- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canım biz ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal ve testis boyutları biraz küçük olmasina ragmen normal sinirlar icinde gorunuyordu yani sebebini bilemedik eşimde utangac testis var yani tastisleri hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor doktor sebep bu olabilir dedi genetik test yaptirmak istedik bence gerek yok dedi ve biz de yaptirmadik ama benim de içim rahat değil bu konudaArkadaslar burda bir cok kisi urolog kadar bilgili genetik yani kromozomsal bir kusur varsa hormon degerleri ve testis yapisi boyutu falan boUluyomu normal mi bu konuda bilgisi olan birilwri bizi aydinlartirsa cok mutlu olcam lutfen bize bilgi verin...
Cnm bnm bildgm genetik bi sorun olunca fsh degeri yuksek oluyoArkadaslar burda bir cok kisi urolog kadar bilgili genetik yani kromozomsal bir kusur varsa hormon degerleri ve testis yapisi boyutu falan boUluyomu normal mi bu konuda bilgisi olan birilwri bizi aydinlartirsa cok mutlu olcam lutfen bize bilgi verin...
Canım biz ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal ve testis boyutları biraz küçük olmasina ragmen normal sinirlar icinde gorunuyordu yani sebebini bilemedik eşimde utangac testis var yani tastisleri hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor doktor sebep bu olabilir dedi genetik test yaptirmak istedik bence gerek yok dedi ve biz de yaptirmadik ama benim de içim rahat değil bu konuda
Hayir canım tabi ki öyle değil yanlız sorun genetik olsa bile tedavi sureci yöntemi aynı o yüzden doktor boşuna yaptirirsiniz dedi zaten sizinki genetik bir duruma benzemiyor dedi inşallah öyledirbence eşine bu konuyu paylaş içim rahat değil diye yaptırın içinizde kalmasın... hep bir köşesde aklınızda kalacak ömrünün sonuna kadar mı böyle olacak peki
canim saolasin aminnn insallah.Canım hayırlısı olsun bebeklerini almışsın..inşaallah bu sefer yüzün gülecek.. Rabbim yardımcın olsun :)
Ayy canin heyecan yaptim bakkk.canımmm transferin oldu sanırım şimdiden yeni annemizi kucaklıyoruzzzzEki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227732 Eki Görüntüle 1227734
bence eşine bu konuyu paylaş içim rahat değil diye yaptırın içinizde kalmasın... hep bir köşesde aklınızda kalacak ömrünün sonuna kadar mı böyle olacak peki
Ya bende dedim doktora genetik olabilirmi diye yok seninki genetik degil dedi nerden anladiysa tup bebeknuzmani hic genetikten bahsetmedi sadece butun hormanlarin normalb testis boyutlari normal elle muayene normal cok hafif derecede varikosel varmis cift tarafli iki secenek var herlade ya sperm kanali tikanikligi yada genetik..genetik yani kromozomsal kusurlarin hic mi hormonsal yada testisin boyutsal gostergesi yok..tup bebek uzmani yuzde doksan sperm bulurum diyo neye dayanarak anlamadim...Canım biz ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal ve testis boyutları biraz küçük olmasina ragmen normal sinirlar icinde gorunuyordu yani sebebini bilemedik eşimde utangac testis var yani tastisleri hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor doktor sebep bu olabilir dedi genetik test yaptirmak istedik bence gerek yok dedi ve biz de yaptirmadik ama benim de içim rahat değil bu konuda
cancazım benim kocam sg plus kullandı ama vücuttaki ağır metalleri atsın diye ilk 1 aylık tedavide hatta ersel bey idrarınıza bakın orda zararlı maddelerin atıldığını göreceksiniz demişti ve dediği gibi de oldu ( Ersel Bey harika bir insan ) ama eşime hiç sıkıntı yapmadı kullanımı çok rahat oldu saş dökülmesi olmadı ki zaten eşimin saçları çok seyrek olduysa da farketmedikkkk
YAZINA gelince canım daha önce görmedim görseydim hemen yazardım insan endişe duyduğu konuda hemen cevap bekliyor sitenin bu hali karışık genelde telefondan giriyorum daha da karmaşık geliyor
ANCAK eşimde yüksek tansiyon sorunu oluşmuştu hemen Ersel Beyi aradık o bize ilaçların hiç bir yan etkisi olmadığını vurguladı....
