- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
canim merhaba.uzulurek hodgeldin diyorumArkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..
Ayyy aglicam valla cnm.agzindan bal damliyor inanki.BTD08
CANIM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİNN
BEN SENİ HAMİLE KABUL EDİYORUMMMMMM .
İKİ TANE SAĞLIKLI BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUCAK HİÇ BIRAKMIYCAK BU DEFA İNŞALLAH
canim merhaba.uzulurek hodgeldin diyorum
bizdede hormon degerleti normaldi.testisler normal boyutta.dooplerde sol varikosel cikti.ilk gittigimiz ozel hastanede dokyor cok ciddi degil varikosel demis.
sonra ben arastirdim baska doktor buldum.o dopplerden cok elle muayene daha onemli dedi.ve muayene etti.kesinlikle daha fazla ve ameliyat sart defi.bide kromozon analizi istedi.o da normal cikti.
sizde yaptirdinizmi kromozon analizini.bu da cok onemli bu arada.
sonra 3 ayri testte hala 0 sperm.
aralik 2013 te esim tek tarafli varikosrl ameliyati oldu.4 damar baglamis doktor.
ocak ayinda ilk muayenede cikis basladi.
subatta ilk tup bebek denemizi yaptik.
sakin umudunuzu kaybetmeyin cnm.doktor onemli.iyi bir urolog bulup hrmen tedaviye baslayin bence.hakkinizda hayitlisi cnm.
Ayyy aglicam valla cnm.agzindan bal damliyor inanki.
Insallah canim.yavrularimla bir omur ayrilmayiz mayista da kucaklasiriz insallah.
O kadar heyecanliyimki inan gece yatarken esime sukur bugunde bitti diyorum.gecse gunlerde yapsak artik testi.
Hayirlidi cnm.insallah guzel gunler bekliyordur bizi.
Canimmmm tesekkur ederim.burada sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum cnm arakasım inş. güzel haberlerle gelirsin :)
Canimmmm tesekkur ederim.
Insallah guzel haberler veririm size.
Rabbim dileyen herkese hepimize nasip etsin insallah anne olmayi.Hayirlisiyla, saglikla...
Canim belli olmaz.genetik olabilirde olmayabilirde.bence hemen bi kan versin esin kromozon analizi yaptirin.20 gunde falan cikiyo sonuc.Varikoseli 2 tane doktor elle muayene etti cok hafif grade 1 dediler renkli doplerdede ayni..hocam genetik mi dedim test yaptirmadi ama genetik degildir dedi.hersey normalken degerin 0 olmasi tek sorun genetik ozaman..acaba sorunun genetik olmasi cok sik mi karsilasiliyo..verdiginiz bilgiler icin cok tsk..
cancazım benim kocam sg plus kullandı ama vücuttaki ağır metalleri atsın diye ilk 1 aylık tedavide hatta ersel bey idrarınıza bakın orda zararlı maddelerin atıldığını göreceksiniz demişti ve dediği gibi de oldu ( Ersel Bey harika bir insan ) ama eşime hiç sıkıntı yapmadı kullanımı çok rahat oldu saş dökülmesi olmadı ki zaten eşimin saçları çok seyrek olduysa da farketmedikkkkarkadaslar esinizde saci dökülen oldumu hic ilaclaridan yada igneden? esim bugün cani sIkkIn sekilde sacinin döküldügünü söyledi benimde aklima hemen ilaclar geldi acaba sizden de yasayan oldumu?
bide bikere daha yazmistim ama kimse cvplamadi, aranizdan ersel beyin gönderdigi sg plus ve kimozin kullanan hic mi yok?
4 gun arayla 2 test yaptirdik ilkinde volum 1.5 ikincisinde 2.5 semen analizine uygun hareket ettik ilk testte sperm konsantrosyonu macler kamerasiyla bakilmis 100 bindi ikinci ozel hastanede yaptirdigimiz 0 cikti..2 urolog 1 tup bebek uzmanina gittik hic biri genetikten falan bahsetmedi sadece tup bebek uzmani senin hormanlarin ve testis durumun iyi yuz kisiden doksaninda sperm bulurum dedi hocam tikaniklik olabilirmi dedim ameliyat cozum olmaz mi dedim kilcal damarlarda zor olur daha fazla hasar olabilir dedi anlamadim gitti..
canımmm transferin oldu sanırım şimdiden yeni annemizi kucaklıyoruzzzzEki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227734
Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)Telefondan giriyorum suan tum msjlari alintilayamadim kusura bakmayin.
Hepinize cokkkk tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Rabbim bu gunlere gelebilmeyi hepinize, hayirlisiyla anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
6 embriyomdan 2 si saglikli cikti.
4 tanesinde hastalik var, 47 kromozonlu, 45 kromozonlu bile olan vardi.onlar imha edildi ve kalan saglikli 2 tanesini transfer ettiler.
5.gun ve kalitesi gayet iyiymis.super bir transfer oldu dedi doktorum.
Hayirlisi artik.elimizden geleni yaptik.gerisi rabbime kaldi.insallah bu kez vakti gelmistir.
6 eylul test tarihim.bekleyip gorcez...
Insallah yavrularim beni bir omur boyu birakmaz...
Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?