Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
TULAYYYY CANIMMM KIZKARDESIM 91PRENSES91 MAVIMENEKSE VE ERYEGA ARKADASLARMZN DUALARINI OKUMUS ALLAH KABUL ETSIN. BEN ZATEN BITIRDIM TUM DUALARI :)

Canım biz ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal ve testis boyutları biraz küçük olmasina ragmen normal sinirlar icinde gorunuyordu yani sebebini bilemedik eşimde utangac testis var yani tastisleri hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor doktor sebep bu olabilir dedi genetik test yaptirmak istedik bence gerek yok dedi ve biz de yaptirmadik ama benim de içim rahat değil bu konuda

Cnm bnm bildgm genetik bi sorun olunca fsh degeri yuksek oluyo

14-Flz01 ----------------------14/08/2014 ---------- Perşembe
FLZ01 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

bence eşine bu konuyu paylaş içim rahat değil diye yaptırın içinizde kalmasın... hep bir köşesde aklınızda kalacak ömrünün sonuna kadar mı böyle olacak peki

merhaba arkadaşlar eşim azospermi olmasına rağmen microtese ameliyatında 6 adet kuyruklu hücre bulundu 4 tanesi gelişmemiş ama 2 tanesi gelişmiş 12 ağustosta 2 tane transferim oldu kasık ağrılarım vardı sürekli idrara çıkıyordum sürekli susama hali vardı halsizlik yorgunluk göz kararması araştırdığımda embriyo tutunma işaretleriydi ama 12. gün kan tahlilim negatif çıktı (buna rağmen hala ara ara kasık ağrılarım var ) doktorumu aradım ilaçları bırak dedi o kadar ümitliydim ki şuan ki halimse sürekli ağlamalı bu şekilde olan arkadaşlar var mı galiba güzel şeyler duymaya ihtiyacım var hiç bu şekilde yıkılmamıştım insanın inancı olmasa sanırım daha kötü olacak rabbim inancımızı kaybettirmesin ama berbat halimide üzerimden atamıyorum.

bence eşine bu konuyu paylaş içim rahat değil diye yaptırın içinizde kalmasın... hep bir köşesde aklınızda kalacak ömrünün sonuna kadar mı böyle olacak peki
Hayir canım tabi ki öyle değil yanlız sorun genetik olsa bile tedavi sureci yöntemi aynı o yüzden doktor boşuna yaptirirsiniz dedi zaten sizinki genetik bir duruma benzemiyor dedi inşallah öyledir

Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)
canim saolasin aminnn insallah.
seninde hayirlisiyla baslar insallah tedavim.sende boyle gun sayar sonra bebegine kavusursun bu kez.rabbim bizede nasip etsin insallah anne olmayi cnm.
canımmm transferin oldu sanırım şimdiden yeni annemizi kucaklıyoruzzzzEki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227734
Ayy canin heyecan yaptim bakkk.
insallah guzel haberler veririmde kucaklasiriz burada.

Ya bende dedim doktora genetik olabilirmi diye yok seninki genetik degil dedi nerden anladiysa tup bebeknuzmani hic genetikten bahsetmedi sadece butun hormanlarin normalb testis boyutlari normal elle muayene normal cok hafif derecede varikosel varmis cift tarafli iki secenek var herlade ya sperm kanali tikanikligi yada genetik..genetik yani kromozomsal kusurlarin hic mi hormonsal yada testisin boyutsal gostergesi yok..tup bebek uzmani yuzde doksan sperm bulurum diyo neye dayanarak anlamadim...

