Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bir yerde okumuştum böyle hassas durumlarda doktorun tavsiyesiymiş uzman dr.a gidin demişler ya kestirip atar yada sizin moralinizi bozar en sağlıklısı uzman doktorlarmış

canim merhaba.uzulurek hodgeldin diyorum
bizdede hormon degerleti normaldi.testisler normal boyutta.dooplerde sol varikosel cikti.ilk gittigimiz ozel hastanede dokyor cok ciddi degil varikosel demis.
sonra ben arastirdim baska doktor buldum.o dopplerden cok elle muayene daha onemli dedi.ve muayene etti.kesinlikle daha fazla ve ameliyat sart defi.bide kromozon analizi istedi.o da normal cikti.
sizde yaptirdinizmi kromozon analizini.bu da cok onemli bu arada.
sonra 3 ayri testte hala 0 sperm.
aralik 2013 te esim tek tarafli varikosrl ameliyati oldu.4 damar baglamis doktor.
ocak ayinda ilk muayenede cikis basladi.
subatta ilk tup bebek denemizi yaptik.
sakin umudunuzu kaybetmeyin cnm.doktor onemli.iyi bir urolog bulup hrmen tedaviye baslayin bence.hakkinizda hayitlisi cnm.
BTD08
CANIM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİNN
BEN SENİ HAMİLE KABUL EDİYORUMMMMMM .
İKİ TANE SAĞLIKLI BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUCAK HİÇ BIRAKMIYCAK BU DEFA İNŞALLAH
Ayyy aglicam valla cnm.agzindan bal damliyor inanki.
Insallah canim.yavrularimla bir omur ayrilmayiz mayista da kucaklasiriz insallah.
O kadar heyecanliyimki inan gece yatarken esime sukur bugunde bitti diyorum.gecse gunlerde yapsak artik testi.
Hayirlidi cnm.insallah guzel gunler bekliyordur bizi.

burada sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum cnm arakasım inş. güzel haberlerle gelirsin :)

Allah Resulü(s.a.v) şöyle buyuuyor;
“Bir kimse bir kap içerisine bir miktar yağmur suyu biriktirir de o suya ,Fatiha suesini (70) defa,Ayetül Kürsi ayetini (70) defa,İhlas süresini (70) defa,Muavveteyn surelerini (70) defa okursa varlığım ve kudretinde olan Rabbime yemin ederim ki,bir gün bana Cebrail(a.s) geldiğinde dedi ki;
“Ya Muhammed!Kim bu tertip üzere okunan sudan üst üste yedi gün içerse Allah o kmseden bütün hastalıkları giderir.Varlığını saran her hastalıktan vücudunu bir bir terk ederler.”(ed-Dürrü’n-Nazıym)
Kaynak:Arif Pamuk(şifalı dualar hazinesi)

inş. yağmur yağarda yapabiliriz arkadaşlar

Varikoseli 2 tane doktor elle muayene etti cok hafif grade 1 dediler renkli doplerdede ayni..hocam genetik mi dedim test yaptirmadi ama genetik degildir dedi.hersey normalken degerin 0 olmasi tek sorun genetik ozaman..acaba sorunun genetik olmasi cok sik mi karsilasiliyo..verdiginiz bilgiler icin cok tsk..

Canim belli olmaz.genetik olabilirde olmayabilirde.bence hemen bi kan versin esin kromozon analizi yaptirin.20 gunde falan cikiyo sonuc.
Aytica tikaniklikta olabilir meni miktarina baktilarmi cnm.
Bide sebebsiz infertilite de var.burda bi sebebi bulunamayanlarda var.
15 gun sonra testi yenileyin bence cnm.
Bide test oncesi 3-4 gunluk cinsel perhiz onemli.testin sabah saatlerinde verilmeside onemli.bunlarada dikkat ettinizmi acaba.

4 gun arayla 2 test yaptirdik ilkinde volum 1.5 ikincisinde 2.5 semen analizine uygun hareket ettik ilk testte sperm konsantrosyonu macler kamerasiyla bakilmis 100 bindi ikinci ozel hastanede yaptirdigimiz 0 cikti..2 urolog 1 tup bebek uzmanina gittik hic biri genetikten falan bahsetmedi sadece tup bebek uzmani senin hormanlarin ve testis durumun iyi yuz kisiden doksaninda sperm bulurum dedi hocam tikaniklik olabilirmi dedim ameliyat cozum olmaz mi dedim kilcal damarlarda zor olur daha fazla hasar olabilir dedi anlamadim gitti..

cancazım benim kocam sg plus kullandı ama vücuttaki ağır metalleri atsın diye ilk 1 aylık tedavide hatta ersel bey idrarınıza bakın orda zararlı maddelerin atıldığını göreceksiniz demişti ve dediği gibi de oldu ( Ersel Bey harika bir insan ) ama eşime hiç sıkıntı yapmadı kullanımı çok rahat oldu saş dökülmesi olmadı ki zaten eşimin saçları çok seyrek olduysa da farketmedikkkk
YAZINA gelince canım daha önce görmedim görseydim hemen yazardım insan endişe duyduğu konuda hemen cevap bekliyor sitenin bu hali karışık genelde telefondan giriyorum daha da karmaşık geliyor
ANCAK eşimde yüksek tansiyon sorunu oluşmuştu hemen Ersel Beyi aradık o bize ilaçların hiç bir yan etkisi olmadığını vurguladı....

kızlar yarın bu sperm testine bakıp yazsam yorumlayabilir misiniz? haftaya kadın doğuma gideceğim yanımda da götürsem mi o testi

Cinsel Perhiz Süresi 3
hacim 3.6
ph 7.9
lokosit:1
sperm konstrasyonu:5.2
toplam hareketlilik:46
ileri hareketli :25
yerinede hareketli:21
hareketsiz :54
arkadaşlar lütfen bu sonuçlar nedemek doktor neden bi açıklama yapmadı kötümü sonuçlarrr lütfen bilgi verin lütfennnn

Mervecim bu konularda bilgilenince banada haber edermisin

Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)

Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)

ALLAHIM hayırlısını nasip eder inş. kucağına alırsın yuvanıza neşesinize neşe mutluluğunuza mutluluk katar inş.

merhaba kızlar... Hepiniz için hayırlı güzel bir gün olsun inşallah... Öpüyorum hepinizi

Arkadaslar burda bir cok kisi urolog kadar bilgili genetik yani kromozomsal bir kusur varsa hormon degerleri ve testis yapisi boyutu falan boUluyomu normal mi bu konuda bilgisi olan birilwri bizi aydinlartirsa cok mutlu olcam lutfen bize bilgi verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…