Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canim esim subatta microtese oldu bulundu sukur dondurduk testlerin hic birinde bir tane bile sperm gormedik benim esim o karisimi epey sevdi hala diyo ondan yap yiyeyim
Ayy cnm masallah transferinde olmus insallah tutunurlar sana :) valla ben hazirladim tatile ciktik eve donunce basliyck yemeye cnm ben karsimi buzdolabina biraktim bi sorun olur mu icinde ari sutu var bozulmasin diye buzdolabinda sakliyim dedim dogrumu etmisim

Hormonlar normalken testis boyutlaribfalan normalken acaba spermnkanallarinda tikaniklik mi var diye dusunuyorum...tup bebek uzmani fsh normal testis boyutlari normal yuz kisiden 90 kiside sperm bulurum diyo ...
Cnm fsh kac yazabilir misin ? Ve diger hormonlarin kac oldugunuda yaz. Birde genetik test yaptrn y delesyonu ve karyotip analizi

cnm o dediğin karışım nasıl bi karışım bizde bi iki ay içinde micro tese olcaz belki bizede fayda eder

Kizlar egelii arkadasmz yazmisti gordum arastrdm netten bende gittim aktara aldim malzemeleri evde yaptim. Gorunce cvp vermek istedim :)
Tere tohumu
Kereviz tohumu
Havuc tohumu
Zencefil tozu
Zerdecal
Gunluk sakiz buhur diyede gecebiliyo
Kirmizi ginseng
Keciboynuzu tozu
Keten tohumu (cekilmis olan vardi toz halinde onu aldim )
Susam
Corek otu
Polen
Tarcin
Karanfil tozu
Ari sutu (50 gr)
850 gr bal
Diger butun malzemeler bir tatli kasigi olacak ve tahta kasikla hazirladim..

Hormonlar normalken testis boyutlaribfalan normalken acaba spermnkanallarinda tikaniklik mi var diye dusunuyorum...tup bebek uzmani fsh normal testis boyutlari normal yuz kisiden 90 kiside sperm bulurum diyo ...

kızlar üzülerek hoşgeldiniz diyorum Rabbim bu yolda yardımcınız olsun telaşa kapılmadan bolca araştırma yaparak doktorunuza ve tedavi şeklinize karar verin. ilk olarakta araştırmanıza bu formun geçmişini okuyon inanın çok şey öğrenirsiniz 2 -3 yıl önceden başlayarak okusanız çoğu üroloji doktorundan daha çok şey bilirsiniz azospermi konusunda hele ki ne mucizeler oldu bu forumda olmayada devam ediyor. hepinize naçizane tavsiyem bu selam ve dua ile...

Cnm sperm cikisi varsa spermleri kemoterapiden once dondurabilirsiniz

Arkadaslar 800-900 gram balin icine birer tatli kasigi susam corek otu tarcin polen keten tohumu zerdecal zencefil isirgan tohumu keciboynuzunu kiriyordum kucuk kucuk onuda icine atiyordum kereviz tohumu, corek otunu toz halinde aldim bunlari guzelce karistiriyoruz dolapta sakliyoruz tahta tatli kasigi ile her gun sabah ac karna ve aksam ac karna yedi esim birer kasik. Keciboynuzu pekmezi hic icmedi gunde bi kez keci boynuzu kuru hazirliyordum. Mikro tese olmadan bir ay oncesinde nohut kuru uyguladim. Balli karisimi uc ay kullandi. Aksamlari pekmezli tahin yiyordu. Epey yedi yani bikmadan usanmadan yemem demedi hic allahim hepinizin yuzunu guldursun biz subatta dondurduk cikan spermleri pazartesi transferim oldu insallah guzel sonuclar aliriz allah yardimcimiz olsun

Canim tesekkur ederim allahim sanada nasip etsin insallah saglikli bi sekilde kucagima alirim ben hep buzdolabinda sakladim canim

Canim tesekkur ederim allahim sanada nasip etsin insallah saglikli bi sekilde kucagima alirim ben hep buzdolabinda sakladim canim
Cnm aminnn insallahh.bebisin sana tutunur ve hep seninle olur rabbim ya muhyi ismiyle canlandirsin bebisini insallah.. cnm ben karsima baska seylerde ekledim yazdim bi sikinti olmaz insallah

