozalmasın diye sormak istemiyorum moralı dahada bozuluyor bu konuda aşamaları ve maddi aşamalarıda varsa anlatırsanız sevinirim bi yere kadar araştırabildim daha bulamadım eger eşim kemoterapi görürse çocuğumuzun olma oranı sıfır diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Arkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..

arkadaşlar merhaba;
benim eşim 3 hafta önce doktora gitti fakat spermleriyle alakalı doktor hiç bi yorum yapmamış sadece antibiyotik verdi ve enfeksiyon olduğunu söylemiş.birde coenzim diye bir gıda takviyesi hapı verdi.bu ne demek enfeksiyon olması çok kötü birşeymi.çocuk olmasını engellermi?ne yapmamız lazım bu bitkisel kürlerden bahsediliyor denemekte fayda olabilirmi sizce..

BTD08
CANIM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİNN
BEN SENİ HAMİLE KABUL EDİYORUMMMMMM .
İKİ TANE SAĞLIKLI BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUCAK HİÇ BIRAKMIYCAK BU DEFA İNŞALLAH

Arkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..

Hormonlar normalken testis boyutlaribfalan normalken acaba spermnkanallarinda tikaniklik mi var diye dusunuyorum...tup bebek uzmani fsh normal testis boyutlari normal yuz kisiden 90 kiside sperm bulurum diyo ...

Hormonlar normalken testis boyutlaribfalan normalken acaba spermnkanallarinda tikaniklik mi var diye dusunuyorum...tup bebek uzmani fsh normal testis boyutlari normal yuz kisiden 90 kiside sperm bulurum diyo ...

eşim ameliyat olduğunda sordum çocuğumuz olması durumunu sizin çocuğunuzun olma oranı çok düşük dedi itelersen söylüyorlar ne yapmamız lazım falan dedim mikro cerrahi falan dedi bulurlarsa neden kaynaklanıyor diyincede sustu tümörden kaynaklanıyor olabilir mi dedim tekrardan test yaparız dedi meni farklı sperm farklı meniyle sperm buluşuyor spermi üretende testis ya testis yada damarlarında aslında düşencende yanlışlık yok benim en çok canımı yakan eşimin çaresizliğini görmek hemen acele karar vermeyin iyice araştırın dr gidin netten bakabilirsin en iyi dr diye hangi ildeysen ben baktım ama eşim şu an yanaşmıyor sıkamam bu durumda moral çok önemli sende sıkma gül gülücük saç sarıl öp kokla herşey güzel olacak de UNUTMAYALIM Kİ ALLAHIM OL DEDİĞİNDE OLUR... ben hep hayırlısını diledim hayırlısı böyleyse buna hamd olsun çok bunaldığında sıkıldığında ALLAHIMLA konuş faydasını göreceksin bunların hepsi hayırlısıyla geçecek... ben bu duayı çok severim sanada tavsiye ederim

“HASBİNAllah VE Nİ’MEL VEKİL,VE Nİ’MEL MEVLA, VE Ni’MEN NASİR.”
Anlamı:
“ Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”
Faziletleri:
Her türlü sıkıntınız, zorluklar, başınıza ne gelirse gelsin bu zikriyatı sürekli yapın.Allah(C.C) a havale ettiğiniz her şey mutlaka hayırla sonuçlanacaktır.
Bu zikirin anlamını okuyan zaten öneminide anlar.
Çok faziletli bir zikirdir.
Allah(C.C) a tam teslimiyet, ona olan sonsuz güven, tam tevekkül, her işinizi ona havale etmek, ona olan bağlılık ve sevgi.

HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
Fazilet:
“Ayet-i kerimesini okumayı adet haline getirirse herhangi bir maksadına ulaşması için bu kafidir.
Bu maksadı ister dünya işleri ile ilgili olsun, istersede yalnış ve hayırsız iş her dilediğine kavuşur.”
Başınıza ne gelirse gelsin bu zikriyatı yapın.Allah(C.C) a havale ettiğiniz her şey mutlaka hayırla sonuçlanacaktır.

Enaz Sabah ve Akşam 7 şer kere inanarak okunmasının herşeye yeteceği bildirilmiştir.

inş. dualarımız kabul olur

Evet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim
Canım gozunaydin bize de nasip olsun inşallah ben karışımı merak ettim nerden buldun içeriği nedir
Arkadaşım panik yapmayın ilk testte ciktiysa tekrar bir spermiyogram yaptirin derim ben bir tane bile çıkması çok güzel sonrası daha çabuk gelir

cnm o dediğin karışım nasıl bi karışım bizde bi iki ay içinde micro tese olcaz belki bizede fayda eder
Ben de istiyorum formülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…