canim sagol cvbin icin bende dedim o ilaclari kullanan tek bizmiyiz yaa. kimozin ide anlasilan kimse kullanmio biz bunlari be icin kullandigimizi da tam bilmiyoruz demek sg plus agir metaller icin..tansion bizdede sorun var hatta yüksek cikti burdaki doktorumuz bi tansion hapi daha ilave etti ama bitkisellerden oldugunu düsünmemistim hic...senin esin sirf bir ay mi kullandi sg plusu suan ne kullaniosunuz suruplardan da verdimi size? haklisiniz cogu arkadas tlf la arayin diyor ama inan tlf da öyle olmuo halini anlatana kadar ne kullandigini simdiye kadar yani kisacasi senin kim oldugunu tlf da anlamiyorlar yani bana öyle geldi hocada öyle cvp olarak ancak "evet öyle, hi hi olur" gibi cvp verio yani nasil anlatsam sanki zorla biz cvplandiriyoruz gibi. direk yanina gitmis gibi olmuo bunada neyazikki hep yanina gitmek bize imkansiz oyüzden bazi seyleri buraya yazip soruyorum. ilgin icin tsk ler cnm Allah razi olsun

cnm bence heme spermiogram yaptirin ve varsa hemen dondurun. benim bi arkadasim in esindede testiste tümor vardi ama tüp bebekle hamile doguma az kaldi :) rabbim sizinde dualarinizi kabül etsin ama en önemlisi esinin sagligi cnm...Allah sifa versin

Hayir canım tabi ki öyle değil yanlız sorun genetik olsa bile tedavi sureci yöntemi aynı o yüzden doktor boşuna yaptirirsiniz dedi zaten sizinki genetik bir duruma benzemiyor dedi inşallah öyledir

gittiğiniz doktor uzman mı?

aynen cnm benim içinde eşimin sağlığı tabi ama tümörmüş dediğinde sanki normal hastalıkmış gibi söyledi azosperm diyince dünyası başına yıkılmıştı dr sizin normaldede çocuğunuzun olma oranı çok düşük dedi doktor belkide moralim iyice bozulmasın diye olmayacak diyemedi mi bilmiyorum oranı sorduğumda %99 çocuğunuz olmaz dedi yani senin anlayacağın %1 şansımız var inş. kemoterapi görmeyiz ona gerek olmaz diye dua ediyorum belki büyük konuştuk belkide ah aldık kim bilir...

canım 1 aydan sonra bize toz ve sıvı verdi önce tozları kullandı eşim şimdi sıvılardayız o da bitince iltihap çözücü kullanacağız eylülde kontrole gideceğiz ki ilaçlarımız tam bitmeyecek ama ERSEL bey ne zman arasak ki ben çok takıntılıyım çok ilgilendi ve her defasında çok moral verdi marttan beri tedavideyiz o yüzden bence de ara celalettin beye ben de ulaşamamış hatta biraz kızmıştım ama çok yoğun çok hastası var biz sadece 1 ay kullandık vücudu temizlesin diye

canım genetik olduğunu kısmen tahmin ediyorlar biz genetik testi yaptırdık ama hoca bize sizde o sorun yok demişti ve dediği gibi de oldu ama senin yerinde olsam yine yaptırırdım insan emin olmak bilmek istiyor

cnm gecmis olsun. ne yazikki herseye bir cvp yok bulamiyosun, benim esimde hic bir neden yok ne bir hormon düsensizligi ne gecirmis oldugu hastalik ne varikosel...ama sonuc azospermi, bizim doktor söyle anlatmisti belirli yüzdesinde sebeb bilinmiomus ve bizde o bölüme giriyormusuz, ne güzel bir izah degilmi...

Kızlar biraz konu dışında ama, istanbul anadolu yakasında iyi bir ürolog önerebilirmisiniz.Sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var

canım inşallah yaaaa her yanımız bebek olsun di mi
dualarımız seninle
bak senin seviyene gelirsem doktora ilk söyleyeceğim şey kaç tane sığarsa sıkıştır olacak
allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın

aa galiba benim internetten görüdgüm karisim buydu hani bi kadin tv programi yapior ismini bilmiyorum ona bi kadin cikmisti o gösterdiydi. hepsini misir carsisindan aldim fakat yapmadan ersel bey baska bisey kullanmayin deyince yapamadim karisimi hala öyle beklior tozlar dolapta...

canım çok geçmiş olsun ne tümörü ya allah en yakın zamanda sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…