Cnm sperm cikisi varsa spermleri kemoterapiden once dondurabilirsiniz

testis ameliyatı olmadan öğrendik sonra tekrardan spermlere baktırmadık daha doğrusu bunun için adım atmadık inş. tümör çıkmazda kemoterapiye gerek kalmaz gidelim dedim beni atlattı ama bence kendiyle mücadele ediyor diye demiyorum sadece sunu dedim dr sordum neden kaynaklandığını bilmiyorlar dedim tümörden olabilir mi diyince tekrardan bakılacağını belirtti gittiğinde söyle dedim inş. der patoloji sonucu cıksında ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ.

umudunu kesme ALLAHIN İZNİYLE olacak inş. hayırlısıyla sonucun ne zaman belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden ben senden dahada mı heycanlıyım ne ben meraklıyım ondan galiba inş. inş. inş. hayırlısıyla tutar

Cnm aminnn insallahh.bebisin sana tutunur ve hep seninle olur rabbim ya muhyi ismiyle canlandirsin bebisini insallah.. cnm ben karsima baska seylerde ekledim yazdim bi sikinti olmaz insallah
Aminnnn canim allah herkese nasip etsin olmaz canim birsey duayla yaptim hepsini allahim ol de olsun dedim moralimi bozacak o kadar sey oldu ki aaaa canim bu kadar sey yediriyorsun esine bir cocugunuz olmuyor bak dedi allah ol demeyince benim tirnagini yaratmaya kudretim yok dedim eve geldim actim ellerimi en guzel cvbi sen ver allahim dedim sukurler olsun ben umudumu hic kaybetmedim cok zor bi surec rabbim yardimcimiz olsun sifa olsun hepsi

Insallahhhhh canim dua edin nolur allahim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin isteyen herkese

Canim benim bnde dua okuycm ustune oyle yedircem hazirlarkende dua ettim.rabbim yardimcmz olsun.tatlim peki siz hic igne tedavisi fln gormednz mi sorun neydi peki ay cok soru sordum :)

Insallahhhhh canim dua edin nolur allahim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin isteyen herkese

elbette ederiz cnm ama olmazsa üzülmek yok tamam mı sonuçta olumlu yollar gözüküyor yol kapalı değil sen gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla inş. gönlüne göre olurda mutlu olursunuz :)

Canim benim bnde dua okuycm ustune oyle yedircem hazirlarkende dua ettim.rabbim yardimcmz olsun.tatlim peki siz hic igne tedavisi fln gormednz mi sorun neydi peki ay cok soru sordum :)
Yok canim sor cevaplarim tabi igne tedaviside gorduk esimin dru kaan aydos, esim cift taraflifitik ameliyati olmus 6aylikken kesikleri cok derin ayrica kanallari epey tikali dr ameliyatta acmaya calistim ama cok zor dedi normal yolla hAla cikis yok tup bebege gectik sukur

cnm o ilaclari biz kullanmadik hani etkisini bilemem de ersel beye sorun arayip belki oan degildir bizde olmadi bole sorun ihmal etme cnm sorun ogrenin gecmis olsun,

Arkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..

hoş bulduk cnm RABBİM bizim hakkımızda ne hayırlısıysa onu verecek iyi yada kötü olsun onada kabulüm benim kötü yanım eşim ne bu kürleri yer nede dr gitmeyi kabul ediyor onun tercihi diyorum üstüne varamam çünkü inatlaşak biliyorum onun için sakin davranıyorum fikrimi söylüyorum. sonradan madem kürleri uygulamayacak diyorum hangi besinlerin faydası olur diye okudum kuruyemiş badem ceviz fındık verdim her gün muz verdim taze yumurta ama yemeği yaparken 3 defa ya şafi dedim şifa olsun diye ben yemeyi yerken bile besinlerin değeri eşime gitsin diye ettim ama sonra ben bir yorgun bitkinim halim yok acaba duam kabul mu oldu dedim şimdi çok mutluyuz kafamıza takmıyoruz birbirimizle şakalaşıyor hasta değiliz gibi davranıyoruz sakın kafanıza bir şey takmayın sağlıklı normal insanın bile mutsuz neşesizse bebişi olmuyor bizim daha çok mutlu olmayız

Anladim cnm biz tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz hormonal bir durum galiba prolaktin hep normal degerlerin ustunde testesteronda 3 tu fsh 7 simdi igne tedavisiyle oynandi degerlerle rabbim sifa verir insallah.

reçetesi varsa cnm bakın olmadı dr.nu arayıp sorun belki yan etkisidir. tez vakitte dualarınız kabul olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…