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım eşim testis tümörü olduğunu öğrendik bu aşamada testler vardı sperm testi sonucunu öğrenince iyice yıkılmıştık zaten azosperm eşimin morali bozalmasın diye sormak istemiyorum moralı dahada bozuluyor bu konuda aşamaları ve maddi aşamalarıda varsa anlatırsanız sevinirim bi yere kadar araştırabildim daha bulamadım eger eşim kemoterapi görürse çocuğumuzun olma oranı sıfır diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Hayir canım tabi ki öyle değil yanlız sorun genetik olsa bile tedavi sureci yöntemi aynı o yüzden doktor boşuna yaptirirsiniz dedi zaten sizinki genetik bir duruma benzemiyor dedi inşallah öyledir
cnm bence heme spermiogram yaptirin ve varsa hemen dondurun. benim bi arkadasim in esindede testiste tümor vardi ama tüp bebekle hamile doguma az kaldi :) rabbim sizinde dualarinizi kabül etsin ama en önemlisi esinin sagligi cnm...Allah sifa versin
canım 1 aydan sonra bize toz ve sıvı verdi önce tozları kullandı eşim şimdi sıvılardayız o da bitince iltihap çözücü kullanacağız eylülde kontrole gideceğiz ki ilaçlarımız tam bitmeyecek ama ERSEL bey ne zman arasak ki ben çok takıntılıyım çok ilgilendi ve her defasında çok moral verdi marttan beri tedavideyiz o yüzden bence de ara celalettin beye ben de ulaşamamış hatta biraz kızmıştım ama çok yoğun çok hastası var biz sadece 1 ay kullandık vücudu temizlesin diyecanim sagol cvbin icin bende dedim o ilaclari kullanan tek bizmiyiz yaa. kimozin ide anlasilan kimse kullanmio biz bunlari be icin kullandigimizi da tam bilmiyoruz demek sg plus agir metaller icin..tansion bizdede sorun var hatta yüksek cikti burdaki doktorumuz bi tansion hapi daha ilave etti ama bitkisellerden oldugunu düsünmemistim hic...senin esin sirf bir ay mi kullandi sg plusu suan ne kullaniosunuz suruplardan da verdimi size? haklisiniz cogu arkadas tlf la arayin diyor ama inan tlf da öyle olmuo halini anlatana kadar ne kullandigini simdiye kadar yani kisacasi senin kim oldugunu tlf da anlamiyorlar yani bana öyle geldi hocada öyle cvp olarak ancak "evet öyle, hi hi olur" gibi cvp verio yani nasil anlatsam sanki zorla biz cvplandiriyoruz gibi. direk yanina gitmis gibi olmuo bunada neyazikki hep yanina gitmek bize imkansiz oyüzden bazi seyleri buraya yazip soruyorum. ilgin icin tsk ler cnm Allah razi olsun
canım genetik olduğunu kısmen tahmin ediyorlar biz genetik testi yaptırdık ama hoca bize sizde o sorun yok demişti ve dediği gibi de oldu ama senin yerinde olsam yine yaptırırdım insan emin olmak bilmek istiyorYa bende dedim doktora genetik olabilirmi diye yok seninki genetik degil dedi nerden anladiysa tup bebeknuzmani hic genetikten bahsetmedi sadece butun hormanlarin normalb testis boyutlari normal elle muayene normal cok hafif derecede varikosel varmis cift tarafli iki secenek var herlade ya sperm kanali tikanikligi yada genetik..genetik yani kromozomsal kusurlarin hic mi hormonsal yada testisin boyutsal gostergesi yok..tup bebek uzmani yuzde doksan sperm bulurum diyo neye dayanarak anlamadim...
Arkadaslar ben araniza yeni katildim lutfen bana yardimci olun..benim esimdede azospermi cikti 4 gun once devlet hastanesinde sperm testi yaptirdik macler kamerasinda bakilmis 100 bin sperm cikti ama harehetli hareketsiz morfoloji falan hepsi sifir dunse ozel hastanede sperm yaptirdik bunda ise hicbisey cikmadi hepsi 0 doktor direk tup bebek dedi..benim fsh lh prolaktin gibi degerlerin hepsi cok normalmis renkli dopler filminin sonucuna gore testis boyutlari falan onlarda hepsi normalmis sadece grade 1 cift tarafli varikosel varmis doktorlar 3 doktorda varikoselin cok hafif dedi..sorun ne ozaman diyorum cevap yok..benim durumumda olan var mi ne olabilir acaba??lutfen bana yardimci olun..
canim saolasin aminnn insallah.
seninde hayirlisiyla baslar insallah tedavim.sende boyle gun sayar sonra bebegine kavusursun bu kez.rabbim bizede nasip etsin insallah anne olmayi cnm.
Ayy canin heyecan yaptim bakkk.
insallah guzel haberler veririmde kucaklasiriz burada.
Kizlar egelii arkadasmz yazmisti gordum arastrdm netten bende gittim aktara aldim malzemeleri evde yaptim. Gorunce cvp vermek istedim :)
Tere tohumu
Kereviz tohumu
Havuc tohumu
Zencefil tozu
Zerdecal
Gunluk sakiz buhur diyede gecebiliyo
Kirmizi ginseng
Keciboynuzu tozu
Keten tohumu (cekilmis olan vardi toz halinde onu aldim )
Susam
Corek otu
Polen
Tarcin
Karanfil tozu
Ari sutu (50 gr)
850 gr bal
Diger butun malzemeler bir tatli kasigi olacak ve tahta kasikla hazirladim..
canım çok geçmiş olsun ne tümörü ya allah en yakın zamanda sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin sizeaynen cnm benim içinde eşimin sağlığı tabi ama tümörmüş dediğinde sanki normal hastalıkmış gibi söyledi azosperm diyince dünyası başına yıkılmıştı dr sizin normaldede çocuğunuzun olma oranı çok düşük dedi doktor belkide moralim iyice bozulmasın diye olmayacak diyemedi mi bilmiyorum oranı sorduğumda %99 çocuğunuz olmaz dedi yani senin anlayacağın %1 şansımız var inş. kemoterapi görmeyiz ona gerek olmaz diye dua ediyorum belki büyük konuştuk belkide ah aldık kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?